To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Wielkopolskie - Polecane i nie polecane warsztaty w Wielkopolsce

roch_27 - 06-05-2010, 15:22

W dniu dzisiejszym będąc na przeglądzie rocznym (z Lancerem) w serwisie :arrow: Auto Wache przy okazji zapytałem się możliwość otrzymania zniżki dla klubu.
W odpowiedzi otrzymałem informację :arrow: : 10 % na usługi oraz 10% na części :)
Trzeba tylko powiedzieć, że jest się z klubu ;)

polecam i pozdrawiam

yasiu87 - 19-05-2010, 14:13
Temat postu: Wielkie dzięki!
Witam,
ja mogę śmiało polecić salon kolegi Kosiora:

KAŹMIERZ ul JANA PAWŁA II nr 9 w podwórku

Naprawa odbyła się w umówionym terminie bez żadnych opóźnień - dobra cena i fachowa pomoc. Chciałbym by mechanicy w moim kręgu też tacy byli.

POLECAM :)

proboszcz18 - 18-06-2010, 15:01

Ja tez sie powtorze, ale warsztat "KAŹMIERZ ul JANA PAWŁA II nr 9 w podwórku" jest naprawde wart polecenia! W poszukiwaniach dobrego mechanika w internecie trafiłem, na te forum, po odebraniu mojej furmanki wszystkie opinie o Kasior1975 okazały się słuszne.

Może kawałek jest do Kazmierza (15min drogi) ale wole przejechac te pare km dalej i miec spokojna glowe ze zostawiam samochod w dobrych rekach. Widać ze Kasior1975 zna sie na rzeczy, dodatku dostałem samochód zastępczy. Naprawa trwała szybko i tanio. Wiem ze znalazem juz mechanika do ktorego jeszcze nie raz zawitam:] pozdro

stan - 21-06-2010, 19:02

Byłem ostatnio u Sebastiana (Kosior1975) i szczerze go polecam. Fachowa diagnoza, pomoc w wyborze części, dobra robota, niskie ceny. Konkretny facet.

pozdrawiam

kristof - 27-06-2010, 09:45

Jak już kiedyś wspominałem Kosior1975 jest dobry w tym co robi i już drugi raz ratował mi de na zasadzie jest głupia usterka i tego samego dnia diagnoza i wymiana wadliwej części...złego słowa nie mogę powiedzieć na niego...
p_zielinski - 20-07-2010, 16:19

Witam. Moja Carisma na codzień jeździ po duńskich drogach. Przyjechałem do Polski na urlop i odrazu oddałem samochód Sebastianowi (Kosior1975) do Kaźmeierza. W Danii warsztat to 300zł za godzinę pracy :lol: . Powiedziałem mu, że za pół roku będę chciał w nim wieść niemowle w daleką trasę i chciałbym, żeby Cari była w szczycie formy. Dostałem zastępczego Zielonego Perszinga - Hyundaia S-coupe. Sebastian przerył calutkie auto od A do Z. Wyszukał każdą drobnostkę. Do romontu było całe zawieszenie i długa lista drobniejszych rzeczy. Na końcu sam pojechał ustawić zbieżność. Samochód był gotowy 2 dni przed terminem. Jak wsiadłem żeby przetestować to czułem się jak bym dostał nowy samochód. Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu. Szczerze polecam. :D
Zdzisław - 11-08-2010, 12:11

Cześć!Szukam dobrego mechanika dla mojej 1,9 DID,okolice Gostynia lub Rawicza. :roll:
carismax - 01-09-2010, 08:06

Siemka Misiaki.

Może mi ktoś polecić dobrego lakiernika z poznania, najlepiej północnej części miasta lub okolicy. Generalnie chodzi o wyprawki lakiernicze bo trochę się tego nazbierało... trochu tu, troche tam... ale jak mi wczoraj jakiś "j... ch..." pod auchan drzwi obtłuk to straciłem nad sobą panowanie....

Z góry dzięki, pozdrowionka

kub - 12-09-2010, 14:51

czy ktoś może mi udostępnić nr telefonu do ww. Sebastiana z Kaźmierza? Zależy mi na czasie, mam kilka pierdół do zrobienia, a nie wiem, czy w miarę często bywa on na forum.
dzięki!

carismax - 12-09-2010, 15:04

Cytat:
Siemka Misiaki.

Może mi ktoś polecić dobrego lakiernika z poznania, najlepiej północnej części miasta lub okolicy. Generalnie chodzi o wyprawki lakiernicze bo trochę się tego nazbierało... trochu tu, troche tam... ale jak mi wczoraj jakiś "j... ch..." pod auchan drzwi obtłuk to straciłem nad sobą panowanie....

Z góry dzięki, pozdrowionka

No cóż... trochę dziwne że nikt nie zna lakierników w mieście... ja już znalazłem więc "dziękuję"

michalp - 12-09-2010, 20:53

kub napisał/a:
czy ktoś może mi udostępnić nr telefonu do ww. Sebastiana z Kaźmierza? Zależy mi na czasie, mam kilka pierdół do zrobienia, a nie wiem, czy w miarę często bywa on na forum.
dzięki!

662 96 11 55

araneus666 - 23-09-2010, 21:34

chlopaki (a moze i dziewczyny ?:)) potrzebuje opinii o sklepie/warsztacie przy ulicy Zrodlanej w poznaniu. ceny maja dosc niskie jezeli chodzi o czesci. robil ktos z Was tam autko? nie wiem czy mozna tu podawac nazwy firm. niby przedstawiciel japanparts.

pzdr

tresorex - 30-09-2010, 14:46

Znacie jakiegoś dobrego przyciemniacza szyb w poznaniu lub okolicach?
roch_27 - 08-01-2011, 16:18

stan napisał/a:
Byłem ostatnio u Sebastiana (Kosior1975) i szczerze go polecam. Fachowa diagnoza, pomoc w wyborze części, dobra robota, niskie ceny. Konkretny facet.

pozdrawiam
Właśnie odebrałem swojego miśka od Sebastiana - jestem mega zadowolony :lol:

Szybko, sprawnie, fachowo a przede wszystkim bardzo atrakcyjne ceny chroniące portfel - POLECAM WSZYSTKIM :!:

Komarecki - 18-02-2011, 14:15

Też polecam Sebastiana z Kazimierza, wczoraj odebrałem autko, bardzo fahowo doradzi, załatwi tanie części i ma sporą wiedze na temat naszych autek.

Ps. zmienił on ostatnio miejsce swojego warsztatu więc adres Jana Pawła już nie jest aktuanly.