Sporty Motorowe - F1 - 2013
milo - 05-10-2013, 19:58
Pierwsze pole startowe Vettel drugie Hamilton bedzie sie działo jak znowu im odjedze
Krystian99 - 06-10-2013, 20:52
Kolejne GP za nami całkiem ciekawie, troszkę się działo, można powiedzieć znowu Vettel wygrał, Webberowi spalił się bolid
Walka o pozycje była do samego końca fajnie
bialyjayz - 06-10-2013, 22:26
jak dla mnie vettel nie brał udziału w wyścigu od jakiś 4 rund, tzn. pozycja niezagrożona od początku do końca, chciało by się go wkońcu zobaczyć gdzieś niżej niż najwyższe pudło, osobiście uważam ze tor SUZUKA także padnie jego łupem niestety ale jego bolid z innej kategorii wyścigowej chyba jest.
milo - 07-10-2013, 15:26
bialyjayz napisał/a: | niestety ale jego bolid z innej kategorii wyścigowej chyba jest. |
Jak sie nie domacją że stosuja coś niedozwolonego ostatnio była mowa o kontroli trakcji i wydechu ale to zdementowali tylko dla Webbera zapalił sie bolid widać na kogo stawiają
mjsystem - 07-10-2013, 17:09
Cytat: | tylko dla Webbera zapalił sie bolid widać na kogo stawiają
_________________ |
Webber ma dni już policzone...
apikus - 08-10-2013, 11:44
milo napisał/a: | tylko dla Webbera zapalił sie bolid widać na kogo stawiają |
To było po ewidentnym uderzeniu, a nie awaria sprzętu.
milo - 08-10-2013, 15:12
apikus napisał/a: | To było po ewidentnym uderzeniu, a nie awaria sprzętu. |
Było czy nie było i tak na Vettela stawiaja Webber jest tylko pionkiem
Krystian99 - 08-10-2013, 19:49
Weeber się zapalił a Rosbergowi nosek się złamał albo lepsze stwierdzenie jakie słyszałem
Rozberg tak się ucieszył z wyprzedzenia Hamiltona że aż fajerwerki odpalił
bialyjayz - 13-10-2013, 09:48
i niech mi tylko powie jakiś FAN Vettela że dzisiejszy wyścig nie był ustawiony? Bo jak można 8 okrążeń przed końcem wyśvigu zmieniać opony dodatko które miały przejechane 15 okr. wiedząc również że nie wyjadą jako liderzy. Aż niesmacznie się patrzyło na dzisiejszy wyścig z uwagi na końcowe rozstrzygnięcie, Pozdrawiam
milo - 13-10-2013, 10:10
Jak nie jak tak juz sie robi nudne te 1 - miejsce
i9i - 13-10-2013, 11:17
Ogólnie przez te Kersy i DRS-y F1 zrobiła się nudna jak flaki z olejem i szczerze powiedziawszy usnąłem po piątym okrążeniu. Zanim wprowadzili dopalacze, kierowca musiał mieć jaja i wyprzedzać tam gdzie tylko miał kawałek miejsca, teraz tylko dociągnąć do prostej i DRS. Tankowania też były ciekawe, gdyż czasem jaśnie hrabia za kółkiem dał ciała i odjechał z wężem. Teraz to wszyscy jak jajeczko, nie dotykać, nie zajeżdżać, niedługo jak pokropi to z boksów nie wyjadą
milo - 13-10-2013, 11:44
Za dużo tych udziwnień zakazów i nakazów
bialyjayz - 13-10-2013, 13:04
f1 było piękne gdy było jeszcze tankowanie i nie chodzi już tutaj o te przygody z odjeżdżającymi wężami lecz o winność przynajmniej 2,3czasem i wiecej zjazdów podczas wyścigu ciagłych zmianach opon, teraz jak automaty wszyscy jeżdża 1 max. 2 pit stopy aby tylko dwa różne koplety opon mieć pod sobą.
I oczywiście największy brak mi w F1 Roberta Naszego
i9i - 13-10-2013, 14:15
bialyjayz napisał/a: |
f1 było piękne gdy było jeszcze tankowanie i nie chodzi już tutaj o te przygody z odjeżdżającymi wężami |
Liczył się cały team i jeden błąd mógł wywrócić wszystko do góry nogami, sprawne tankowania pozwalały sporo zyskiwać. Teraz tylko pneumat obsługują i z tym się często gubią :/
Krystian99 - 13-10-2013, 21:50
Zgadzam się z wami panowie to F1 to nie to samo co było, ale nic nie zrobimy Dzisiejszy wyścig pozostawia wiele do życzenia
|
|
|