Komputery, RTV, AGD, Komorki - a jakich komóreczek używacie??
Hiszpan - 14-09-2008, 23:39
A ma ktoś tego nowego I-phone?
Apple, bodajże, patrząc na reklamy
Anonymous - 15-09-2008, 08:01
Mała zmiana Sony Ericsson G502i + 1GB
saphire - 15-09-2008, 08:15
Ja aktualnie już ze 3 miesiące tłukę SonyEricsson'a K770i no i całkiem spoko jest jeśli chodzi o zwykły telefon z w miarę przyzwoitym aparatem 3.2 Mpx no i wygląda w miarę przyzwoicie szczególnie jeśli się mu załaduje temat-skórkę w podobnej truflowo-brązowo-złocistej tonacji to już jest OK
Fotki to i owszem aparaty fotograficzne lepsze robią ale jako narzędzie do nagłego zrobienia foty bo się fajny temat trafił czy cos w ten deseń to jest jak najbardziej OK
Od razu był z memory stick'iem 256MB i mnie to wystarcza w zupełności. Aczkolwiek transfer plików (fotek) z aparatu po Bluetooth'cie jest ślamazarny - jakieś średnio 40kB/sek
Bateria wytrzymuje dobrze ponad tydzień ale dużo nie gadam.
Generalnie jestem zadowolony.
cactooz - 15-09-2008, 19:08
Ja niedawno nabyłem N95 i jestem na etapie instalacji w niej czego popadnie
Jedyny minus jaki widzę to słaba bateria, ale nie dziwię się przy tak intensywnym użytkowaniu.
Służę pomocą w kwestii oprogramowania do Symbiana.
Robson86 - 15-09-2008, 19:11
a ja zaluje ze juz nie mam swojej Nokii 6310i Nie mialem i nie bede mial lepszego telefonu....
i ta bateria co 3mala 12-16dni ehhhhh
Pozdroo
misjonarz. - 15-09-2008, 21:50
cactooz napisał/a: | jestem na etapie instalacji w niej czego popadnie |
ja podobnie, a jedyny minus jaki widzę w symbianie to to że jest trochę zamulony
Firebee - 15-09-2008, 22:39
Hiszpan napisał/a: | A ma ktoś tego nowego I-phone?
Apple, bodajże, patrząc na reklamy |
mam, bawie sie tym narazie a nie korzystam jako telefon, niestety na zabawe tez malo czasu Narazie wiem, ze jest bardzo delikatny (pokrowiec to musowo na początek - tył podatny na otarcia),
bardzo wciągający,
ciężko korzysta się z klawiatury ekranowej (moze jakby kupic dodatkowo rysik z allegro...),
dużo naprawdę dużo bajerów, których nigdy pewnie nie odkryję,
ciekawy abo w orange (koniecznie na firmę) - niewykorzystane minuty przechodzą w nieskończoność, w abo kupionym przez orange online->10zł miesiecznie taniej -> za 100zł netto mamy 240min do wszystkich sieci miesięcznie+100sms + co mnie najbardziej zadziwiło, ale pewnie zacofany jestem - internet do 1GB transferu miesięcznie - po przekroczeniu nadal bez dopłat, ale zwalnia do 16kbps,
co wykorzystałem to net przez 3g działa całkiem sprawnie,
pseudo-gps działa tez zaskakująco dobrze (nawigacja przez google map, lokalizuje Cie za pomocą nadajników sieci komórkowych - bardzo dokładnie zresztą, czyli już nie problem zlokalizować kogokolwiek mającego włączoną komórkę...)
to tyle. mi się podoba póki co
pozdr
cactooz - 15-09-2008, 23:38
misjonarz. napisał/a: | jedyny minus jaki widzę w symbianie to to że jest trochę zamulony |
Proponuję na telefonie instalować tylko to co niezbędne ( Navi, jakiś temat) Wszystko inne na karte i chodzi jak złoto
Anonymous - 17-09-2008, 10:29
cactooz możemy na ten temat pogadać bo ja przed obecnym Kaiserem miałem Nokie 6600, SX1 i N70ME. Tak że Symbiany znam od podszewki
Ze szczególnym naciskiem na es iksa.
xjacobs - 21-09-2008, 21:43
Poszperałem trochę po allegro i mam pytanie - posiada ktoś coś ze stajni spv/htc? Interesuje mnie spv e650 - jak to śmiga? Szkoda tylko, że trafić bez simlocka to cÓT :O
akbi - 21-09-2008, 23:02
xjacobs napisał/a: | posiada ktoś coś ze stajni spv/htc? Interesuje mnie spv e650 |
a jaki to model HTC??
Anonymous - 22-09-2008, 14:57
Ja mam HTC Kaisera (TyTN II). Fajny fon tylko kawał cegły
akbi o tym SPV możesz poczytac na forum pdaclub.pl o smartfonach HTC (szukaj HTC VOX)
akbi - 22-09-2008, 15:07
varth napisał/a: | akbi o tym SPV możesz poczytac |
ja wcale nie chce o nim czytać ... myślałem może, że ten SPV jest właśnie odpowiednikiem Kaisera ... bo też go mam
varth napisał/a: | Fajny fon tylko kawał cegły |
jeeeeeetam .... to Ty jeszcze cegły nie miałeś
xjacobs - 22-09-2008, 16:27
to jest htc vox lub tez wystepuje pod nazwa htc s710 chętnie kupię, ale bez simlocka
Anonymous - 22-09-2008, 19:11
Sorka pomylili mi się użytkownicy to oczywiście było do xjacobsa. A co do cegłówek to największa jaką miałem to jakiś stary Siemens (S6 albo S8 - nie pamiętam)
|
|
|