Wielkopolskie - Polecane i nie polecane warsztaty w Wielkopolsce
roch_27 - 06-05-2010, 15:22
W dniu dzisiejszym będąc na przeglądzie rocznym (z Lancerem) w serwisie Auto Wache przy okazji zapytałem się możliwość otrzymania zniżki dla klubu.
W odpowiedzi otrzymałem informację : 10 % na usługi oraz 10% na części
Trzeba tylko powiedzieć, że jest się z klubu
polecam i pozdrawiam
yasiu87 - 19-05-2010, 14:13 Temat postu: Wielkie dzięki! Witam,
ja mogę śmiało polecić salon kolegi Kosiora:
KAŹMIERZ ul JANA PAWŁA II nr 9 w podwórku
Naprawa odbyła się w umówionym terminie bez żadnych opóźnień - dobra cena i fachowa pomoc. Chciałbym by mechanicy w moim kręgu też tacy byli.
POLECAM
proboszcz18 - 18-06-2010, 15:01
Ja tez sie powtorze, ale warsztat "KAŹMIERZ ul JANA PAWŁA II nr 9 w podwórku" jest naprawde wart polecenia! W poszukiwaniach dobrego mechanika w internecie trafiłem, na te forum, po odebraniu mojej furmanki wszystkie opinie o Kasior1975 okazały się słuszne.
Może kawałek jest do Kazmierza (15min drogi) ale wole przejechac te pare km dalej i miec spokojna glowe ze zostawiam samochod w dobrych rekach. Widać ze Kasior1975 zna sie na rzeczy, dodatku dostałem samochód zastępczy. Naprawa trwała szybko i tanio. Wiem ze znalazem juz mechanika do ktorego jeszcze nie raz zawitam:] pozdro
stan - 21-06-2010, 19:02
Byłem ostatnio u Sebastiana (Kosior1975) i szczerze go polecam. Fachowa diagnoza, pomoc w wyborze części, dobra robota, niskie ceny. Konkretny facet.
pozdrawiam
kristof - 27-06-2010, 09:45
Jak już kiedyś wspominałem Kosior1975 jest dobry w tym co robi i już drugi raz ratował mi de na zasadzie jest głupia usterka i tego samego dnia diagnoza i wymiana wadliwej części...złego słowa nie mogę powiedzieć na niego...
p_zielinski - 20-07-2010, 16:19
Witam. Moja Carisma na codzień jeździ po duńskich drogach. Przyjechałem do Polski na urlop i odrazu oddałem samochód Sebastianowi (Kosior1975) do Kaźmeierza. W Danii warsztat to 300zł za godzinę pracy . Powiedziałem mu, że za pół roku będę chciał w nim wieść niemowle w daleką trasę i chciałbym, żeby Cari była w szczycie formy. Dostałem zastępczego Zielonego Perszinga - Hyundaia S-coupe. Sebastian przerył calutkie auto od A do Z. Wyszukał każdą drobnostkę. Do romontu było całe zawieszenie i długa lista drobniejszych rzeczy. Na końcu sam pojechał ustawić zbieżność. Samochód był gotowy 2 dni przed terminem. Jak wsiadłem żeby przetestować to czułem się jak bym dostał nowy samochód. Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu. Szczerze polecam.
Zdzisław - 11-08-2010, 12:11
Cześć!Szukam dobrego mechanika dla mojej 1,9 DID,okolice Gostynia lub Rawicza.
carismax - 01-09-2010, 08:06
Siemka Misiaki.
Może mi ktoś polecić dobrego lakiernika z poznania, najlepiej północnej części miasta lub okolicy. Generalnie chodzi o wyprawki lakiernicze bo trochę się tego nazbierało... trochu tu, troche tam... ale jak mi wczoraj jakiś "j... ch..." pod auchan drzwi obtłuk to straciłem nad sobą panowanie....
Z góry dzięki, pozdrowionka
kub - 12-09-2010, 14:51
czy ktoś może mi udostępnić nr telefonu do ww. Sebastiana z Kaźmierza? Zależy mi na czasie, mam kilka pierdół do zrobienia, a nie wiem, czy w miarę często bywa on na forum.
dzięki!
carismax - 12-09-2010, 15:04
Cytat: | Siemka Misiaki.
Może mi ktoś polecić dobrego lakiernika z poznania, najlepiej północnej części miasta lub okolicy. Generalnie chodzi o wyprawki lakiernicze bo trochę się tego nazbierało... trochu tu, troche tam... ale jak mi wczoraj jakiś "j... ch..." pod auchan drzwi obtłuk to straciłem nad sobą panowanie....
Z góry dzięki, pozdrowionka |
No cóż... trochę dziwne że nikt nie zna lakierników w mieście... ja już znalazłem więc "dziękuję"
michalp - 12-09-2010, 20:53
kub napisał/a: | czy ktoś może mi udostępnić nr telefonu do ww. Sebastiana z Kaźmierza? Zależy mi na czasie, mam kilka pierdół do zrobienia, a nie wiem, czy w miarę często bywa on na forum.
dzięki! |
662 96 11 55
araneus666 - 23-09-2010, 21:34
chlopaki (a moze i dziewczyny ?:)) potrzebuje opinii o sklepie/warsztacie przy ulicy Zrodlanej w poznaniu. ceny maja dosc niskie jezeli chodzi o czesci. robil ktos z Was tam autko? nie wiem czy mozna tu podawac nazwy firm. niby przedstawiciel japanparts.
pzdr
tresorex - 30-09-2010, 14:46
Znacie jakiegoś dobrego przyciemniacza szyb w poznaniu lub okolicach?
roch_27 - 08-01-2011, 16:18
stan napisał/a: | Byłem ostatnio u Sebastiana (Kosior1975) i szczerze go polecam. Fachowa diagnoza, pomoc w wyborze części, dobra robota, niskie ceny. Konkretny facet.
pozdrawiam | Właśnie odebrałem swojego miśka od Sebastiana - jestem mega zadowolony
Szybko, sprawnie, fachowo a przede wszystkim bardzo atrakcyjne ceny chroniące portfel - POLECAM WSZYSTKIM
Komarecki - 18-02-2011, 14:15
Też polecam Sebastiana z Kazimierza, wczoraj odebrałem autko, bardzo fahowo doradzi, załatwi tanie części i ma sporą wiedze na temat naszych autek.
Ps. zmienił on ostatnio miejsce swojego warsztatu więc adres Jana Pawła już nie jest aktuanly.
|
|
|