To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Galant - Ogólne - Tuning galanta-jaka firma?

ictus - 04-03-2009, 09:01

zesteaw turbo za 600&... hmmm... powodzenia :lol:
rick - 04-03-2009, 19:21

to licytacja...
koncowa cena takiego zestawu to zazwyczaj okolo 1000$(wiem bo miałem neonka kiedys i szczerzyłem sie na takie coś)

marexi - 04-03-2009, 20:10

Czy bedzier dzialac?
same /ot

ictus - 04-03-2009, 20:16

czy licytacja czy nie... chinskie turbo na chinskich przewodach do chinskiego IC... oj dlugo/dobrze to nie bedzie dzialac
Krzys - 12-03-2009, 20:20

no bo sa od wersji USA i w tego co zrozumialem z aukcji to nie da rady do PL wyslac,chyba ze sie myle :?
swinks_UK - 14-03-2009, 17:10

Może i wysyłają (piszą by zapytać o shipping mailem), ale jest inny problem, o którym komuś już pisałem na maila:

Lampy na USDM - przysłony w projectorach są symetryczne, albo nawet wcale nie ma. A lampki wygladają na nierozbieralne, więc na PL się NIE NADAJĄ.

mlodzianinwawa - 24-03-2009, 10:49

Chodzą mi po głowie dwie rzeczy... Ale boję się żeby nie wyszło tandetnie jak z allegro. Proszę o wasze opinie. Myślę o małej modyfikacji znaczka na grillu.

1 propozycja to wyklejenie znaczka - trzema czerwonymi cyrkoniami(imitacja rubinu).
2 to trzy diody led i czerwony plastik - zamiast znaczka. - podłączone pod postojówki. ;D

Co myślicie ? :>

swinks_UK - 24-03-2009, 11:50

Podświetlanie, tylko, ze na niebiesko już ktoś z forum zrobił, widziałem na Zlocie w Grudziądzu - ciekawe jeśli nie intensywne.
yaro1976 - 24-03-2009, 11:59

swinks_UK napisał/a:
Podświetlanie, tylko, ze na niebiesko już ktoś z forum zrobił, widziałem na Zlocie w Grudziądzu - ciekawe jeśli nie intensywne.

ma to u siebie Czarcik, nie jest zbyt intensywne, ale w nocy miło sie odznacza

tommyc1 - 24-03-2009, 21:21

mlodzianinwawa napisał/a:
Chodzą mi po głowie dwie rzeczy... Ale boję się żeby nie wyszło tandetnie jak z allegro. Proszę o wasze opinie. Myślę o małej modyfikacji znaczka na grillu.

1 propozycja to wyklejenie znaczka - trzema czerwonymi cyrkoniami(imitacja rubinu).
2 to trzy diody led i czerwony plastik - zamiast znaczka. - podłączone pod postojówki. ;D

Co myślicie ? :>

Kurcze, myslalem o tym samym! :) Czerwone podswietlenie znaczka na nosie gala...bylby czad :)

mlodzianinwawa - 25-03-2009, 10:17

Zamówiłem nowy grill - jak wymienię to wezmę stary i popróbuje - porobię fotki i zobaczymy czy warto.

:)

[ Dodano: 25-03-2009, 10:28 ]
Pytanie dodatkowe - jak to prawnie wygląda? Nikt się nie przyczepi ?

viader - 25-03-2009, 11:06

Jak będzie upierdliwy miś to się na 100% przyczepi. Nie można posiadać żadnego dodatkowego oświetlenia poza tym przewidzianym w przepisach.
tommyc1 - 25-03-2009, 11:34

viader napisał/a:
Jak będzie upierdliwy miś to się na 100% przyczepi. Nie można posiadać żadnego dodatkowego oświetlenia poza tym przewidzianym w przepisach.

wiec musi byc naprawde dyskretne podswietlenie zeby po oczach nie dawalo na kilometr ;)

mlodzianinwawa - 25-03-2009, 12:21

Generalnie to jest to troszkę bezsensowne. Wiadomo, że to nie będzie halogen, tylko trzy małe diodki. Osoba jadąca z naprzeciwka chcąc się wpatrywać w znaczek będzie bardziej oślepiona przez reflektory niż coś takiego, no ale cóż taki kraj.
viader - 25-03-2009, 15:39

Z drugiej strony gdyby można było takie pierdoły montować to by po naszych drogach jeździły agrotuningowane choinki skrzyżowane z UFO. Widziałem kiedyś w tv jak się doczepili do kolesia za podświetlane spryskiwacze, więc do znaczka też by się mogli przyczepić...