To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cd ...

Fragu - 13-01-2010, 14:44

stary alfer napisał/a:
Z resztą klimat na Wawrze mi nie służy, bo po nocy tam spędzonej okropnie mnie głowy bolała

..takie noce to się w całej Polsce zdarzają. :mrgreen:

..że zjadłbym sobie coś czego jeszcze nie jadłem..ale bez rzeczy typu bycze jądra itp...oo..wiem, np sushi nigdy jeszcze nie miałem okazji pałaszować 8)

cns80 - 13-01-2010, 14:44

stary alfer napisał/a:
Nie chcą mnie tam na szkoleniach, bo nie dość, że spóźniam się 2 godziny to jeszcze chce wyjść o 3 wcześniej :D
A wytłumaczyłeś im że to jest po to żeby oni mogli poszkolić, a nie po to żebyś Ty się czegoś nauczył :?: :mrgreen:
stary alfer - 13-01-2010, 14:47

cns80 napisał/a:
A wytłumaczyłeś im że to jest po to żeby oni mogli poszkolić, a nie po to żebyś Ty się czegoś nauczył :?: :mrgreen:

Nie zabierałem głosu, cierpiałem w ciszy :D

Manuela - 13-01-2010, 14:53

stary alfer napisał/a:
Z resztą klimat na Wawrze mi nie służy, bo po nocy tam spędzonej okropnie mnie głowy bolała ;)

Prawa strona Wisły to nie przelewki :D A już na pewno nie za kołnierz :lol:

stary alfer - 13-01-2010, 14:57

Cytat:
Prawa strona Wisły to nie przelewki :D A już na pewno nie za kołnierz :lol:

No strasznie dużo piją ;)

Niektórzy nawet tłumaczą to tym, że żyje się tam nad wyraz ciężko :D

Bartek - 13-01-2010, 14:58

kamilek, tak jest na zadupiach..... u nas (duże miasta, nie tylko Warszawa) resztki człowieczeństwa tępi obcowanie ze zdziczeniem na co dzień.

Jackie, :oops: :oops: :oops: nie takiej reakcji się spodziewałem - to były normalne sprawy, które każdy przy odrobinie dobrej woli ogarnie....

cns80 - 13-01-2010, 15:00

stary alfer napisał/a:
Niektórzy nawet tłumaczą to tym, że żyje się tam nad wyraz ciężko :D
Zobacz jak się stoczył ten twój kolega co się przeprowadził na moje osiedle. Już na niego Esperal wołają :wink:
Zresztą to że bardzo ciężko się tu żyje w tych wyziewach z EC Siekierki to już Ci chyba wytłumaczyłem około Świąt ?

Morfi - 13-01-2010, 15:06

... jak dobrze pójdzie to odwiedze poznań w przyszłym tyg. :D

A co do wiosek i duzych miast to roznica jest wszędzie. W duzych miastach ciagła pogoń i wogóle a na Wsiach kazdy dla kazdego ma czas :) .

Bartek - 13-01-2010, 15:24

Morfi, pogoń pogonią, bardziej problematyczne jest to, że w każdej społeczności jakiś odsetek (strzelam 0.5%) to ludzie, których trzeba się bać. Czyli statystycznie "normalnych" ludzi starcza na kilka(naście) wiosek, a w takiej Wawce masz ich 1000.....
Jackie - 13-01-2010, 15:52

Bartek napisał/a:
Jackie, :oops: :oops: :oops: nie takiej reakcji się spodziewałem - to były normalne sprawy, które każdy przy odrobinie dobrej woli ogarnie....

Cieszę się, że nie naraziłem Cię w takim układzie na jakieś poważne niedogodności ;) ale, daruj, ocenę z tej drugiej strony zostaw mnie, bo to mnie wożono, o mnie dbano, w końcu mnie wsadzono do samolotu ;) żebym nie uciekł i jeśli chodzi o moje odczucia - to było BARDZO coś ;)
Pazdrawliajem

stary alfer - 13-01-2010, 16:21

Dawno tyle cukru pudru nie było na forum, dawno nie było tak miło.

Można by pomyśleć: bardzo mili ludzie ;)

Wracamy do normalności? :)

Hubeeert - 13-01-2010, 19:28

cns80 o tym, że kisisz tam u siebie mojego złomka to chyba wspominac nie muszę :?: ;-)

[ Dodano: 13-01-2010, 19:31 ]
a na Podlasiu to ludzie jakies takie :?
zawsze mnie łeb boli jak tam pojadę. Tzn na drugi dzień. Ale zawsze.
Spać nie dają tylko pij i pij, odpocząć nie dają tylko jedz albo Młoda Cię zabije, grzecznie pytają czy chcę żeby po Jurija zadzwonili jak chcę wyjeżdżać i wogóle kanał mówie Wam :D :D :D :lol: :wink:

bumbum - 13-01-2010, 19:51

Hubeeert napisał/a:

a na Podlasiu to ludzie jakies takie :?

no to zaczynam się bać teraz, a znajomy mnie do Białegostoku zapraszał i o jakichś samogonach tam wspominał... :shock:

Hubeeert - 13-01-2010, 19:54

bumbum napisał/a:
no to zaczynam się bać teraz
dopiero teraz? uuuu... niedobrze....
kup wcześniej soku z kapusty na rano ;-) i jakis alkaseltzer itd i piwo i cos na ból głowy też 8)

bumbum - 13-01-2010, 20:03

mam jeszcze czas żeby się wprawić,
planuje tego kolege odwiedzić tak w sierpniu żeby móc zahaczyć o ogólnopolski i zasymilować się z wami chociaż 1 wieczór :mrgreen: ale co z tego wyjdzie to jeszcze nie wiem :|