Kujawsko - Pomorskie - Kujawsko-pomorskie pozdrowienia na drodze
Fragu - 05-05-2011, 21:51
Pozdrowienia dla kierowniczki (chyba) srebrnego gala EA wagon z białą wlepą Maniaków. Zawidziany wczoraj koło 23:00 przy monopolu na Wyzwolenia
vendetta - 16-05-2011, 17:25
Mój Colciak zamieszkał teraz we Włocławku jakbyście go gdzieś tam spotkali dajcie znać jak sobie radzi, bo tęsknię
Fragu - 16-05-2011, 21:02
vendetta, nikt kto szanuje swoje zawieszenie nie jeździ do Włocławka
polaff - 28-05-2011, 22:17
vendetta napisał/a: | Mój Colciak zamieszkał teraz we Włocławku jakbyście go gdzieś tam spotkali dajcie znać jak sobie radzi, bo tęsknię
Obrazek |
Widuję go dość regularnie, jeszcze cały jest więc nie musisz się martwić
pozdrawiam!
[ Dodano: 28-05-2011, 22:18 ]
Fragu napisał/a: | vendetta, nikt kto szanuje swoje zawieszenie nie jeździ do Włocławka |
dzięki....
DziadekMirek - 29-05-2011, 08:13
Fragu napisał/a: | vendetta, nikt kto szanuje swoje zawieszenie nie jeździ do Włocławka |
tydzien temu bylem we Wloclawku (przyjecie komunijne)
Cale szczescie ze pojechalismy tescia autem. Ja mialbym z pewnoscia felgi do prostowania po tej wycieczce. Od razu uprzedzam: na oponach o profilu 45 nie sposob tam bezpiecznie przejechac przez miasto. A ze bywam we Wloclawku dosc regularnie, moge (chyba obiektywnie) stwierdzic ze jest coraz gorzej. Nie ratuja sytuacji nawet kapitalne remonty skrzyzowan w centrum.
polaff - 29-05-2011, 09:49
DziadekMirek napisał/a: | Fragu napisał/a: | vendetta, nikt kto szanuje swoje zawieszenie nie jeździ do Włocławka |
tydzien temu bylem we Wloclawku (przyjecie komunijne)
Cale szczescie ze pojechalismy tescia autem. Ja mialbym z pewnoscia felgi do prostowania po tej wycieczce. Od razu uprzedzam: na oponach o profilu 45 nie sposob tam bezpiecznie przejechac przez miasto. A ze bywam we Wloclawku dosc regularnie, moge (chyba obiektywnie) stwierdzic ze jest coraz gorzej. Nie ratuja sytuacji nawet kapitalne remonty skrzyzowan w centrum. |
daj kiedyś znać jak będziesz to się pochwalimy swoimi misiami
ja w mondeo mam 235/45/17 jazda ulicą toruńską (dk1) to sama przyjemność - dla wulkanizatora...
DziadekMirek - 29-05-2011, 14:19
chetnie, i oczywiscie zapraszam na najblizszy spot.
Co prawda ostatnio cos nie mozemy sie zebrac, bo to wlasnie przyjecia komunijne, wesela itp. Ale mysle ze w czerwcu zorganizujemy w koncu tego dlugo oczekiwanego grila.
polaff - 29-05-2011, 20:46
DziadekMirek napisał/a: | w czerwcu zorganizujemy w koncu tego dlugo oczekiwanego grila. |
'
Czerwiec to dla mnie ogromnie problematyczny miesiąc bo pierwsza połowa to przygotowanie do urlopu (firma...) a w drugiej połowie urlop, ale może jakoś się uda:)
vendetta - 29-05-2011, 21:03
polaff napisał/a: | Widuję go dość regularnie, jeszcze cały jest więc nie musisz się martwić
pozdrawiam! |
oooooooo to super
polaff - 03-06-2011, 21:40
Pozdrowienia dla Gala srebrny sedan EAxA widzianego około 09:30 w toruniu na Olsztyńskiej.
Firebee - 29-06-2011, 19:50
pozdrawiam kolege geodetę z L200 ze Żnina, który zupełnie przypadkiem okazało się, że jest Mitsumaniakiem:) A raczej okazało się, że ja to ja:)
Szwagroz - 06-07-2011, 13:12
dziś na parkingu przy szpitalu onkologicznym spotkały się dwa bliźniaki, mój i kogoś z wysokiego mazowieckiego
Uploaded with ImageShack.us
[ Dodano: 16-08-2011, 12:10 ]
w niedziele ktoś skasował cari na pasie w koronowie, a dziś po drodze do włocławka spotkałem dwa rekiny.
Anonymous - 14-01-2012, 21:04
Pozdrowionka dla srebnej Cari jadącej kamienną w piątek 13-stego około godziny 14:15 ))) mrugałem długimi , później awaryjnymi ale zero reakcji hehehe POZDRO
polaff - 22-01-2012, 01:12
DiPi napisał/a: | Pozdrowionka dla srebnej Cari jadącej kamienną w piątek 13-stego około godziny 14:15 ))) mrugałem długimi , później awaryjnymi ale zero reakcji hehehe POZDRO |
to normalne zachowanie.
mnie już ręce bolą od machania. w Naszym województwie nikt praktycznie nie odmachuje i nie odmruguje
white90 - 22-01-2012, 01:16
polaff napisał/a: | DiPi napisał/a: | Pozdrowionka dla srebnej Cari jadącej kamienną w piątek 13-stego około godziny 14:15 ))) mrugałem długimi , później awaryjnymi ale zero reakcji hehehe POZDRO |
to normalne zachowanie.
mnie już ręce boją od machania. w Naszym województwie nikt praktycznie nie odmachuje i nie odmruguje |
dlatego trzeba mrugac do tych co maja naklejki MM itd
a do reszty mozna pomachac wizytowkami MM
|
|
|