To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze nieMiśki ;-) - FRanka

sruba - 08-04-2009, 20:37

rosomak1983 napisał/a:
ze to audi z tyłu ma podobny styl jak twój golf :D

e, no Audi troche ladniejsze :lol:

rosomak1983 napisał/a:
ale zeby Ci tak nie słodzic za bardzo to powiem ze wolałbym galanta :twisted: :twisted: :twisted:

ja już tak nie myślę :twisted:

Krzyzak napisał/a:
ja bym to od razu na zielone zmienil...

Darek - raz ze mi sie podobuje, a dwa - to chyba mission impossible :D
a przynajmniej wymagałoby duzego nakladu czasu (bo, o nakladzie finansowym nie mam pojecia).

rosomak1983 - 08-04-2009, 22:37

sruba napisał/a:
rosomak1983 napisał/a:
ze to audi z tyłu ma podobny styl jak twój golf :D

e, no Audi troche ladniejsze :lol:

to bez dwóch zdań... ale powiem Ci podobnieństwo stylistyczne jest z tyłu (oczywiscie tylko z tyłu)!!!
Audi chyba maja bardzo dobra blache o ile sie nie myle. Ale chyba wyszedł Ci drożej niz Gal...

sruba - 08-04-2009, 22:40

rosomak1983 napisał/a:
Ale chyba wyszedł Ci drożej niz Gal...

nie.
jezeli chodzi o sama cene zakupu, to lacznie z rejestracja powinienem sie zmiescic w cenie tego Galanta z Przywidza, a roznica w jakosci jest niesamowita...

londolut - 08-04-2009, 23:39

Ja też wybrał bym V6 zamiast Galanta. Tomek, wrażenia z każdy mi tu opisz :) Troszkę szkoda, że nie quattro ale nie można mieć wszystkiego :) Wiesz, że alu to min 17? :)
rosomak1983 - 09-04-2009, 00:29

londolut napisał/a:
V6 zamiast Galanta.

a galanty to nie maja V6??? :P

McDoune - 09-04-2009, 01:04

sruba, zajejafajna furka, gratulacje :mrgreen: W Audi coś jest, z zewnątrz to mi się one w ogóle nie podobają, ale jak się usiądzie w środku są niesamowicie fajne. szerokości \:D/
Krzyzak - 09-04-2009, 08:08

rosomak1983 napisał/a:
Audi chyba maja bardzo dobra blache o ile sie nie myle.

to prawda - mialem kiedys A80 i blacha byla jedyna rzecza, ktora sie tam nie psula

sruba - 09-04-2009, 09:22

londolut napisał/a:
Tomek, wrażenia z jazdy mi tu opisz

to jest najlepsze w tym samochodzie. bo to, że bardzo podoba mi się w środku to jest pikuś. to, że jest w dobrym stanie też. najfajniejsze w nim jest przyspieszenie i przy okazji gang silnika, który przy wyższych obrotach staje się słyszalny w kabinie. najlepsze efekty filingowe osiąga się nie z samego startu, tylko jak już samochód trochę jedzie. wciskasz mu po prostu mocniej gaz, puszczasz do niego oko, a on w tym czasie zaczyna już startować jak rakieta. przyspieszenie jest po prostu "namacalne", co mi się strasznie podoba. te prawie 200 koni pod maską robi swoje.

londolut napisał/a:
Wiesz, że alu to min 17?

no właśnie chyba nie. kusi mnie straszliwie, by zapodać mu taki rozmiar alusów właśnie, z drugiej strony boję się, że na naszych drogach ciągle będę remontował zawiechę i prostował felgi... więć chyba jednak 16'. ale kto tam wie... :wink:

Krzyzak napisał/a:
mialem kiedys A80

niemożliwe :roll: :lol: :twisted: :D

Krzyzak napisał/a:
i blacha byla jedyna rzecza, ktora sie tam nie psula

Darek - ale nie kopcił ?

McDoune napisał/a:
sruba, zajejafajna furka, gratulacje

Mc - thx :mrgreen:

rosomak1983 napisał/a:
a galanty to nie maja V6???

rosomak - nie rozumiesz delikatności Tomka. po prostu nie chciał używać tu nazwy Audi, więc napisał V6 :P

londolut - 09-04-2009, 09:38

sruba napisał/a:
przyspieszenie jest po prostu "namacalne"
W Galancie 2,5 V6 tego tak nie czuć jak rwie do przodu. Mam porównanie bo znajomy ma taką Audicę a Galem też się woziłem ;)
sruba napisał/a:
rosomak - nie rozumiesz delikatności Tomka. po prostu nie chciał używać tu nazwy Audi, więc napisał V6 :P
No właśnie, bo w temacie też tak jest ;)
Krzyzak - 09-04-2009, 09:39

sruba napisał/a:
Krzyzak napisał/a:
mialem kiedys A80

niemożliwe :roll: :lol: :twisted: :D

Krzyzak napisał/a:
i blacha byla jedyna rzecza, ktora sie tam nie psula

Darek - ale nie kopcił ?

he he - a podobno to ja jestem zlosliwy :P
ano bylo kiedys... mialo byc BMW, ale trafilo sie Audi - 2 latek, oczywiscie od dziadka ;)
to byl rok 1993... na szczescie ukradli spod marketu, bo ciagle sie cos psulo - po prostu najgorsze auto pod wzgledem awaryjnosci, jakie bylo w rodzinie

nie kopcilo, bo to benzyniak byl :P , choc olej bral - jakis litr co 2-3 tkm...

leon9995 - 09-04-2009, 12:35

Elegancka maszyna, jakiś czas temu niewiele brakowało a bym takiego nabył tylko 2.5 TDI :)
sruba - 18-04-2009, 11:46

leon9995 napisał/a:
nabył tylko 2.5 TDI

od kilku osób słyszałem, że akurat te jednostki napędowe (jeżeli miałeś na myśli V6) nie były zbyt udane. coś tam chyba z wałkami rozrządu było nie ten teges.

a, z mojego podwórka - jakoś tak proces rejestracji mam w toku i zbliżam się chyba powoli do końcówki, więc zaczyna mi po głowie chodzić temat obuwia wiosenno-letniego dla mojego miśka. i zastanawiam się czy wejść w 16' alusy z oponkami 205/55, czy jednak się szarpnąć i kupić 17' z oponami 215/45... wiem, że wygląd 17 będzie nieporównywalnie lepszy, zastanawiam się tylko jak przeżyje na naszych nierównych drogach zawieszenie, same felgi, no i jak się to odbije na komforcie jazdy...

Morfi - 18-04-2009, 11:51

Tylko 17"
Anonymous - 18-04-2009, 13:11

arturro napisał/a:
przestan straszyc (to nie bmw lub opel),

nie wiem jak w oplu ale w bmw klimy nie trzeba przelutowywac i nic nie przecieka:P

leon9995 - 18-04-2009, 13:11

sruba napisał/a:
od kilku osób słyszałem, że akurat te jednostki napędowe (jeżeli miałeś na myśli V6) nie były zbyt udane..

to był właśnie jeden z czynników czemu zrezygnowałem z 2.5, potem szukałem 1.9 TDi, jeszcze później 1.8T (i nawet znalazłem tylko Paska B5) a skończyło sie na Fiacie ;)