Chcę Kupić Outlandera - NOWE PROMOCJE W SALONACH
mk - 04-05-2009, 17:44
nierealne stało sie faktem - po równo 2 miesiącach oczekiwania (zamiast deklarowanych 2-3 tygodni), dzisiaj odebrałem Outka (2,2 int+, Japończyk z Japonii)
wszystko dobre, co sie dobrze kończy....
pozdrawiam
mk
dab - 04-05-2009, 18:00
mk napisał/a: | nierealne stało sie faktem - po równo 2 miesiącach oczekiwania (zamiast deklarowanych 2-3 tygodni), dzisiaj odebrałem Outka (2,2 int+, Japończyk z Japonii)
wszystko dobre, co sie dobrze kończy....
pozdrawiam
mk |
eeee cos sciemniasz dzisiaj odebrales i miales czas zeby wejsc na interek na forum?
Napisz o pierwszych wrazeniach...jak ochloniesz Wklej nam jakas fotke..niech zobaczymy jak to inni zyja....
A tak BTW to gratuluje!
Ps...a u mnie bez zmian....kolejne dni i kolejne sciemki....dokumenty niby w koncu mialy byc wyslane do mnie w miniony czwartek...dzisiaj okazuje sie ze niby do nich wrocily bo byly jakies klopoty z adresem itd....musze przyznac ze troche to tlumaczenie bylo zenujace
Za to kolejna obietnica ze zostaly dzisiaj znow wyslane i jutro bede je miec
no zobaczymy....
mk - 04-05-2009, 23:56
dab napisał/a: |
eeee cos sciemniasz dzisiaj odebrales i miales czas zeby wejsc na interek na forum?
|
jak mógłbym nie wejść na forum, przecież to jak rodzina
jeszcze do końca nie ochłonąłem - pierwsze wrażenia bardzo pozytywne, Outek jest jednak cały numer większy od (poprzedniego) Forestera; odnośnie osiągów wypowiem sie później -chwilowo zgodnie z zaleceniami stosuję taryfę ulgową, choć potencjał jest wyczuwalny...
dab i didku - życzę Wam, jako moim towarzyszom niedoli/oczekiwania, jak naszybszego skompletowania samochodów, kart pojazdów, faktur, homologacji itp oraz satysfakcji z nowego nabytku
pozdrawiam
mk
Mont - 05-05-2009, 08:38
mk napisał/a: | Outek jest jednak cały numer większy od (poprzedniego) Forestera; | ale którego
mk - 05-05-2009, 10:18
Mont napisał/a: | mk napisał/a: | Outek jest jednak cały numer większy od (poprzedniego) Forestera; | ale którego |
nie wyraziłem sie precyzyjnie - poprzedniego zarówno w sensie generacji (rocznik 2006), jak i używanego przeze mnie samochodu (ś.p ) - mam na mysli ilość miejsca w kabinie, a szczególnie na tylnym siedzeniu
pozdrawiam
mk
dab - 05-05-2009, 13:04
mk napisał/a: | dab napisał/a: |
|
jak mógłbym nie wejść na forum, przecież to jak rodzina
dab i didku - życzę Wam, jako moim towarzyszom niedoli/oczekiwania, jak naszybszego skompletowania samochodów, kart pojazdów, faktur, homologacji itp oraz satysfakcji z nowego nabytku
pozdrawiam
mk |
No i slowo cialem sie staje Trzymam w lapkach, od niecalych 20min papiery na wozek....czas na wycieczke do Krakowa.
Na cos waznego i ciekawego zwrocic przy obiorze uwage?
Mont - 05-05-2009, 15:02
Nie wierzę, dziś jadę zobaczyć moją brykę, może już w piatek wyjadę nią z salonu
I słowo staje się ciałem....
dab - 05-05-2009, 15:45
...to chyba zarazliwe
prosze prosze co to sie dzieje, jeszcze didku i chyba sklad w komplecie
Jakub34 - 05-05-2009, 16:20
Ja dzisiaj odebrałem dokumenty. Skośnokoki 2.2 stoi przygotowany z pakietem style. mam nadzieję że w czwartek wyjadę z salonu.
jachupda - 05-05-2009, 17:14
dab napisał/a: | ...to chyba zarazliwe
prosze prosze co to sie dzieje, jeszcze didku i chyba sklad w komplecie |
No jeszcze ja czekam
dab - 05-05-2009, 20:49
jachupda napisał/a: | dab napisał/a: | ...to chyba zarazliwe
prosze prosze co to sie dzieje, jeszcze didku i chyba sklad w komplecie |
No jeszcze ja czekam |
jak widac cos mocno drgnelo...outki schodza do klientow lawinowo
PS. Co wchodzi w sklad pakietu STYLE? i how much?
Jakub34 - 05-05-2009, 21:58
Pakiet style to płyta ochronna zderzaka tylnego, płyta tylna ( tzw. ślizgacz) i listwy progowe. Wszystko na stronie mitsubishi. Promocja z 4879 na 3225. Ja przy zamówieniu samochodu dostałem za połowę ceny promocyjnej. Wygląda lepiej niż myślałem. Jak odbiorę postaram się zrobić zdjęcia i wystawię.
dab - 05-05-2009, 22:30
Jakub34 napisał/a: | Pakiet style to płyta ochronna zderzaka tylnego, płyta tylna ( tzw. ślizgacz) i listwy progowe. Wszystko na stronie mitsubishi. Promocja z 4879 na 3225. Ja przy zamówieniu samochodu dostałem za połowę ceny promocyjnej. Wygląda lepiej niż myślałem. Jak odbiorę postaram się zrobić zdjęcia i wystawię. |
chetnie zobaczymy
didku - 06-05-2009, 04:11
chyba dziś zadzwonię, też bym w sobotę chciał odebrać
do dziś brak pozytywnych wiadomości. Z drugiej strony nie mogą wszyscy na raz odebrać wszystkich aut, może od 5.3. jestem dalej w kolejce...
A ta płatna autostrada Kraków Katowice to porażka, stałem tam w korku w lutym, poza tym uwaga na Fotoradar tuż przed ostatnią bramką opłat na Śląsku (ale mi się OFF Topic zrobił w nocy)
rezon - 06-05-2009, 07:47
didku,owszem płatna, ale jaka autostrada - znaki to nie wszystko
|
|
|