[97-04]Galant EAxA/W - [EA2A/W 2.0] Wymiana głośnikow tył przod
Koyocik - 17-04-2012, 08:31
m6riano napisał/a: | Koyocik napisał/a: | Bagażnik użytkuję, więc odpada |
A może tylna część tylnej kanapy... |
Rowery, narty, wózki, wanienki - to nie oferta sprzedaży, tylko to jest często wożone, również przy złożonych siedzeniach. Tak myślałem, żeby upchnąć w te boczne schowki bagażnika, po wyjęciu plastików, tylko czy go tam nie ugotuję.
polaff - 17-04-2012, 08:51
Koyocik napisał/a: | m6riano napisał/a: | Koyocik napisał/a: | Bagażnik użytkuję, więc odpada |
A może tylna część tylnej kanapy... |
Rowery, narty, wózki, wanienki - to nie oferta sprzedaży, tylko to jest często wożone, również przy złożonych siedzeniach. Tak myślałem, żeby upchnąć w te boczne schowki bagażnika, po wyjęciu plastików, tylko czy go tam nie ugotuję. |
to załóż na tylnym błotniku wlot powietrza:
tomo_n - 18-04-2012, 09:55
Czy ktoś w sedanie wkładał głośniki w tylne drzwi bez wymiany boczków na te z kombi?
Picakus - 22-04-2012, 11:01
Czy boczki od kombi da się bezproblemowo zainstalować w sedanie ?
ALEX-77 - 04-05-2012, 19:04
Picakus napisał/a: | Czy boczki od kombi da się bezproblemowo zainstalować w sedanie ? |
Da się bezproblemowo
Picakus - 04-05-2012, 19:39
ALEX-77 napisał/a: | Picakus napisał/a: | Czy boczki od kombi da się bezproblemowo zainstalować w sedanie ? |
Da się bezproblemowo |
Dzięki wielkie za odpowiedź
Dread87 - 04-05-2012, 22:10
Ja slyszalem ze boczki z kombi nie podchodza do sedana!
Picakus - 05-05-2012, 18:15
W takim razie poczekam aż pojawi się więcej głosów na ten temat
ALEX-77 - 05-05-2012, 19:52
Picakus napisał/a: | W takim razie poczekam aż pojawi się więcej głosów na ten temat |
Słuchaj nie masz co czekać, bo mówię ci po raz drugi ze pasują wiem bo sam mam założone tylnie boczki z kombika ,różnią się tylko od sedana tym że mają kratkę na głośniki sam kiedyś zastanawiałem się nad tym czy będą pasować ,na forum właśnie każdy mówił - Słyszałem -, -kolega kolegi mi powiedział - itp... aż w końcu sam zaryzykowałem i kupiłem w skórze z kombika i pasują P&P .Pozdrawiam
Picakus - 05-05-2012, 21:39
ALEX-77 napisał/a: | Picakus napisał/a: | W takim razie poczekam aż pojawi się więcej głosów na ten temat |
Słuchaj nie masz co czekać, bo mówię ci po raz drugi ze pasują wiem bo sam mam założone tylnie boczki z kombika ,różnią się tylko od sedana tym że mają kratkę na głośniki sam kiedyś zastanawiałem się nad tym czy będą pasować ,na forum właśnie każdy mówił - Słyszałem -, -kolega kolegi mi powiedział - itp... aż w końcu sam zaryzykowałem i kupiłem w skórze z kombika i pasują P&P .Pozdrawiam |
Wielkie dzięki teraz jestem już pewien
m6riano - 07-05-2012, 16:32
Picakus, jak chcesz to wpadając na spota mazowieckiego przypomnij mi sie wcześniej to wezme boczek z tylnych drzwi z kombi(rozbitka) to przypasujemy(ew. jak zapomne to wykręce swój to 5min roboty..;-)
Picakus - 07-05-2012, 23:15
m6riano napisał/a: | Picakus, jak chcesz to wpadając na spota mazowieckiego przypomnij mi sie wcześniej to wezme boczek z tylnych drzwi z kombi(rozbitka) to przypasujemy(ew. jak zapomne to wykręce swój to 5min roboty..;-) |
Więc muszę szykować zestaw kluczy na podróż i kiełbaskę na grilla
ALEX-77 - 07-05-2012, 23:36
m6riano napisał/a: | Picakus, jak chcesz to wpadając na spota mazowieckiego przypomnij mi sie wcześniej to wezme boczek z tylnych drzwi z kombi(rozbitka) to przypasujemy(ew. jak zapomne to wykręce swój to 5min roboty..;-) |
Ehhh.. co za niedowiarki ,no ale na spota to każdy pretekst jest dobry hehehe...
m6riano - 08-05-2012, 00:04
Picakus, żadne klucze nie potrzebne tylko podręczny śrubokręt krzyżakowy..
ps. Leć przez Modlińską to może sie gdzieś po drodze złapiemy..
leszek20042 - 13-12-2012, 17:21
mysle o czyms takim na przod:
PIONEER TS-H1703
czy ktos sluchal tych glosniczkow?
z tego co wyczytalem to bez kombinowania wejdzie P&P
|
|
|