To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Wielkopolskie - Luźne rozmowy o wszystkim i o niczym...

kristof - 14-09-2009, 16:25

Z serii ciekawostek artystycznych:
Mianowicie jedna z lepszych wokalistek czytajcie Tori Amos :-) w ramach promowania swojego nowego albumu, odbędą się 2 koncerty z jej udziałem: 9 października w Zabrzu ( są jeszcze bilety) i później 10 w Wawie ( tutaj już ich brak).
Osobiście jadę posłuchać jej na żywo, cóż jej nie mogę odpuścić mimo cen biletów (~170)
A pisze tak jeśli są miłośnicy jej głosu i mają piątek wolny to zapraszam :-) Wedle mnie kobitka pewnie pokaże na co ją stać i da z siebie wsio co najlepsze :-)
pozdrawiam i miłego dzionka życzę :-)
Kristof

Anonymous - 24-12-2009, 00:10

Koleżanki i koledzy chciałem wam życzyć zdrowych, wesołych oraz spędzonuch w miłej atmozwerze Świąt Bożego Narodzenia :santa:
Anonymous - 02-01-2010, 18:43

wlasnie skonczylem dodawac swiezo zarejstrowanych Mitsumaniakow na forum do grupy Wlkp jest nas 851 ludkow :!:
na spotach jakos tego nie widac

Kaucz - 02-01-2010, 20:06

A kiedy jakiś spot ;) ? Postaram się poprawić frekwencję ;)
Anonymous - 02-01-2010, 20:14

w temacie o spotach "chyba pora sie spotkac ... " narazie cisza
Anonymous - 03-01-2010, 18:00

w ciągu ostatniego tygodnia dwóch moich znajomych kupiło sobie miśki :mrgreen: colta i gala :mrgreen:
michalp - 04-01-2010, 11:46

... a mój sąsiad czarnego Outlandera po liftingu i stawia mi go przed oknem :evil:
filippoz - 04-01-2010, 12:43

michalp napisał/a:
czarnego Outlandera po liftingu
bardzo ładne autko ;-) podobne do mojego z przodu ale za to bardziej funkcjonalne ;) ehh no coz :D w innym zyciu hehe
Anonymous - 09-01-2010, 16:09

znalezione na stronie poznanskiej strazy miejskiej

kontrole radarowe
"Trafifoto - Straż Miejska informuje
2010-01-08

Miejsca pomiaru prędkości przez wspólne patrole poznańskiej Straży Miejskiej i Sekcji Ruchu Drogowego KM Policji z wykorzystaniem fotoradaru w dniach od 11 do 17 stycznia 2010 r.

W nadchodzącym tygodniu Straż Miejska, wspólnie z Sekcją Ruchu Drogowego Komendy Miejskiej Policji, planuje dokonywać pomiaru prędkości pojazdów na ulicach:

Grunwaldzka, Dąbrowskiego, Koszalińska, Strzeszyńska, Leszczyńska, Piłsudskiego, Warszawska, Zamenhofa, Gnieźnieńska, Lechicka, Krzywoustego, Głogowska oraz innych o mniejszym znaczeniu komunikacyjnym - sporadycznie.

Podane miejsca są przewidziane w planie wspólnych patroli określanych na podstawie policyjnych statystyk wypadkowości, a także uwag przekazywanych od mieszkańców miasta. Jednak, w zależności od bieżących potrzeb, mogą być wprowadzane zmiany ich usytuowania. "

Kaucz - 15-01-2010, 23:04

Pracuje jutro w PO jakaś stacja diagnostyczna może ? Bo tak dziś się zorientowałem, że moja Honda od paru dni ma nieważny przegląd, a mam na jutro dwie osoby do oglądania umówione :P . No jednak ładniej by to wyglądało przy ewentualnej sprzedaży ;P
michu_872 - 15-01-2010, 23:41

Kaucz napisał/a:
Pracuje jutro w PO jakaś stacja diagnostyczna może ? Bo tak dziś się zorientowałem, że moja Honda od paru dni ma nieważny przegląd, a mam na jutro dwie osoby do oglądania umówione :P . No jednak ładniej by to wyglądało przy ewentualnej sprzedaży ;P

zobacz tam:
http://www.ams-frackowiak.pl/skp/index.htm

Anonymous - 18-07-2010, 22:49

co to sie stalo z wami ? wszyscy wyjechali na wakacje ? co tu taka cisza w naszym dziale
michu_872 - 18-07-2010, 23:59

cuuube napisał/a:
co to sie stalo z wami ? wszyscy wyjechali na wakacje ? co tu taka cisza w naszym dziale

jak tak się dopominasz żeby coś napisać to napisze...
Dzisiaj byłem w na "RALLYLAND Drift Cup by Maciej Polody" i napisze tyle: bilet 20 zł, parking 10 zł, widok aut składanych do driftu przy prędkościach 180-210 km/h BEZCENNE :finga:

Kaucz - 19-07-2010, 00:17

Praca praca, a jutro być może pojadę obejrzeć tego Galanta dla kumpla jeśli sprzedający będzie mieć czas:
http://www.otomoto.pl/ind...ow&id=C14006846

Anonymous - 19-07-2010, 00:29

michu_872 napisał/a:
"RALLYLAND Drift Cup by Maciej Polody"
gdzie ?
a na Kubicy byles ?

ja ostatnio tez mam malo czasu na forum...

dobrze patrz na kielichy bo widac ze byly rzezbione...