To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Komputery, RTV, AGD, Komorki - a jakich komóreczek używacie??

Hiszpan - 14-09-2008, 23:39

A ma ktoś tego nowego I-phone?
Apple, bodajże, patrząc na reklamy :?: :?: :?:

Anonymous - 15-09-2008, 08:01

Mała zmiana Sony Ericsson G502i :lol: + 1GB
saphire - 15-09-2008, 08:15

Ja aktualnie już ze 3 miesiące tłukę SonyEricsson'a K770i no i całkiem spoko jest jeśli chodzi o zwykły telefon z w miarę przyzwoitym aparatem 3.2 Mpx no i wygląda w miarę przyzwoicie szczególnie jeśli się mu załaduje temat-skórkę w podobnej truflowo-brązowo-złocistej tonacji to już jest OK

Fotki to i owszem aparaty fotograficzne lepsze robią ale jako narzędzie do nagłego zrobienia foty bo się fajny temat trafił czy cos w ten deseń to jest jak najbardziej OK

Od razu był z memory stick'iem 256MB i mnie to wystarcza w zupełności. Aczkolwiek transfer plików (fotek) z aparatu po Bluetooth'cie jest ślamazarny - jakieś średnio 40kB/sek

Bateria wytrzymuje dobrze ponad tydzień ale dużo nie gadam.

Generalnie jestem zadowolony.

cactooz - 15-09-2008, 19:08

Ja niedawno nabyłem N95 i jestem na etapie instalacji w niej czego popadnie
Jedyny minus jaki widzę to słaba bateria, ale nie dziwię się przy tak intensywnym użytkowaniu.
Służę pomocą w kwestii oprogramowania do Symbiana.

Robson86 - 15-09-2008, 19:11

a ja zaluje ze juz nie mam swojej Nokii 6310i :( Nie mialem i nie bede mial lepszego telefonu....
i ta bateria co 3mala 12-16dni ehhhhh :) :) :)
Pozdroo

misjonarz. - 15-09-2008, 21:50

cactooz napisał/a:
jestem na etapie instalacji w niej czego popadnie

ja podobnie, a jedyny minus jaki widzę w symbianie to to że jest trochę zamulony

Firebee - 15-09-2008, 22:39

Hiszpan napisał/a:
A ma ktoś tego nowego I-phone?
Apple, bodajże, patrząc na reklamy :?: :?: :?:

mam, bawie sie tym narazie a nie korzystam jako telefon, niestety na zabawe tez malo czasu :( Narazie wiem, ze jest bardzo delikatny (pokrowiec to musowo na początek - tył podatny na otarcia),
bardzo wciągający,
ciężko korzysta się z klawiatury ekranowej (moze jakby kupic dodatkowo rysik z allegro...),
dużo naprawdę dużo bajerów, których nigdy pewnie nie odkryję,
ciekawy abo w orange (koniecznie na firmę) - niewykorzystane minuty przechodzą w nieskończoność, w abo kupionym przez orange online->10zł miesiecznie taniej -> za 100zł netto mamy 240min do wszystkich sieci miesięcznie+100sms + co mnie najbardziej zadziwiło, ale pewnie zacofany jestem - internet do 1GB transferu miesięcznie - po przekroczeniu nadal bez dopłat, ale zwalnia do 16kbps,
co wykorzystałem to net przez 3g działa całkiem sprawnie,
pseudo-gps działa tez zaskakująco dobrze (nawigacja przez google map, lokalizuje Cie za pomocą nadajników sieci komórkowych - bardzo dokładnie zresztą, czyli już nie problem zlokalizować kogokolwiek mającego włączoną komórkę...)

to tyle. mi się podoba póki co
pozdr

cactooz - 15-09-2008, 23:38

misjonarz. napisał/a:
jedyny minus jaki widzę w symbianie to to że jest trochę zamulony

Proponuję na telefonie instalować tylko to co niezbędne ( Navi, jakiś temat) Wszystko inne na karte i chodzi jak złoto

Anonymous - 17-09-2008, 10:29

cactooz możemy na ten temat pogadać :twisted: bo ja przed obecnym Kaiserem miałem Nokie 6600, SX1 i N70ME. Tak że Symbiany znam od podszewki :badgrin:
Ze szczególnym naciskiem na es iksa.

xjacobs - 21-09-2008, 21:43

Poszperałem trochę po allegro i mam pytanie - posiada ktoś coś ze stajni spv/htc? Interesuje mnie spv e650 - jak to śmiga? Szkoda tylko, że trafić bez simlocka to cÓT :O
akbi - 21-09-2008, 23:02

xjacobs napisał/a:
posiada ktoś coś ze stajni spv/htc? Interesuje mnie spv e650

a jaki to model HTC??

Anonymous - 22-09-2008, 14:57

Ja mam HTC Kaisera (TyTN II). Fajny fon tylko kawał cegły :D
akbi o tym SPV możesz poczytac na forum pdaclub.pl o smartfonach HTC (szukaj HTC VOX)

akbi - 22-09-2008, 15:07

varth napisał/a:
akbi o tym SPV możesz poczytac

ja wcale nie chce o nim czytać ... myślałem może, że ten SPV jest właśnie odpowiednikiem Kaisera ... bo też go mam :P

varth napisał/a:
Fajny fon tylko kawał cegły

jeeeeeetam .... to Ty jeszcze cegły nie miałeś :D

xjacobs - 22-09-2008, 16:27

to jest htc vox lub tez wystepuje pod nazwa htc s710 :) chętnie kupię, ale bez simlocka :)
Anonymous - 22-09-2008, 19:11

Sorka pomylili mi się użytkownicy :oops: to oczywiście było do xjacobsa. A co do cegłówek to największa jaką miałem to jakiś stary Siemens (S6 albo S8 - nie pamiętam) :)