Nasze Miśki - Powrót po latach do Gala;)
tresorex - 16-10-2014, 20:32
Widziałem dziś gala na żywo. Spojler świetnie pasuje. W ogóle nie widać że to od hondy! Większość i tak nie zwróci uwagi że to nie jest od mitsu, wygląda świetnie, pasuje idealnie więc czego chcieć więcej? Można kilka lat szperać po allegro i szukać oryginału z vr4 albo innych z niemieckiego pakietu, albo działać, zamontować od hondy i mieć spokój
eremita - 16-10-2014, 22:36
tresorex, Dzięki za ogarniecie tematu z matami
Podziękowania dla forumowicza "Maciek" bo po obejrzeniu jego tematu rozwiązał się problem jak zlikwidować przedmuch
Problem i jego rozwiązanie
Dzisiaj owocny dzień
-przedmuch zlikwidowany
-zaciski pomalowane
-zimówki założone
-Wosk nałożony niestety nie zdążyłem wypić kawy a już zaczęło padać
Ale po wosku wygląda tak
WreX - 16-10-2014, 23:13
eremita, eh, robi robotę i wrażenie.
Marcino - 17-10-2014, 07:06
eremita napisał/a: | Podziękowania dla forumowicza "Maciek" bo po obejrzeniu jego tematu rozwiązał się problem jak zlikwidować przedmuch
Problem i jego rozwiązanie |
Dokładnie tak samo i w tym samym miejscu likwidowałem swój przedmuch..:)
Zaletą jest to... ze układ wydechowy jest w pełni rozbieralny na przyszłosć.
eremita - 17-10-2014, 14:10
Kiedyś koleżanki się pytam "ile pali jej punto" a ona na to "50zł na tydzień"
Patrząc tym tokiem mój gal pali bardzo mało jeden bak od czerwca własnie dzisiaj mi się przypomniało jak nie fajne są wizyty na stacji gdy się nie ma LPG
mjsystem - 17-10-2014, 15:26
tresorex napisał/a: | Widziałem dziś gala na żywo. Spojler świetnie pasuje. |
Na fotach też Będę brał w przyszłości przykład
wojtas - 17-10-2014, 18:45
Na zdjęciach wygląda zacnie, ale brakuje mi dekielków na felgach I chyba już czas pochwalić się nim na spocie
eremita - 17-10-2014, 19:24
wojtas napisał/a: | ale brakuje mi dekielków na felgach I chyba już czas pochwalić się nim na spocie |
Jutro odbieram bo mi lakiernik miał polakierować
Już chciałem być w niedziele i to z nowym MM jego lancerem ale lakiernik zadzwonił i musiałem jechać
Tomii - 17-10-2014, 20:49
eremita napisał/a: |
Ale po wosku wygląda tak
|
nieźle świeci
eremita - 17-10-2014, 23:38
Tomii napisał/a: | eremita napisał/a: |
Ale po wosku wygląda tak
|
nieźle świeci |
Tak się zastanawiałem że bez sensu kupilem ten wosk skoro mam kilka nazwijmy to marketowych ale jak zobaczyłem efekt to wiedziałem że warto
eremita - 20-10-2014, 09:25
No i dojechały nowe żarówki, przy zmianie postaram się zrobić foty przed i po by było widać różnicę
Tomii - 20-10-2014, 13:14
eremita napisał/a: | No i dojechały nowe żarówki, |
będziesz Pan zadowolony
inq - 20-10-2014, 13:47
Tylko jak długo U mnie jeden komplet wytrzymał z 6 miesięcy, a drugi max 3.
Tomii - 20-10-2014, 13:51
inq napisał/a: | Tylko jak długo U mnie jeden komplet wytrzymał z 6 miesięcy, a drugi max 3. |
u mnie już rok, świecą super, ale w dzień używam świateł dziennych
eremita - 20-10-2014, 14:19
inq napisał/a: | Tylko jak długo U mnie jeden komplet wytrzymał z 6 miesięcy, a drugi max 3. |
Ja używam je w scenicu co pół roku się przepalają teraz mam trzeci komplet ale siewcą super, philipsy i osramy wytrzymują mniej więcej taki sam czas tyle że tamte mają ceny razy dwa.
Tomii napisał/a: | inq napisał/a: | Tylko jak długo U mnie jeden komplet wytrzymał z 6 miesięcy, a drugi max 3. |
u mnie już rok, świecą super, ale w dzień używam świateł dziennych |
też myślę o dziennych bo mam na półce nowe okrągłe tylko nie wiem jak je upakować w halogeny:)
Ktoś może już coś takiego robił?
|
|
|