To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cd ...

Marcin-Krak - 10-01-2010, 14:01

Temat dotyczy Instrukcji Obsługi Forum ;)
http://forum.mitsumaniaki...p=620822#620822
Jeśli masz jakieś SESNSOWNE uwagi, propozycje - zapraszam do dyskusji :)

gulgulq, dzięki za hopa :mrgreen:

gulgulq - 10-01-2010, 14:03

Marcin-Krak napisał/a:

SESNSOWNE

wszystko jest bezSĘSU :D :D :D

Marcin-Krak - 10-01-2010, 14:04

gulgulq napisał/a:
wszystko jest bezSĘSU :D :D :D

Proszę nie pisz tego, bo za chwilę znowu wyczytać przyjdzie nam kazanie na temat wiary w siebie i bycie panem swego losu :wink:
Poza tym powinno być przez Ę duże - reszta małymi :P

gulgulq - 10-01-2010, 14:06

dobze..juz nie piszĘ żĘ wszystko jest bezsĘsu :D :D
rosomak1983 - 10-01-2010, 14:13

Marcin-Krak napisał/a:
znowu wyczytać przyjdzie nam kazanie na temat wiary w siebie i bycie panem swego losu :wink:

hehe nie chcesz to nie czytaj... zawsze lepiej narzekać to przeciez pomaga nie? moze najlepiej założyc temat do narzekania... obiecuje ze tam nawet nie zajrze nie mówiac o komentarzach...

Marcin-Krak - 10-01-2010, 14:26

rosomak1983 napisał/a:
hehe nie chcesz to nie czytaj

Dokładnie to samo mogę napisać Tobie.

Niestety widać należę do tych osób, które jak dostaną kopa w d i jeszcze nastąpi ich kumulacja nie koniecznie umie się z tego cieszyć :P
Ale nie ważne ...

gigant87 - 10-01-2010, 15:15

JCH napisał/a:
..., że gigant87 dojechał na 5:00 na lotnisko. A teraz wraca już z powrotem do Wrocka.

robertdg napisał/a:
...że w nocy droga do Lotniska pyrzowice była oblodzona i zastanawiałem sie czy gigant87 dojedzie bezpiecznie i bez problemow na czas.

Zgadza się, udało się być nawet o 4.45. Od autostrady droga czarna, ale w wielu miejscach oblodzona. Czasem nie dało się wyjechać z koleiny, a kilka razy zdarzyło się, że traciłem przyczepność przy przyśpieszaniu nawet na 5tym biegu.

Tak się jakoś złożyło, że zatankowałem paliwo na Tesco (przekonała mnie informacja o przeprowadzonej dzień wcześniej kontroli jakości), no i nie mogłem kręcić silnika więcej jak 3,5 tyś obr, a z czasem ta wartość spadała, no i świeciła się kontrolka pompy paliwa. Jak już nie mogłem jechać więcej jak 80 (2000) to gasiłem samochód i do następnego mocniejszego naciśnięcia gazu było OK.

W drodze powrotnej na autostradzie kilka razy się dość mocno spociłem, gdy zmieniałem pasy podczas wyprzedzania, ale dało się jechać płynnie, więc po wyjeździe od Jacka o 6 byłem we Wrocławiu kilka minut po 8.

W związku z paliwem pojechałem na SHELLa, zatankowałem V-Powera i dolałem uszlachetniacza STP. Przez 5 km od stacji do domu, usterka nie ustała. Zobaczymy co będzie dalej.

Teraz najważniejsze,
dziękuję serdecznie Jackowi JCH za pomoc przez telefon i ofertę gościny ze śniadaniem :)
Zaliczyliśmy krótkie spotkanie, zamieniliśmy kilka słów :)

Pozdrawiam,
Tomek

robertdg - 10-01-2010, 15:23

... cieszę sie, że gigant87, cały i zdrowy, niestety moj kolega nie miał tyle szczescia, bo się wczoraj wmontował w barierki koło Czewy.
krzychu - 10-01-2010, 17:37

Ja dzisiaj zrobiłem hattricka. Auto zasypane śniegiem przed odśnieżeniem chciałem odpalić (niech się grzeje już) no więc omiotłem z nad drzwi śnieg (żeby się nie nasypało do środka przy otwieraniu) odtworzyłem drzwi na maxa wkładam kluczyk... przekręcam a tu wycieraczki pyk (była przekręcona gałka na przerywany tryb) no i cały śnieg z szyby pyk na drzwi i do środka :finga: całe sterownie szybami elektrycznymi zasypane, koło szyby jest zagłębienie, na wycieraczki, próg, trochę na zegary i mnie :badgrin:
gigant87 - 10-01-2010, 18:22

... że Carisma coraz bardziej niedomaga :/
cns80 - 10-01-2010, 19:59

... skończyłem dziś składać moto po wypadku i zafundowałem sobie piękną rysę na świeżo lakierowanej owiewce :evil: Miałem jeszcze zmienić olej, ale potrzebowałem mieć rozgrzany silnik, a podjazd zaśnieżony. Zanim odśnieżyłem to mi się odechciało. Może to i lepiej, bo bym znowu coś sobie popsuł :P
Jeszcze tylko:
olej + filtry
rozrząd
luzy zaworowe
synchro gaźników
łańcuch + zębatki

i moto będzie jak nowe :mrgreen:

koszmarek - 11-01-2010, 00:07

że wczoraj zaliczyliśmy pożegnalny koncert Viridian. Głośno, duszno ale warto było.
A dziś spokojnie w pokoju, na słuchaweczkach i na maxa:
http://www.eteledyski24.p...atching_me.html :)

szpala85 - 11-01-2010, 00:16

... wczoraj jakaś menda chodząca (mam nadzieję że to nie wulgaryzm :wink: ) bo nie wiem jak inaczej takiego gnoja nazwać ... oszpecił mojego Galusia ,a dokładnie to zajumał z noska gala trzy diamenty .... śrubokrętem :evil: i na pocieszenie zostawił mi ładną rysę właśnie na nosku :evil: ahhhh :-X

... pada śnieg , pada śnieg i jest go już całkiem sporo bo jak jadę po nie odśnieżonej drodze to zostawiam ślady podwozia na śniegu ,a w niektórych miejscach robię za pług :lol:

Morfi - 11-01-2010, 06:41

że Hubeeert wrócił :)
Anonymous - 11-01-2010, 07:27

...że nie lubię poniedziałków :cry: