Podkarpackie - 13 kwiecien 2008r - IV SPOT PODKARPACIA - zapraszamy :)
Tweety - 09-04-2008, 07:54
gulgulq dzięki za miejsce trzeba będzie sprawę przemyśleć...
Anonymous - 09-04-2008, 13:10
Tak mi jeszcze przyszło do głowy aby Wam naświetlic o czym kiedys wspominałem:
http://zamki.res.pl/zaluz.htm#zdjecia1 to tak krótko o Sobieniu o ktorym kiedys wspominałem
http://www.twojebieszczady.pl/warto/pwidok.php - Góry Słonne taras widokowy, przed nim jest parking np na grilla.
http://byq.nazwa.pl/stron...id=10&Itemid=52 - i troszke o Zagórzu, Dla zainteresowanych - tu troche gorzej z parkingiem przy większej ilości aut lub spacerkiem kawałek od drogi głównej.
gulgulq - 09-04-2008, 13:35
no pięknie
wiec spotykamy sie jedziemy do zamku, pozniej na punkt widokowy i tam robimy grilowanko :)
Tweety daj zana na PW, wysle Ci tel. wiec jak bedziesz chciec to sie zdzwonimy
dzis jade do rzeszowka po nowa cyfrowke wiec bedzie okazja przetestowac na zlocie :)
Anonymous - 09-04-2008, 13:43
Jeszcze pytanko, czy będzie ktoś z Was z dziećmi - takimi ...małymi ok 3--> lat
PS... Dość sprawdzająca się pogoda dla miast Polski i nie tylko. Można bedzie sprawdzić co nas czeka w niedzielę http://www.meteo.pl/full/ (Proszę wybrać interesujace Cię miasto)
Nikon - 09-04-2008, 17:56
kielurkk napisał/a: | Myślę że ok 12 byłoby w sam raz może ciut wcześniej ewentualnie żeby nie lecieć tylko jechać |
gulgulq napisał/a: | do 12-15 - 12.30 zrobmy szybki zjazd na parkingu |
Hmm to my kielurkk, pewnie byśmy musieli około 11 sie na Polance spotkać żeby zgrać się z gulgulq, na parkingu.
Monia - 09-04-2008, 18:07
yhym ze nr trzeba kogoś z Sanoka ? Czy to podtekst... że mam to być niby ja... ej no fajnie fajnie przemyślę i być może rzucę wam nr
PS.Mogę też tak słownie Wam napisac jak dojechać bo to prosta droga jest
kielurkk - 09-04-2008, 20:00
Nikon napisał/a: | kielurkk napisał/a:
Myślę że ok 12 byłoby w sam raz |
Nikon napisał/a: | gulgulq napisał/a:
do 12-15 - 12.30 zrobmy szybki zjazd na parkingu |
Nikon napisał/a: | Hmm to my kielurkk |
jednak będziemy lecieć nie jechać
a tak serio to może być 11 mi to nie przeszkadza. A jest ktoś jeszcze chętny na spot z Mielca?
Monia - 09-04-2008, 20:25
Jak by ktoś jeszcze potrzebował mojego nr tela to jest u "gulgulq" tylko nie nadużywać go bo to służbowy :]
Ja z rzesz do sanoka przy tak mniej wiecej 80km/h jade z 1h 15min a wiec i myślę ze przed niedzielnym popołudniem nie będzie korków więc będziecie spokojnie przed czasem hym no moge się mylic jeśli gddzieś zbładzicie
kielurkk - 09-04-2008, 20:29
Monia napisał/a: | PS.Mogę też tak słownie Wam napisac jak dojechać bo to prosta droga jest |
Monia napisz ale i tak bądz w pogotowiu na CB
Dziś popołudniu miałem spontaniczną 15 sekundową akcję namawiania Mitsuposiadacza na spot
otóż: zatrzymując się na światłach (zwyczajowo na czerwonym ) na prawym pasie stoi GAL model do 96 roku hatchback w nim młody chłopak no to spontan u mnie szyba w dół i krzyczę do niego "czy jedzie na spot do Sanoka" a on na to "że nie wie", a ja "czy jest MITSUMANIAKIEM" a on że "jeszcze nie" więc prośba żeby się zarejestrował i poczytał o spocie i przyjechał a wszystko to już jadąc bo czerwone było szybkie
więc jak dobrze pójdzie będzie jeszcze jeden Mitsumaniak na spocie. Może jeszcze go spotkam to pogadamy byleby nie znów na czerwonym no chyba że dłuzszym
[ Dodano: 09-04-2008, 20:30 ]
Monia napisał/a: | Ja z rzesz do sanoka przy tak mniej wiecej 80km/h jade z 1h 15min |
od Kielnarowej czy tą drogą na Krosno, Barwinek?
Nikon - 09-04-2008, 20:50
kielurkk napisał/a: | namawiania Mitsuposiadacza na spot |
Ja parę razy namawiałem ale nigdy w takich warunkach
Anonymous - 10-04-2008, 00:07
Z kim ja moge sie zabrać najlepeij z pod rzeszowa najlepiej parking tesco
gulgulq - 10-04-2008, 07:17
zenkov umawiamy sie na parkingu pod Praktikerem na wylocie juz na Boguchwałe
Monia numer juz mam
co do zrobienia dużej pętli bieszczadzkiej to dostałęm cynk ze jeszcze tydzień temu na serpentynach leżał snieg i lód wiec dla mnie ewentualne duże ryzyko bo ja już na letnich jeżdże
Anonymous - 10-04-2008, 10:22
Dzis się widziałem z kolegą z Cisnej i mówił, że zimy tam juz nie ma a wczoraj zanotowali temp 20 C. Trzeba to przemyśleć bo jak spot miałby się zacząć ok 15 to chyba za późno juz na taką jazdę - no ale poddaję to dyskusji ogółu. W Solinie są fajne parkingi i myslę, że teraz poza sezonem się tam da grilla zapalić (są tam takie "kaskadowe" parkingi po stronie góry jawor). Bieszczady rozległe i fajnych miejsc sporo się może znaleźć. (Nieczynny kamieniołom w Myczkowcach, wędrówka na góre chwilę trwa ale fajne widoczki potem)
Anonymous - 10-04-2008, 10:26
No dobra odezwe sie:P:P w niedziele przyjade chodz nie mialem pisac ze przyjade:P ale jak jedzie takie grono to pojade przynajmniej kielbaske wszamac z pierwszego grila w tym roku:P:P Pozdrowienia z Sedziszowa:P
Triball - 10-04-2008, 13:08
Ja będę jechał z Polańca do Sanoka w niedzielę także jakby ktoś jechał z tych stron to proszę o kontakt. Pozdr.
CB radio included :]
|
|
|