To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cd ...

Efa! - 11-01-2010, 15:38

...że zaspy na ulicach miejscami są usypane do wysokości mojej talii :shock:
akbi - 11-01-2010, 16:42

że czoraj jak ktoś jeździł po Polsce, to rozdawali pakiety aerodynamiczne ...
ja za przejazd Zakopane - Gdańsk dostałem taki:

:D :D:D 12,5 h jazdy /z ok 1,5h postoju/ ... 5 bieg włączyłem dopiero na Autostradzie A1 100km przed Gdańskiem ... a kapcie można było zrywać na 4 biegu już przy 2000 obrotów :D

bumbum - 11-01-2010, 16:52

To taki widze dociążnik przednich kół aby sie lepiej trzymały czegokolwiek :P

a ja powiem, że...
strach mi w oczy wszedł jak przede mną pan w punto na hamulce nacisnął, miałem dziś dzięki niemu okazje po zaspach pojeździć :D i pokrzyczeć na kierowców (dawno tego nie robiłem) :biggrin:
na szczęscie poza podniesionym ciśnieniem nic więcej sie nie stało

robertdg - 11-01-2010, 16:59

... że akbi posiada pakiet AntyRadarowy ;-) , pewnie robił za płóg w Zakopcu :D
szpala85 - 11-01-2010, 18:12

.... dzisiaj rano zgubiłem portfel na parkingu przed sklepem ( prawko, dowód, dok. od auta , wszystkie karty bankowe ,licencja elektryka ,karta ubezpieczeniowa ) ... zdążyłem sie zorientować dopiero pod blokiem na parkingu że coś mam lekko w kieszeni , szybko wróciłem pod sklep i chodziłem bez celu 30 min w poszukiwaniu porfela ... w końcu podszedł do mnie ochroniarz i zapytał czy coś się stało ? ja powiedziałem o co chodzi ,a ten do mnie abym podszedł do pierwszej kasy , podchodzę i kasjerka mówi mi że jakaś klientka znalazł portfel na parkingu przed sklepem , nie wiedziała co zrobić to przyniosła go do sklepu może ktoś sie zgłosi ... :shock: ... oczywiście sprawdzili dane i oddali mi dokumenty :mrgreen:
jestem w szoku że są jeszcze w Polsce tak kulturalne i dobre osoby jak ta Pani która znalazła porfel :shock:

akbi - 11-01-2010, 19:09

robertdg napisał/a:
pakiet AntyRadarowy

też o tym pomyślałem :D :D:D ...ale w tych warunkach nie było możliwości przekraczać dozwolonych prędkości, poza tym z tyłu tablice miałem czyściutkie

robertdg napisał/a:
pewnie robił za płóg w Zakopcu

tak droga była od Zakopca po Gdańsk ... w życiu nie jechałem tak długiego kawałka drogi w takich warunkach :)

rosomak1983 - 12-01-2010, 00:43

A wogóle nie wie ktos co dzieje sie z Krzyżakiem bo cos dawno go nie ,,widzialem'' na forum...
gigant87 - 12-01-2010, 01:07

akbi, moja Carisma po weekendowym wypadzie na Śląsk (autostradą) wygląda podobnie :)

Ciekaw jestem jakie Ci wyszło spalanie, w końcu to chyba pierwszy raz spokojnej jazdy na trasie dłuższej niż 4 km :P
Mierzyłeś może?

Pexu - 12-01-2010, 09:30

...że wczoraj wróciłem z pracy i po zakupie przefajnej szufli do odgarniania śniegu, uczyniłem swoje podwóże bardziej przyjaznym :)

pawliku - 12-01-2010, 15:30

:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: to u was jest tyyyyle sniegu!? ja myslałem że to u mnie na osiedlu jest najgorzej bo w porównaniu do tego to u mnie jest znikoma ilość tego białego :P
akbi - 12-01-2010, 16:42

gigant87 napisał/a:
w końcu to chyba pierwszy raz

trzeci :P

gigant87 napisał/a:
Ciekaw jestem jakie Ci wyszło spalanie

nie wiem, bo ciągle mam paliwo w zbiorniku :lol: jesz :lol: :lol: ...ale ok 9l/100km

gigant87 - 12-01-2010, 17:00

To myślę, że jak na 2,5 V6 nie tak dużo :)

[ Dodano: 13-01-2010, 01:30 ]
kilka razy oglądałem, by uświadomić sobie, co się stało po 50 sekundzie tego filmiku

http://poststuff5.entensi...p?media=psa.flv

Anonymous - 13-01-2010, 08:52

rosomak1983 napisał/a:
nie wie ktos co dzieje sie z Krzyżakiem bo cos dawno go nie ,,widzialem'' na forum
,pewnie szykuje się do obchodów kolejnej rocznicy bitwy [pod Grunwaldem / ostrzy oręż / :mrgreen:
kamilek - 13-01-2010, 13:56

JCH napisał/a:
O 5:00 rano to nie chce mi się lecieć na Pyrzowice ale jak w drodze powrotnej masz ochotę na herbatę/kawę/śniadanie czy po prostu zrobić sobie break to zapraszam - wstanę po prostu wcześniej :) Mieszkam jakieś 30 min od lotniska, w zasadzie po drodze w kierunku na Wrocław.
Jak się zdecydujesz to pisz :arrow: PW.

...że jak to przeczytałem to mnie trochę zamurowało. Podobnie jest jak czytam sobie czasem na niektórych podforach regionalnych jak ludzie sobie pomagają, spotykają się, poświęcają swój wolny czas dla kogoś, zupełnie bezinteresownie...jestem po prostu pod wrażeniem uprzejmości i uczynności niektórych mitsumaniaków, naprawdę. Bardzo miło się czyta o takich "aktach dobrej woli" :) wobec drugiej osoby.
W warszawie to bym usłyszał spadaj albo sorry, nie mam czasu...

koszmarek - 13-01-2010, 14:02

kamilek napisał/a:
W warszawie to bym usłyszał spadaj albo sorry, nie mam czasu...

Kamilek opadło mi wszystko po tym tekście :?

A chciałam tylko powiedzieć, że do zlotu pozostało 226 dni. :mrgreen: