To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Kujawsko - Pomorskie - Spotkania niedzielne.

tomusn - 11-03-2007, 23:00

Cytat:
V Targi Motoryzacji pod nazwą "AUTO-SHOW 2007", odbędą się w dniach 23 - 25. 03. 2007r. w Bydgoszczy. Targi te, tradycyjnie już, odbędą się w hali widowiskowo-sportowej "ŁUCZNICZKA" w pełni klimatyzowanej, uznawanej za najbardziej nowoczesny obiekt tego typu w Polsce. Dla potrzeb wystawienniczych oddajemy blisko 3 000m2 powierzchni wewnątrz hali, 1000 m2 powierzchni kuluarowej dla stoisk zabudowanych i 3 000m2 na zewnątrz, salę konferencyjną dla 150 osób, wyposażoną w urządzenia multimedialne. Przy hali znajduje się monitorowany parking dla ok. 800 samochodów.

Targi organizowane co roku w Bydgoszczy, pod patronatem honorowym władz regionalnych, wojewódzkich i samorządowych, są przeglądem wiodących marek samochodów osobowych, dostawczych i ciężarowych, a także części i akcesoriów motoryzacyjnych, ogumienia, wyposażenia warsztatów samochodowych i wulkanizacyjnych, narzędzi i urządzeń diagnostycznych. Swoją prezentację mają też pojazdy zabytkowe. Równocześnie najlepsze produkty, technologie i samochody, prezentowane na wystawie, będą wyróżnione w ramach konkursu o Nagrodę Główną targów.

W ubiegłym roku targi zgromadziły ponad 60 wystawców prezentujących części, narzędzia i akcesoria motoryzacyjne, -15 autoryzowanych dealerów samochodowych, promujących 10 nowości samochodowych i odwiedziło je blisko 10 000 osób. Dzięki współpracy z Cechem Rzemiosł Metalowych zaprosiliśmy też warsztaty naprawcze, mechaniki samochodowej, lakiernictwa i blacharstwa samochodowego, elektroniki i serwisu motoryzacyjnego, a udział swój zgłosiło 18 firm .

W ramach imprez towarzyszących targom Automobilklub Bydgoski zorganizuje m.in. rajd samochodowy, szkołę doskonalenia techniki jazdy - wybrane elementy, pokazy instruktażowe wyrabiające nawyk wychodzenia z poślizgu, a Grupa Ratownictwa Medycznego przeprowadzi pokazy udzielania pierwszej pomocy ofiarom wypadków drogowych. Ponadto odbywać się będą jazdy próbne samochodami testowymi wystawców pod nadzorem instruktorów.

Odbędzie się też wiele konkursów organizowanych dla zwiedzających m.in. konkurs "Wybieramy Auto Targów", konkurs na najładniejsze stoisko i współorganizowany z "Expressem Bydgoskim" konkurs na najlepszy "Auto-Service Pomorza i Kujaw 2006" w trzech kategoriach: - autoryzowane stacje obsługi, - warsztaty naprawcze, stacje diagnostyczne. Celem konkursu jest wybór i promocja najlepszych warsztatów naprawczych, autoryzowanych stacji obsługi i auto-salonu w regionie Pomorza i Kujaw.

spotkajmy się!!

Efa! - 12-03-2007, 19:07

No przecież to już chyba zaczyna być tradycją :)
tomusn - 21-03-2007, 09:59

czyli co? widzimy się w niedzielę? jakoś koło 10-11?
Anonymous - 21-03-2007, 12:17

Myślałem do ostatniej chwili, że dam radę przyjechać ale niestety :cry: muszę być w stolicy wielkopolski :-X w tą niedzielę. Zresztą w sobotę również więc nawet nie dam rady targów zobaczyć :?
Anonymous - 21-03-2007, 17:55

Ja będę w sobotę. W niedzielę juz sie będa zwijać.... ale też przyjadę ;)
yrdn - 23-03-2007, 16:09
Temat postu: Banner

Wykonawstwo zawieśnictwa Bannerozy:
Bartollini Baltazar Alarmos
Yordanos Muchos Gandinos

PS
Bartek klamal, bo byl dzisiaj tez :P , ale o tym juz nie wspomnial...

Anonymous - 23-03-2007, 16:36

yrdn napisał/a:
Bartek klamal, bo byl dzisiaj tez :P
Nie kłamał tylko był chory i się z pracy zwolnił! Nie pytaj co się stało po drodze do domu :D
Anonymous - 24-03-2007, 07:58
Temat postu: Spotkania niedzielne.
Witam
Wczoraj spotkałem kogoś z was na parkingu w Geant. Kto to był? tak tylko pytam z ciekawości.
Pozdro Daniel

yrdn - 24-03-2007, 11:38

To bylem ja 8) DNA zaparkowal na moim miejscu :-) hehe
A biały kolor auta jest teraz na topie.

PZDR

tomusn - 24-03-2007, 20:45

hej. ja będę jutro koło 10.oo
Anonymous - 13-04-2007, 21:39

Co tak u nas ucichło?
Anonymous - 14-04-2007, 12:40

Wszyscy umarli ;)
tomusn - 14-04-2007, 13:26

ja nie, ale mój Colt ma coś słabe serducho, więc nie podkurzać!
Anonymous - 15-04-2007, 17:25

Tomek współczuję
No ja też żyję ale oststnio nie wiem za co się złapać.
Dziś mam wyjątkowo wolną niedzielę i właśnie muszę gdzieś wybyć bo zwariuję :twisted:

Co do spotkań to jak ktoś jest chętny i lubi starą motoryzację to zapraszam na:
IV RAJD WETERANÓW SZOS PO ZIEMI MOGILEŃSKIEJ (patrz z prawej najbliższe imprezy), szczególnie niedziela 22 kwietnia godz. 11:00 stadion jak w opisie. Wjeżdżając do Mogilna od strony Bydgoszczy kierunek Janikowo. Jest pokaz tych pojazdów i m.in. wybory najładniejszego itp.
Ja napewno będę bo następny weekend też jeszcze mam wolny, więc przy okazji możnaby się spotkać i wspólnie pooglądać.

tomusn - 15-04-2007, 17:31

nonono, to może i my się zjawimy?..