To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - Pozdrowienia z ulicy

Krzyzak - 13-07-2012, 10:49

Kubot napisał/a:
Kolega z pracy który po zalaniu Pb nie mógł odpalić Hondy Civic 5 gren z instalacja LPG którego musiałem ciągnąć do pobliskiej stacji shella i dopiero po zatankowaniu tam Honda odpaliła.
ha ha ha - to ja teraz Ci napiszę - jakoś rok temu widziałem, jak cysterna dająca paliwo dla Auchan pojechała na ten Shell przy obwodnicy i też mu wpuszczała TO SAMO!!! paliwo :)
z tą hondą to przypadek i raczej to ona jest winna a nie paliwo
ja powiem tak - nie mam LPG i nie mam problemów

Hornet - 13-07-2012, 17:47

Krzyzak napisał/a:
ha ha ha - to ja teraz Ci napiszę - jakoś rok temu widziałem, jak cysterna dająca paliwo dla Auchan pojechała na ten Shell przy obwodnicy i też mu wpuszczała TO SAMO!!! paliwo

Niekoniecznie. Cysterna podzielona jest na kilka (chyba 4) mniejszych zbiorników w środku.
Po jakimś wypadku (najechanie na tył cysterny) mówili nawet że dla bezpieczeństwa w tylnym zbiorniku wozi się diesla! Tak więc inne paliwo mogło być dla auchan, inne dla shella, a i tak wsio z lotosu :P

annihilator - 25-07-2012, 00:27

Tylko zastanawiające dla mnie jest to, że kilka razy zdarzyło mi się tankować na shellu przy obwodnicy i zawsze po tym tankowaniu przy pełnym zbiorniku zaświecał mi CE, po przejechaniu kilometra na benzynie gasł, na innych stacjach nie zdarza mi się taki bajer i odkąd tam nie tankuję zero problemów i jak od roku tam nie tankowałem CE nie zaświeca, choć już czas wymiany filtrów gazu minął jakiś 2-3kkm temu :shock: , wiem, wiem, muszę to zrobić bo już nawet bierze więcej gazu (nawet 14L) ale z CE problemów już nie mam...
akbi - 25-08-2012, 22:39

Pozdrowienia dla kierowcy L200, GSP xxxxx który wczoraj ok godz 17 mnie otrąbił na Czyżewskiego :) :) ...sorki, ale nie zauważyłem twarzy a po nr rej nie skojarzyłem :)
Krzyzak - 27-08-2012, 07:45

Kibloo ma teraz GSP...

[ Dodano: 07-09-2012, 10:48 ]
Marcino - wczoraj o 16 w okolicach Skarszewskiej w Tczewie
machałem, dzwoniłem... ale był niewzruszony

Theo - 14-09-2012, 11:45

Tydzień temu, [w sobotę (08.09)] w Straszynie mijałem ciemnego galanta eaXw nr rej. G0 AKBI... ktoś z naszych? ;P

Akbi jakby co to jechałem bordowym ea2w z troche poobdzieranym zderzakiem od SE. Pewnie nie zwróciłeś uwagi na mnie.

DJ Fazi - 14-09-2012, 19:10

Dość często widuję Akbiego na Spacerowej, Dario_W na obwodowej.

Pozdrawiam

Marcino - 14-09-2012, 22:35

A ja widuję Krzyżakowego srebrnego rekina na parkingu pod jego pracą..:)
Pozdrowienia dla wszytkich

Krzyzak - 14-09-2012, 23:10

Marcino napisał/a:
widuję Krzyżakowego srebrnego rekina
to znaczy, że nie jechałeś tamtędy wczoraj, bo widziałbyś bordowego E32 :)
amp - 26-09-2012, 16:16

raddex, wczoraj o 9:50 na al. zwyciestwa tam przy traugutta na światłach.

Pozdrawiam ;-)

raddex - 30-09-2012, 17:16

amp napisał/a:
raddex, wczoraj o 9:50 na al. zwyciestwa tam przy traugutta na światłach.

Pozdrawiam ;-)

O ile dobrze pamiętam, to we wtorek 25 o 9:50 to byłem już w pracy tuż obok lotniska w Rębiechowie. :)
A żona mówi, że też była już w pracy i nie jechała samochodem. :)
Ale dzięki za pozdrowienia.

amp - 30-09-2012, 20:07

Pamiętam Cię z zlotu i to na stówkę byłeś Ty ;-) Może coś załatwiałeś?
akbi - 30-09-2012, 22:43

amp napisał/a:
Pamiętam Cię z zlotu

ooo ... nie wiedziałem, że byłeś na Zlocie ... dlaczego nie przyszedłeś do ludków z regionu ?? :)

amp - 30-09-2012, 23:48

akbi napisał/a:
amp napisał/a:
Pamiętam Cię z zlotu

ooo ... nie wiedziałem, że byłeś na Zlocie ... dlaczego nie przyszedłeś do ludków z regionu ?? :)

od czerwca jestem na każdym zlocie 15-stego tylko jeden ominąłem i nie widziałem Ciebie? ;-)

@edit: dobra zrozumiałem przekaz, byłem na Spocie, nie Zlocie :D

Krzyzak - 02-10-2012, 08:24

Marcino przed chwilą na ulicach Dirszau :P
a chwilę później granatowy Gal kombi - chyba jakaś kobitka za sterami