To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Kujawsko - Pomorskie - Kujawsko-pomorskie pozdrowienia na drodze

Fragu - 05-05-2011, 21:51

Pozdrowienia dla kierowniczki (chyba) srebrnego gala EA wagon z białą wlepą Maniaków. Zawidziany wczoraj koło 23:00 przy monopolu :D na Wyzwolenia :lol:
vendetta - 16-05-2011, 17:25

Mój Colciak zamieszkał teraz we Włocławku jakbyście go gdzieś tam spotkali dajcie znać jak sobie radzi, bo tęsknię :)

Fragu - 16-05-2011, 21:02

vendetta, nikt kto szanuje swoje zawieszenie nie jeździ do Włocławka :twisted:
polaff - 28-05-2011, 22:17

vendetta napisał/a:
Mój Colciak zamieszkał teraz we Włocławku jakbyście go gdzieś tam spotkali dajcie znać jak sobie radzi, bo tęsknię :)
Obrazek

Widuję go dość regularnie, jeszcze cały jest :) więc nie musisz się martwić :)
pozdrawiam!

[ Dodano: 28-05-2011, 22:18 ]
Fragu napisał/a:

dzięki....

DziadekMirek - 29-05-2011, 08:13

Fragu napisał/a:

tydzien temu bylem we Wloclawku (przyjecie komunijne)
Cale szczescie ze pojechalismy tescia autem. Ja mialbym z pewnoscia felgi do prostowania po tej wycieczce. Od razu uprzedzam: na oponach o profilu 45 nie sposob tam bezpiecznie przejechac przez miasto. A ze bywam we Wloclawku dosc regularnie, moge (chyba obiektywnie) stwierdzic ze jest coraz gorzej. Nie ratuja sytuacji nawet kapitalne remonty skrzyzowan w centrum.

polaff - 29-05-2011, 09:49

DziadekMirek napisał/a:
Fragu napisał/a:

tydzien temu bylem we Wloclawku (przyjecie komunijne)
Cale szczescie ze pojechalismy tescia autem. Ja mialbym z pewnoscia felgi do prostowania po tej wycieczce. Od razu uprzedzam: na oponach o profilu 45 nie sposob tam bezpiecznie przejechac przez miasto. A ze bywam we Wloclawku dosc regularnie, moge (chyba obiektywnie) stwierdzic ze jest coraz gorzej. Nie ratuja sytuacji nawet kapitalne remonty skrzyzowan w centrum.

daj kiedyś znać jak będziesz to się pochwalimy swoimi misiami :)

ja w mondeo mam 235/45/17 jazda ulicą toruńską (dk1) to sama przyjemność - dla wulkanizatora...

DziadekMirek - 29-05-2011, 14:19

chetnie, i oczywiscie zapraszam na najblizszy spot.
Co prawda ostatnio cos nie mozemy sie zebrac, bo to wlasnie przyjecia komunijne, wesela itp. Ale mysle ze w czerwcu zorganizujemy w koncu tego dlugo oczekiwanego grila.

polaff - 29-05-2011, 20:46

DziadekMirek napisał/a:
w czerwcu zorganizujemy w koncu tego dlugo oczekiwanego grila.

'
Czerwiec to dla mnie ogromnie problematyczny miesiąc bo pierwsza połowa to przygotowanie do urlopu (firma...) a w drugiej połowie urlop, ale może jakoś się uda:)

vendetta - 29-05-2011, 21:03

polaff napisał/a:
Widuję go dość regularnie, jeszcze cały jest :) więc nie musisz się martwić :)
pozdrawiam!

oooooooo to super :)

polaff - 03-06-2011, 21:40

Pozdrowienia dla Gala srebrny sedan EAxA widzianego około 09:30 w toruniu na Olsztyńskiej.
Firebee - 29-06-2011, 19:50

pozdrawiam kolege geodetę z L200 ze Żnina, który zupełnie przypadkiem okazało się, że jest Mitsumaniakiem:) A raczej okazało się, że ja to ja:)
Szwagroz - 06-07-2011, 13:12

dziś na parkingu przy szpitalu onkologicznym spotkały się dwa bliźniaki, mój i kogoś z wysokiego mazowieckiego

Uploaded with ImageShack.us

[ Dodano: 16-08-2011, 12:10 ]
w niedziele ktoś skasował cari na pasie w koronowie, a dziś po drodze do włocławka spotkałem dwa rekiny.

Anonymous - 14-01-2012, 21:04

Pozdrowionka dla srebnej Cari jadącej kamienną w piątek 13-stego około godziny 14:15 :) ))) mrugałem długimi :) , później awaryjnymi ale zero reakcji hehehe POZDRO
polaff - 22-01-2012, 01:12

DiPi napisał/a:
Pozdrowionka dla srebnej Cari jadącej kamienną w piątek 13-stego około godziny 14:15 :) ))) mrugałem długimi :) , później awaryjnymi ale zero reakcji hehehe POZDRO

to normalne zachowanie.
mnie już ręce bolą od machania. w Naszym województwie nikt praktycznie nie odmachuje i nie odmruguje

white90 - 22-01-2012, 01:16

polaff napisał/a:
DiPi napisał/a:

to normalne zachowanie.
mnie już ręce boją od machania. w Naszym województwie nikt praktycznie nie odmachuje i nie odmruguje

dlatego trzeba mrugac do tych co maja naklejki MM itd :)
a do reszty mozna pomachac wizytowkami MM :P