To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Podkarpackie - 13 kwiecien 2008r - IV SPOT PODKARPACIA - zapraszamy :)

Tweety - 09-04-2008, 07:54

gulgulq dzięki za miejsce :biggrin: trzeba będzie sprawę przemyśleć...
Anonymous - 09-04-2008, 13:10

Tak mi jeszcze przyszło do głowy aby Wam naświetlic o czym kiedys wspominałem:

http://zamki.res.pl/zaluz.htm#zdjecia1 to tak krótko o Sobieniu o ktorym kiedys wspominałem

http://www.twojebieszczady.pl/warto/pwidok.php - Góry Słonne taras widokowy, przed nim jest parking np na grilla.

http://byq.nazwa.pl/stron...id=10&Itemid=52 - i troszke o Zagórzu, Dla zainteresowanych - tu troche gorzej z parkingiem przy większej ilości aut lub spacerkiem kawałek od drogi głównej.

gulgulq - 09-04-2008, 13:35

no ;) pięknie ;)
wiec spotykamy sie jedziemy do zamku, pozniej na punkt widokowy i tam robimy grilowanko :) :)

Tweety
daj zana na PW, wysle Ci tel. wiec jak bedziesz chciec to sie zdzwonimy

dzis jade do rzeszowka po nowa cyfrowke wiec bedzie okazja przetestowac na zlocie ;) :)

Anonymous - 09-04-2008, 13:43

Jeszcze pytanko, czy będzie ktoś z Was z dziećmi - takimi ...małymi ok 3--> lat :?

PS... Dość sprawdzająca się pogoda dla miast Polski i nie tylko. Można bedzie sprawdzić co nas czeka w niedzielę :D http://www.meteo.pl/full/ (Proszę wybrać interesujace Cię miasto)

Nikon - 09-04-2008, 17:56

kielurkk napisał/a:
Myślę że ok 12 byłoby w sam raz może ciut wcześniej ewentualnie żeby nie lecieć tylko jechać :D

gulgulq napisał/a:
do 12-15 - 12.30 zrobmy szybki zjazd na parkingu :)

Hmm to my kielurkk, pewnie byśmy musieli około 11 sie na Polance spotkać żeby zgrać się z gulgulq, na parkingu.

Monia - 09-04-2008, 18:07

yhym ze nr trzeba kogoś z Sanoka ? Czy to podtekst... że mam to być niby ja... :oops: ej no fajnie fajnie :D przemyślę i być może rzucę wam nr ;)

PS.Mogę też tak słownie Wam napisac jak dojechać bo to prosta droga jest :)

kielurkk - 09-04-2008, 20:00

Nikon napisał/a:
kielurkk napisał/a:
Myślę że ok 12 byłoby w sam raz

Nikon napisał/a:
gulgulq napisał/a:
do 12-15 - 12.30 zrobmy szybki zjazd na parkingu :)

Nikon napisał/a:
Hmm to my kielurkk

jednak będziemy lecieć nie jechać :D
a tak serio to może być 11 mi to nie przeszkadza. A jest ktoś jeszcze chętny na spot z Mielca?

Monia - 09-04-2008, 20:25

Jak by ktoś jeszcze potrzebował mojego nr tela to jest u "gulgulq" tylko nie nadużywać go bo to służbowy :]

Ja z rzesz do sanoka przy tak mniej wiecej 80km/h jade z 1h 15min a wiec i myślę ze przed niedzielnym popołudniem nie będzie korków więc będziecie spokojnie przed czasem hym no moge się mylic jeśli gddzieś zbładzicie :P

kielurkk - 09-04-2008, 20:29

Monia napisał/a:
PS.Mogę też tak słownie Wam napisac jak dojechać bo to prosta droga jest :)

Monia napisz ale i tak bądz w pogotowiu na CB :D
Dziś popołudniu miałem spontaniczną 15 sekundową akcję namawiania Mitsuposiadacza na spot
otóż: zatrzymując się na światłach (zwyczajowo na czerwonym :) ) na prawym pasie stoi GAL model do 96 roku hatchback w nim młody chłopak no to spontan u mnie szyba w dół i krzyczę do niego "czy jedzie na spot do Sanoka" a on na to "że nie wie", a ja "czy jest MITSUMANIAKIEM" a on że "jeszcze nie" więc prośba żeby się zarejestrował i poczytał o spocie i przyjechał a wszystko to już jadąc bo czerwone było szybkie :)
więc jak dobrze pójdzie będzie jeszcze jeden Mitsumaniak na spocie. Może jeszcze go spotkam to pogadamy byleby nie znów na czerwonym no chyba że dłuzszym :D

[ Dodano: 09-04-2008, 20:30 ]
Monia napisał/a:
Ja z rzesz do sanoka przy tak mniej wiecej 80km/h jade z 1h 15min

od Kielnarowej czy tą drogą na Krosno, Barwinek? :D

Nikon - 09-04-2008, 20:50

kielurkk napisał/a:
namawiania Mitsuposiadacza na spot

Ja parę razy namawiałem ale nigdy w takich warunkach :D

Anonymous - 10-04-2008, 00:07

Z kim ja moge sie zabrać najlepeij z pod rzeszowa najlepiej parking tesco :)
gulgulq - 10-04-2008, 07:17

zenkov umawiamy sie na parkingu pod Praktikerem na wylocie juz na Boguchwałe

Monia :) numer juz mam :) :)

co do zrobienia dużej pętli bieszczadzkiej to dostałęm cynk ze jeszcze tydzień temu na serpentynach leżał snieg i lód wiec dla mnie ewentualne duże ryzyko bo ja już na letnich jeżdże :)

Anonymous - 10-04-2008, 10:22

Dzis się widziałem z kolegą z Cisnej i mówił, że zimy tam juz nie ma a wczoraj zanotowali temp 20 C. Trzeba to przemyśleć bo jak spot miałby się zacząć ok 15 to chyba za późno juz na taką jazdę - no ale poddaję to dyskusji ogółu. W Solinie są fajne parkingi i myslę, że teraz poza sezonem się tam da grilla zapalić (są tam takie "kaskadowe" parkingi po stronie góry jawor). Bieszczady rozległe i fajnych miejsc sporo się może znaleźć. (Nieczynny kamieniołom w Myczkowcach, wędrówka na góre chwilę trwa ale fajne widoczki potem) :D
Anonymous - 10-04-2008, 10:26

No dobra odezwe sie:P:P w niedziele przyjade chodz nie mialem pisac ze przyjade:P ale jak jedzie takie grono to pojade przynajmniej kielbaske wszamac z pierwszego grila w tym roku:P:P Pozdrowienia z Sedziszowa:P
Triball - 10-04-2008, 13:08

Ja będę jechał z Polańca do Sanoka w niedzielę także jakby ktoś jechał z tych stron to proszę o kontakt. Pozdr.
CB radio included :]