Mitsubishi Trójmiasto - Pomorskie - Luźne rozmowy Mitsumaniaków z nad morza ...
Piotrusb5 - 09-02-2009, 17:19
[quote="chudyone"]ze mnie tez sie smieja znajomi ktozy maja jakies niemiecki padlinki [/quo
U mnie też jest podobna sytuacja -jak pierwszy raz przyjechałem miśkiem do pracy chodzili oglądali pytali ile dałem i jak usłyszeli to mówili,że passata mogłem kupić.U mnie w firmie jest sporo passatów,wszyscy jeździmy dużo ok.60tyś km i pomimo tego ,ze Oni praktycznie dwa razy do roku robią zawieszenie i od wymiany do wymiany dolewają litr oleju mówią,że to są dobre samochody a tak naprawde to ja się z nich śmieje,bo przez rok wymieniłem tarcze i klocki.Chociaż jeden z moich kolegów nie wytrzymał już i kupił Mazde 626 Jeździ już ponad rok i się z nich śmieje.
Anonymous - 09-02-2009, 17:36
to jakim sie jest czlowiekiem nie zmieni zaden samochod, debili mozna spotkac w kazdej marce
Kibloo - 09-02-2009, 20:38
deenbe, ale powiem ci, ze moja firma jest jakaś dziwna, bo jedyny samochód spod znaku VAG to Skoda i to też już na wylocie, a generalnie to Chrysler 300C, Astra III, PoCAY, Mazda 6 i moje L200
a szef powiedział wyraźnie... żadnych VW...
i za to go szanuję...
pozdro
akbi - 09-02-2009, 21:42
mój żaden znajomy nie odważyłby się śmiać z mojego Rekinka
Krzyzak - 10-02-2009, 08:57
deenbe napisał/a: | to jakim sie jest czlowiekiem nie zmieni zaden samochod, debili mozna spotkac w kazdej marce |
to fakt
ale z moich obserwacji wynika, ze najwiecej jest ich w audi, vw i hondach civic
metzger - 10-02-2009, 09:01
u mnie z goła inaczej, kilku chwali, kilku zazdrości, większość podziwia ... ogólnie zdanie jest takie że samochody japońskie są bardzo dobre
Anonymous - 10-02-2009, 18:50
Wg. mnie to kto jakim jeździ autem nie ma znaczenia-liczy się to kto jakim jest człowiekiem...trzeba poszerzać horyzonty i eksperymentować z samochodami...jest wiele dobrych marek...upieranie się,że tylko Mitsu jest spoko to też przesada
sruba - 10-02-2009, 19:53
BocianPrG napisał/a: | U was w pracy w szkole cz inni znajomi śmieją sie z was ze jezdzicie mitsubishi? |
nie.
ani mitsubishi, ani chrysler, ani nic innego.
tylko głupki śmieją się z innych marek samochodów.
każdy jeździ, czym lubi, ew. na co go stać.
andy1 napisał/a: | VAG najtańsze w eksploatacji |
to akurat prawda.
andy1 napisał/a: | gardzą japońcami chyba bardziej niż autami włoskimi |
to akurat bzdura
[ Dodano: 10-02-2009, 19:56 ]
Kibloo napisał/a: | a szef powiedział wyraźnie... żadnych VW...
i za to go szanuję...
|
u nas też. same Toyoty.
ale ja swojego szanuję za co innego
deenbe napisał/a: | debili mozna spotkac w kazdej marce |
i tego się trzymajmy...
Krzyzak napisał/a: | ale z moich obserwacji wynika, ze najwiecej jest ich w audi, vw i hondach civic |
a ja ich najwięcej widzę w Lexusach, Mercedesach i Porsche
josie - 10-02-2009, 20:45
sruba napisał/a: |
Krzyzak napisał/a: | ale z moich obserwacji wynika, ze najwiecej jest ich w audi, vw i hondach civic |
a ja ich najwięcej widzę w Lexusach, Mercedesach i Porsche |
a ja w Peugeot'ach i fiatach
Kibloo - 10-02-2009, 22:02
sruba napisał/a: | ale ja swojego szanuję za co innego | ja go sznuję za wiele innych rzeczy, ale dodatkowo za to, że samochód moge sobie wybrać, a nie dostaję z rozdzielnika fordów fokusów albo toyoty...
a dodatkowo za to, że zawsze można się dogadać...
pozdro
sruba - 10-02-2009, 22:53
Kibloo napisał/a: | ale dodatkowo za to, że samochód moge sobie wybrać |
kłamiesz
Passata mieć nie możesz
Kibloo - 10-02-2009, 22:58
mógłbym, ale po co? L200 kosztowało tyle co pasek... tyle, że jest praktyczniejsze... aaa... żadnych VW...
pozdro
sruba - 10-02-2009, 22:59
Kibloo napisał/a: | L200 kosztowało tyle co pasek |
ale nie chodziło mi o cenę
chudyone - 10-02-2009, 23:06
Kibloo napisał/a: | tyle, że jest praktyczniejsze |
i nie jezdzi ich tyle co passatow i innych vw po miescie:D
Kibloo - 11-02-2009, 10:13
ale wiecie co? sprzedaje Gala i kupuję golfa II w Dieslu i ze spojlerami...
pozdro
|
|
|