Off Topic - Kto co potrafi!!!
Student - 27-05-2008, 23:17
A Ja mogę pomóc w szybszym wyrobieniu PJ i DR, KP , powiedzieć kiedy trzeba jechać do urzędu po odbiór dokumentów i przez telefon powiedzieć Pani w urzędzie że opowiada klientom bajki i ma rozpakować tą i tą kopertę aby wydać dany dokument.
Myślę że z Mojej pomocy było już paru Maniaków bardzo zadowolonych (szczególnie taki jeden z nad morza który regularnie gubi dokumenty ) TUTAJ POMOGĘ ZAWSZE.
Mogę też przyśpieszyć PASZPORT i DOWÓD ale to jest ścieżka BARDZO, BARDZO WYJĄTKOWA i nie lubię tam prosić (ale zawsze mogę spróbować w sytuacjach klęsk rodzinnych itp.), sobie nie przyspieszałem.
Rafal_Szczecin - 27-05-2008, 23:25
Student napisał/a: | Myślę że z Mojej pomocy było już paru Maniaków bardzo zadowolonych (szczególnie taki jeden z nad morza który regularnie gubi dokumenty ) TUTAJ POMOGĘ ZAWSZE. |
potwierdzam i jeszcze raz ponownie dziekuje i mam nadzieje, ze sie wkoncu spotkamy, bym mogl podziekowac osobiscie . i nie gubi tylko mu kradna !
Student napisał/a: | powiedzieć kiedy trzeba jechać do urzędu po odbiór dokumentów i przez telefon powiedzieć Pani w urzędzie że opowiada klientom bajki i ma rozpakować tą i tą kopertę aby wydać dany dokument. |
to tez prawda " daj mi ta babe ,to jej powiem, ze sa dokumenty "
Trik - 06-06-2008, 00:49
Ja potrafię !?!
Naprawić cóś przy Syrenie 105L, łowić małe rybki bo do dużych nie potrafię, skosić trawnik, rąbać drzewo, a potem coś z tego drewna zrobić, naprawić zabawki dzieciakom (nie wszystkie)naprawić coć w domu z poślizgiem max. 12 mieszięcznym, naprawić cóś Win XP i potem niepamiętać jat zrobiłem, zaprojektować domek abo cóś wiekszego, tylko uprawnień nie zdążyłem jeszcze zrobić, zrobić kosztorysik jak mam ochotę, potrafię spać od 1 do 7 bo w innych godzinach raczej nie potrafię.
Potrafię obalić ze szwagrami "pare" flaszek w 7 dni. Potem potrafię nie spożywać 7 miesięcy - jakiś wstręt mam czy cóś.
leon9995 - 27-06-2008, 12:32
To może i ja się do zegoś przydam
-umiem ugotować co nie co (w końcu kucharz z wykształcenia)
-uprać tapicerkę samochodową, dywany, meble wypoczynkowe (z Misiomaniakami się napewno dogadamy)
-wypić też umiem
to chyba wszystko wiem że to skromne umiejętności przy niektórych z Was ale zawsze coś
Anonymous - 30-07-2008, 18:16
Alio Alio no ja Jestem od zabezpieczeń technicznych ;p (Alarmy,Monitoring,Domofony, Automatyczne bramy,PPoż,Inteligentne domy ;p) Wsio z elektroniką
Może się przydam ;p
No chodź młody (22 lata) to wypić też potrafię,
Potrafię obsługiwać ręczna koparkę (szpadel)
A i goździa w deskę potrafię wbić-jakąś altankę może wystrugać.
No i trochę na dziąłchach się znam ;p
Anonymous - 19-08-2008, 21:39
A ja na kompoterach sie ... noga zemnie az wstyd
ale potrafie cos zalatwic z NL tanio np alusy furmanki itd w przystepnych cenach.
wykonczenia wnetrz tez sobie radze ale z tym chyba sie nie przydam bo jestem stale w NL.polecam sie miysumaniakom
Blondi - 12-11-2008, 09:50
To ja zupełnie w innej branży
Nie znam sie na silnikach ani innych sprawach technicznych za to.. Jesli ktos bedzie chciał po prostu pogadać z kims albo sie cos poradzić w takich zwykłych codziennych sprawach to zawsze może do mnie napisać. Jestem pedagogiem społecznym i pracuje jako pracownik socjalny.
YourMama - 26-11-2008, 11:34
Rzecy niemożliwe robie od ręki,
Na cuda trzeba poczekać 2 dni
JJK - 29-11-2008, 16:34
...potrafię udzielić pierwszej pomocy - zawodowo, naprawić co nieco w kopiarce, umiem namalować obraz na paznokciu i takie inne tam artystyczne rzeczy i jestem mistrzynią w sępieniu kasy od męża
Arnold - 17-02-2009, 12:44
Co umiem... hmmm
Udzielić pierwszej pomocy (nie zawodowo , choć bardzo chciałem zostać ratownikiem)
Zrozumieć ludzi.
Rozbawić towarzystwo
... i takie tam...
pamar - 21-02-2009, 16:31
JJK napisał/a: | ...potrafię udzielić pierwszej pomocy - zawodowo |
Arnold napisał/a: | Udzielić pierwszej pomocy (nie zawodowo , choć bardzo chciałem zostać ratownikiem) |
Tak, tak, JRG nr. 7 Łódź Chojny.....pięknie było.
A teraz, STOLARKA OTWOROWA - wszystko, od okienek w piwnicy po zabudowy tarasów zimowych, wszelkiego typu drzwi i bram garażowych.
U wszystkich, tylko nie u siebie.....taki szewc jestem
PiotrBe - 22-02-2009, 20:33
a ja umiem całkiem ladny ogród wyczarować - zaprojektowac też, ale wolę juz z projektu zakladać.
troche na ochronie roślin ozdobnych sie znam i pielęgnacji ogrodów - jak nie bede wiedział popytam, poczytam,a le postaram sie pomóc
systemy nawwadniające serwisuje, projektuję i zakladam
na maszynach ogrodniczych sie troche znam
A poza tym lesnik jestem z zawodu to i nie tylko drzewo obalic potrafię
No i - drwal-operator pilarki spalinowej - takie uprawnienia posiadam, na ścinke i obalanie drzew
A to czego nie umiem chetnie sie nauczę, zwłaszcza przy piwku;)
Rośliny ozdobne taniej moge zalatwić też w okolicy Poznania.
NTyle mi do głowy przychodzi, jakby co PW z pytaniem, w sprawach pokrewnych również, postaram się pomóc, albo polecic kogoś, kto pomoże.
Pozdrawiam
Fragu - 23-02-2009, 21:57
Hmm co ja potrafie?
- z racji obecnej pracy znam się na kadrach, administracji, potrafie conieco zorganizować, załatwić w urzedzie, sądzie itp.
- jako, że wykańczam sobie sam poddasze domu, bo kasy na fachowców brak, nauczyłem się ocieplać dach, zakładać stelarze, kłaść płyty karton gips. Jakiś czas temu cały dom sobie ociepliłem styropianem, z pomocą kuzyna. ogólnie lubie pokombinować i pomajstrować - wszystko da się zrobić.
- umiem okiełznać kompa: i tak programowo i tak wewnętrznie.
- podobno niezły ze mnie słuchacz;)
- kiedyś dobrze grałem w kosza, jeździłem "wyczynowo" na rowerze.
- miałem zwykle niepojętego farta na studiach
- przez spory okres czasu "profesjonalnie" pogrywałem w counter strika.
- uwielbiam jeździć samochodem - kocham to:D
hm no nie wiem co jeszcze..najlepiej najpierw problem, a później się szuka metod do rozwiązania:) Pozdrawiam.
Anonymous - 24-02-2009, 17:21
Ja potrafię m.in profesjonalnie (czyt. w bardzo dużej ilości) zakwasić kapustę i ogórki
Arnold - 25-02-2009, 10:11
bartek2800 napisał/a: | Ja potrafię m.in profesjonalnie (czyt. w bardzo dużej ilości) zakwasić kapustę i ogórki |
No to zagrychę już mamy
|
|
|