To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cd ...

stary alfer - 13-01-2010, 14:14

kamilek napisał/a:
W warszawie to bym usłyszał spadaj albo sorry, nie mam czasu...

E tam :)

Cns80 ugościł mnie po staropolsku :)

Bartek - 13-01-2010, 14:19

kamilek, Zapytaj Jacka, Huberta i jeszcze parę innych osób jak to jest w Warszawie...... i nie gdybaj i nie uogólniaj, bo to krzywdzące..... A Stryków chyba sam zapomniałeś - fakt dawno był ;)
koszmarek - 13-01-2010, 14:20

Bartek, dodajmy jeszcze kosiora, Kibloo... :roll:
cns80 - 13-01-2010, 14:21

stary alfer napisał/a:
Cns80 ugościł mnie po staropolsku :)
Chlebem i solą.
Czerstwym chlebem i solą po oczach :P
A propos: kiedy wpadasz na piwko ? :)

Fragu - 13-01-2010, 14:27

..że fajnie by było zupełnie przypadkiem wpaść kiedyś na spota w innym regionie :mrgreen:
stary alfer - 13-01-2010, 14:29

cns80 napisał/a:

Dam Ci znać ze 2 miesiące wcześniej co byś zaczął suszyć ten chleb :D

kamilek - 13-01-2010, 14:31

Tego się bałem, że potraktujecie to personalnie. A wcale nie miałem takiego zamiaru, luzik :)
Chodzi mi o ogólną mentalność warszawiaków. Opowiem Wam pewną historię. W wakacje byłem w górach. Takie zadupie gdzieś koło tatr, nawet na większości map nie ma tej wioski. Przeżyłem straszny szok kiedy tam przyjechałem. Ludzie się znają, każdy z każdym się wita, wszyscy są uprzejmi, auta stoją na ulicy otwarte (drzwi, bagażniki), rowery leżą sobie nie przypięte, domy są bez ogrodzeń :shock: Kiedy wróciłem do Warszawy, przeżyłem szok...

Teraz rozumiecie? :)

PS. Bartku - oczywiście że pamiętam :) Do dziś jestem Ci wdzięczny bo to były takie pierwsze koty za płoty :wink: Teraz chętnie stawiłbym się na następny zlocik i osobiście przetestował uprzejmość MManiaków :D

Jassmina - 13-01-2010, 14:33

...a te rowery to jakie?
cns80 - 13-01-2010, 14:34

stary alfer napisał/a:
cns80 napisał/a:

Dam Ci znać ze 2 miesiące wcześniej co byś zaczął suszyć ten chleb :D
:( :( :( Miałem nadzieję że to szybciej nastąpi.
A chlebek mam ususzony na bieżąco ;) więc nie trzeba czekać.

Jassmina napisał/a:
te rowery to jakie?

A gdzie ? ;)

Jackie - 13-01-2010, 14:35

Bartek napisał/a:
Zapytaj Jacka, Huberta i jeszcze parę innych osób jak to jest w Warszawie......

Jeśli chodzi o moją skromną osobę to w Warszawie ze strony Mitsumaniaków spotkało mnie mnóstwo dobrego włącznie z trzymaniem za rękę (serio, serio) przed lotem do Japonii ( Bartek wcielił się w rolę troskliwej niańki, która trzymała wariata mającego ogromną ochotę dać nogę byle dalej od samolotu...), Hubeeert nie raz nie dwa mnie przeprowadzał przez tę kipiel samochodów, że o wspólnym konsumowaniu wyrafinowanej żywności (McDonalds ;) ) nie wspomnę ;)
Bartucha kilka razy też mnie odbierał z dworca, wiózł na lotnisko a jak wracałem - czekał na dole.
To tyle w kwestii warszawskich Mitsumaniaków ;)
Pozdrawiam

kamilek - 13-01-2010, 14:35

Jassmina napisał/a:
...a te rowery to jakie?

No rowery jak rowery, nie znam się. Jakieś górale, stare i nowe, zapuszczone i zadbane (albo nowe), składaczki, no różne różniste.
cns80 napisał/a:
A gdzie ? ;)

Ech, Warszawa :D

stary alfer - 13-01-2010, 14:37

kamilek napisał/a:
No rowery jak rowery, nie znam się. Jakieś górale, stare i nowe, zapuszczone i zadbane (albo nowe), składaczki, no różne różniste.

To nie opyla się jechać :D

koszmarek - 13-01-2010, 14:38

Jassmina napisał/a:
...a te rowery to jakie?

czyścisz mi monitor :lol: :lol:

stary alfer - 13-01-2010, 14:39

cns80 napisał/a:
Miałem nadzieję że to szybciej nastąpi.

Nie chcą mnie tam na szkoleniach, bo nie dość, że spóźniam się 2 godziny to jeszcze chce wyjść o 3 wcześniej :D

Z resztą klimat na Wawrze mi nie służy, bo po nocy tam spędzonej okropnie mnie głowy bolała ;)

cns80 - 13-01-2010, 14:43

stary alfer napisał/a:
Z resztą klimat na Wawrze mi nie służy, bo po nocy tam spędzonej okropnie mnie głowy bolała ;)
Idzie się przyzwyczaić. Przecież wiesz że my tu ciężko i pod górkę mamy ;)