Off Topic - Chcę powiedzieć, że...
arekp - 18-09-2007, 13:02
Aga napisał/a: | nie można było na PW ? |
Nie.
Anonymous - 18-09-2007, 13:03
Dobrze Arek zrobiłeś...jak nie można po dobroci to trzeba inaczej..
Aga - 18-09-2007, 13:09
sorki Arek, ale temat, o którym wspomniałam czytałam akurat wczoraj i stąd moja uwaga
ja nie mam nic przeciwko temu, żeby wymieniać po imieniu, czy inaczej takie osoby
tylko, ze w tamtym temacie strasznie się certoliłeś, gdy Cię o to proszono
i stąd moja uwaga: po co to było?
nie można było od razu powiedzieć zamiast się krygować?
a jeśli nie powiedziałeś to należało zachować twarz do końca...
sorki, ale ja tego nie rozumiem
zasady są zasadami
cytat z Twojej wypowiedzi:
"Temat nie ma byc linczem a dyskusja - ja nie mialem zamiaru nawet publicznie pisac o co chodzi. Nie ma takiej potrzeby ujawniania nicka. Z osoba ta jest kontakt i problem sie wyjasni we wlasnym zakresie"
arekp - 18-09-2007, 13:40
Chce powiedziec, ze ... nie jest to temat na ta dyskusje
Aga - 18-09-2007, 13:44
arekp napisał/a: | Chce powiedziec, ze ... nie jest to temat na ta dyskusje |
pewnie, że może nie być
chciałam powiedzieć więc powiedziałam
a znasz mnie pod tym względem, jak ktoś coś do mnie pisze, to zazwyczaj odpowiadam....
Anonymous - 26-09-2007, 17:30
W Żabie przerdzewiał tylny lewy błotnik w miejscu mocowania zderzaka. Zderzak nie ma się w tym miejscu na czym trzymać i opada. W ciągu ostatniego miesiąca wpakowałem w to auto ponad 2000 PLN, a tu jeszcze coś takiego... Załamałem się.
Marcin-Krak - 27-09-2007, 12:47
że ...
Już napisałem list do Mikołaja
Pochwalę się wam o co go poprosiłem
[URL= http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show]o to [/URL]
coś link nawala - w kazdym razie - o nowego Lancera chodzi
arekp - 27-09-2007, 12:55
Marcin-Krak napisał/a: | coś link nawala |
Dałeś niepełny link.
akbi - 27-09-2007, 13:12
... przed chwilą w radiu ZET mówili, że w Gdańsku Policja dostała zgłoszenie, że po ulicach jeździ samochód bez kierowcy
Po zatrzymaniu pojazdu, okazało się, że kierował nim drobny 13-latek ...., który jechał z 4-letnim bratem na siedzeniu dla pasażera.
Matka tłumacząc się, powiedziała, że dała synowi kluczyki aby ten TYLKO przestawił auto na parking
... i taka moja refleksja .... jak taka "mądra" obywatelka, może mieć prawo do wyborów politycznych ... przecież wiadomo, że wybierze najprawdopodobniej źle
Marcin-Krak - 27-09-2007, 13:19
arekp napisał/a: | Dałeś niepełny link. |
Niestety aukcja została wycofana
chyba sobie ktoś jaja robił
Ale w Mikołaja wierzę dalej
szczeslaw - 27-09-2007, 13:40
akbi napisał/a: | ... i taka moja refleksja .... jak taka "mądra" obywatelka, może mieć prawo do wyborów politycznych ... przecież wiadomo, że wybierze najprawdopodobniej źle |
I dlatego zawsze powtarzam, że skoro już mamy demokrację, to prawo głosu powinno się ZDOBYWAĆ, a nie otrzymywać za ukończenie 18 roku życia
e-gen - 27-09-2007, 15:07
a ja myślę, że gdyby Stwórca chciał abyś głosowali to wskazałby nam odpowiednich kandydatów
ruslana81 - 03-10-2007, 11:56
...a ja chcę powiedzieć, że męczą mnie na forum przepychanki postowe niektórych osób. Z każdego niemalże tematu (oprócz technicznych) robi się OT, tego dyskusją nazwać nie można....jak dla mnie przesada....Wnioskuję za wywaleniem połowy takich ping-pongów do śmietnika! Zrobiło się nudno i wieje chłodem...Nie ma co czytać, włakowanie w zasadzie tego samego tematu tylko z użyciem innych słów i kontekstów...Ludzie, dajcie spokój
JCH - 03-10-2007, 12:19
ruslana81 napisał/a: | Ludzie, dajcie spokój | Popieram
Co Wy na to aby w tematach typu "Na kogo zagłosujemy", "Polityka PiS", "Bezpieczna, szybka jazda", "Dobre, tanie wino", ... ogólnie tych lekko kontrowersyjnych wyrażać tylko swoje zdanie poprzez jednorazowe zabranie głosu. Nie odnosić się do wypowiedzi innych, nie negować ich, tylko jeśli chcemy przekonać kogoś do swoich poglądów to zrobić to przez jasne, zwarte, rzeczowe wyrażenie swojego zdania. Nic więcej. Zanim ktoś wyśle posta to zastanowi się 2-3 razy i unikniemy w ten sposób śmiecenia na Forum i zbędnych, często personalnych "wycieczek".
szczeslaw - 03-10-2007, 12:23
JCH napisał/a: | Co Wy na to aby w tematach typu "Na kogo zagłosujemy", "Polityka PiS", "Bezpieczna, szybka jazda", "Dobre, tanie wino", ... ogólnie tych lekko kontrowersyjnych wyrażać tylko swoje zdanie poprzez jednorazowe zabranie głosu. Nie odnosić się do wypowiedzi innych, nie negować ich, tylko jeśli chcemy przekonać kogoś do swoich poglądów to zrobić to przez jasne, zwarte, rzeczowe wyrażenie swojego zdania. Nic więcej. Zanim ktoś wyśle posta to zastanowi się 2-3 razy i unikniemy w ten sposób śmiecenia na Forum i zbędnych, często personalnych "wycieczek". |
IMHO bez sensu. To jest forum DYSKUSYJNE - nie da się prowadzić dyskusji, tylko raz zabierając w niej głos.
Oczywiście również jestem przeciwny "wycieczkom personalnym", ale nie tędy droga.
|
|
|