To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę Kupić Outlandera - NOWE PROMOCJE W SALONACH

mk - 04-05-2009, 17:44

nierealne stało sie faktem - po równo 2 miesiącach oczekiwania (zamiast deklarowanych 2-3 tygodni), dzisiaj odebrałem Outka (2,2 int+, Japończyk z Japonii)

wszystko dobre, co sie dobrze kończy....

pozdrawiam
mk

dab - 04-05-2009, 18:00

mk napisał/a:
nierealne stało sie faktem - po równo 2 miesiącach oczekiwania (zamiast deklarowanych 2-3 tygodni), dzisiaj odebrałem Outka (2,2 int+, Japończyk z Japonii)

wszystko dobre, co sie dobrze kończy....

pozdrawiam
mk

eeee cos sciemniasz 8) dzisiaj odebrales :rolleyes: i miales czas zeby wejsc na interek na forum? :mrgreen:
Napisz o pierwszych wrazeniach...jak ochloniesz :biggrin: Wklej nam jakas fotke..niech zobaczymy jak to inni zyja.... :mrgreen:
A tak BTW to gratuluje! :wav:

Ps...a u mnie bez zmian....kolejne dni i kolejne sciemki....dokumenty niby w koncu mialy byc wyslane do mnie w miniony czwartek...dzisiaj okazuje sie ze niby do nich wrocily bo byly jakies klopoty z adresem itd....musze przyznac ze troche to tlumaczenie bylo zenujace :oops:
Za to kolejna obietnica ze zostaly dzisiaj znow wyslane i jutro bede je miec :twisted:
no zobaczymy....

mk - 04-05-2009, 23:56

dab napisał/a:

eeee cos sciemniasz 8) dzisiaj odebrales :rolleyes: i miales czas zeby wejsc na interek na forum? :mrgreen:

jak mógłbym nie wejść na forum, przecież to jak rodzina :lol:

jeszcze do końca nie ochłonąłem - pierwsze wrażenia bardzo pozytywne, Outek jest jednak cały numer większy od (poprzedniego) Forestera; odnośnie osiągów wypowiem sie później -chwilowo zgodnie z zaleceniami stosuję taryfę ulgową, choć potencjał jest wyczuwalny...

dab i didku - życzę Wam, jako moim towarzyszom niedoli/oczekiwania, jak naszybszego skompletowania samochodów, kart pojazdów, faktur, homologacji itp oraz satysfakcji z nowego nabytku :)

pozdrawiam
mk

Mont - 05-05-2009, 08:38

mk napisał/a:
Outek jest jednak cały numer większy od (poprzedniego) Forestera;
ale którego :P
mk - 05-05-2009, 10:18

Mont napisał/a:
mk napisał/a:
Outek jest jednak cały numer większy od (poprzedniego) Forestera;
ale którego :P

nie wyraziłem sie precyzyjnie - poprzedniego zarówno w sensie generacji (rocznik 2006), jak i używanego przeze mnie samochodu (ś.p :) ) - mam na mysli ilość miejsca w kabinie, a szczególnie na tylnym siedzeniu

pozdrawiam
mk

dab - 05-05-2009, 13:04

mk napisał/a:
dab napisał/a:

jak mógłbym nie wejść na forum, przecież to jak rodzina :lol:

dab i didku - życzę Wam, jako moim towarzyszom niedoli/oczekiwania, jak naszybszego skompletowania samochodów, kart pojazdów, faktur, homologacji itp oraz satysfakcji z nowego nabytku :)

pozdrawiam
mk

No i slowo cialem sie staje 8) Trzymam w lapkach, od niecalych 20min papiery na wozek....czas na wycieczke do Krakowa.
Na cos waznego i ciekawego zwrocic przy obiorze uwage?

Mont - 05-05-2009, 15:02

Nie wierzę, dziś jadę zobaczyć moją brykę, może już w piatek wyjadę nią z salonu 8)
I słowo staje się ciałem....

dab - 05-05-2009, 15:45

...to chyba zarazliwe :badgrin:
prosze prosze co to sie dzieje, jeszcze didku i chyba sklad w komplecie :mrgreen:

Jakub34 - 05-05-2009, 16:20

Ja dzisiaj odebrałem dokumenty. Skośnokoki 2.2 stoi przygotowany z pakietem style. mam nadzieję że w czwartek wyjadę z salonu.
jachupda - 05-05-2009, 17:14

dab napisał/a:
prosze prosze co to sie dzieje, jeszcze didku i chyba sklad w komplecie :mrgreen:

No jeszcze ja czekam :)

dab - 05-05-2009, 20:49

jachupda napisał/a:
dab napisał/a:

No jeszcze ja czekam :)

jak widac cos mocno drgnelo...outki schodza do klientow lawinowo :mrgreen:

PS. Co wchodzi w sklad pakietu STYLE? i how much? :)

Jakub34 - 05-05-2009, 21:58

Pakiet style to płyta ochronna zderzaka tylnego, płyta tylna ( tzw. ślizgacz) i listwy progowe. Wszystko na stronie mitsubishi. Promocja z 4879 na 3225. Ja przy zamówieniu samochodu dostałem za połowę ceny promocyjnej. Wygląda lepiej niż myślałem. Jak odbiorę postaram się zrobić zdjęcia i wystawię.
dab - 05-05-2009, 22:30

Jakub34 napisał/a:
Pakiet style to płyta ochronna zderzaka tylnego, płyta tylna ( tzw. ślizgacz) i listwy progowe. Wszystko na stronie mitsubishi. Promocja z 4879 na 3225. Ja przy zamówieniu samochodu dostałem za połowę ceny promocyjnej. Wygląda lepiej niż myślałem. Jak odbiorę postaram się zrobić zdjęcia i wystawię.

chetnie zobaczymy :!: :)

didku - 06-05-2009, 04:11

chyba dziś zadzwonię, też bym w sobotę chciał odebrać :P
do dziś brak pozytywnych wiadomości. Z drugiej strony nie mogą wszyscy na raz odebrać wszystkich aut, może od 5.3. jestem dalej w kolejce...
A ta płatna autostrada Kraków Katowice to porażka, stałem tam w korku w lutym, poza tym uwaga na Fotoradar tuż przed ostatnią bramką opłat na Śląsku (ale mi się OFF Topic zrobił w nocy)

rezon - 06-05-2009, 07:47

didku,owszem płatna, ale jaka autostrada - znaki to nie wszystko