Nasze nieMiśki ;-) - FRanka
sruba - 08-04-2009, 20:37
rosomak1983 napisał/a: | ze to audi z tyłu ma podobny styl jak twój golf |
e, no Audi troche ladniejsze
rosomak1983 napisał/a: | ale zeby Ci tak nie słodzic za bardzo to powiem ze wolałbym galanta |
ja już tak nie myślę
Krzyzak napisał/a: | ja bym to od razu na zielone zmienil... |
Darek - raz ze mi sie podobuje, a dwa - to chyba mission impossible
a przynajmniej wymagałoby duzego nakladu czasu (bo, o nakladzie finansowym nie mam pojecia).
rosomak1983 - 08-04-2009, 22:37
sruba napisał/a: | rosomak1983 napisał/a:
ze to audi z tyłu ma podobny styl jak twój golf
e, no Audi troche ladniejsze |
to bez dwóch zdań... ale powiem Ci podobnieństwo stylistyczne jest z tyłu (oczywiscie tylko z tyłu)!!!
Audi chyba maja bardzo dobra blache o ile sie nie myle. Ale chyba wyszedł Ci drożej niz Gal...
sruba - 08-04-2009, 22:40
rosomak1983 napisał/a: | Ale chyba wyszedł Ci drożej niz Gal... |
nie.
jezeli chodzi o sama cene zakupu, to lacznie z rejestracja powinienem sie zmiescic w cenie tego Galanta z Przywidza, a roznica w jakosci jest niesamowita...
londolut - 08-04-2009, 23:39
Ja też wybrał bym V6 zamiast Galanta. Tomek, wrażenia z każdy mi tu opisz Troszkę szkoda, że nie quattro ale nie można mieć wszystkiego Wiesz, że alu to min 17?
rosomak1983 - 09-04-2009, 00:29
londolut napisał/a: | V6 zamiast Galanta. |
a galanty to nie maja V6???
McDoune - 09-04-2009, 01:04
sruba, zajejafajna furka, gratulacje W Audi coś jest, z zewnątrz to mi się one w ogóle nie podobają, ale jak się usiądzie w środku są niesamowicie fajne. szerokości
Krzyzak - 09-04-2009, 08:08
rosomak1983 napisał/a: | Audi chyba maja bardzo dobra blache o ile sie nie myle. |
to prawda - mialem kiedys A80 i blacha byla jedyna rzecza, ktora sie tam nie psula
sruba - 09-04-2009, 09:22
londolut napisał/a: | Tomek, wrażenia z jazdy mi tu opisz |
to jest najlepsze w tym samochodzie. bo to, że bardzo podoba mi się w środku to jest pikuś. to, że jest w dobrym stanie też. najfajniejsze w nim jest przyspieszenie i przy okazji gang silnika, który przy wyższych obrotach staje się słyszalny w kabinie. najlepsze efekty filingowe osiąga się nie z samego startu, tylko jak już samochód trochę jedzie. wciskasz mu po prostu mocniej gaz, puszczasz do niego oko, a on w tym czasie zaczyna już startować jak rakieta. przyspieszenie jest po prostu "namacalne", co mi się strasznie podoba. te prawie 200 koni pod maską robi swoje.
londolut napisał/a: | Wiesz, że alu to min 17? |
no właśnie chyba nie. kusi mnie straszliwie, by zapodać mu taki rozmiar alusów właśnie, z drugiej strony boję się, że na naszych drogach ciągle będę remontował zawiechę i prostował felgi... więć chyba jednak 16'. ale kto tam wie...
Krzyzak napisał/a: | mialem kiedys A80 |
niemożliwe
Krzyzak napisał/a: | i blacha byla jedyna rzecza, ktora sie tam nie psula |
Darek - ale nie kopcił ?
McDoune napisał/a: | sruba, zajejafajna furka, gratulacje |
Mc - thx
rosomak1983 napisał/a: | a galanty to nie maja V6??? |
rosomak - nie rozumiesz delikatności Tomka. po prostu nie chciał używać tu nazwy Audi, więc napisał V6
londolut - 09-04-2009, 09:38
sruba napisał/a: | przyspieszenie jest po prostu "namacalne" | W Galancie 2,5 V6 tego tak nie czuć jak rwie do przodu. Mam porównanie bo znajomy ma taką Audicę a Galem też się woziłem
sruba napisał/a: | rosomak - nie rozumiesz delikatności Tomka. po prostu nie chciał używać tu nazwy Audi, więc napisał V6 | No właśnie, bo w temacie też tak jest
Krzyzak - 09-04-2009, 09:39
sruba napisał/a: | Krzyzak napisał/a: | mialem kiedys A80 |
niemożliwe
Krzyzak napisał/a: | i blacha byla jedyna rzecza, ktora sie tam nie psula |
Darek - ale nie kopcił ? |
he he - a podobno to ja jestem zlosliwy
ano bylo kiedys... mialo byc BMW, ale trafilo sie Audi - 2 latek, oczywiscie od dziadka
to byl rok 1993... na szczescie ukradli spod marketu, bo ciagle sie cos psulo - po prostu najgorsze auto pod wzgledem awaryjnosci, jakie bylo w rodzinie
nie kopcilo, bo to benzyniak byl , choc olej bral - jakis litr co 2-3 tkm...
leon9995 - 09-04-2009, 12:35
Elegancka maszyna, jakiś czas temu niewiele brakowało a bym takiego nabył tylko 2.5 TDI
sruba - 18-04-2009, 11:46
leon9995 napisał/a: | nabył tylko 2.5 TDI |
od kilku osób słyszałem, że akurat te jednostki napędowe (jeżeli miałeś na myśli V6) nie były zbyt udane. coś tam chyba z wałkami rozrządu było nie ten teges.
a, z mojego podwórka - jakoś tak proces rejestracji mam w toku i zbliżam się chyba powoli do końcówki, więc zaczyna mi po głowie chodzić temat obuwia wiosenno-letniego dla mojego miśka. i zastanawiam się czy wejść w 16' alusy z oponkami 205/55, czy jednak się szarpnąć i kupić 17' z oponami 215/45... wiem, że wygląd 17 będzie nieporównywalnie lepszy, zastanawiam się tylko jak przeżyje na naszych nierównych drogach zawieszenie, same felgi, no i jak się to odbije na komforcie jazdy...
Morfi - 18-04-2009, 11:51
Tylko 17"
Anonymous - 18-04-2009, 13:11
arturro napisał/a: | przestan straszyc (to nie bmw lub opel), |
nie wiem jak w oplu ale w bmw klimy nie trzeba przelutowywac i nic nie przecieka:P
leon9995 - 18-04-2009, 13:11
sruba napisał/a: | od kilku osób słyszałem, że akurat te jednostki napędowe (jeżeli miałeś na myśli V6) nie były zbyt udane.. |
to był właśnie jeden z czynników czemu zrezygnowałem z 2.5, potem szukałem 1.9 TDi, jeszcze później 1.8T (i nawet znalazłem tylko Paska B5) a skończyło sie na Fiacie
|
|
|