To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

MMC Car Poland & Dilerzy Mitsubishi - ASO Białystok -opinie o serwisie i naprawach gwarancyjnych

Anonymous - 07-03-2011, 15:03

Jackie napisał/a:
choć nie obędzie się bez informacji w książce, że materiały dostarczył klient

wiec trzeba pamietac aby zadbac by te materialy spelnialy normy mitsu, w przeciwnym wypadku w razie jakiejs awarii reklamacja nie zostanie uwzgledniona.

Jackie - 07-03-2011, 15:11

arturro napisał/a:
wiec trzeba pamietac aby zadbac by te materialy spelnialy normy mitsu, w przeciwnym wypadku w razie jakiejs awarii reklamacja nie zostanie uwzgledniona.

Otóż to ;)

dzus1 - 07-03-2011, 18:52

witam witam nie miałem czasu za bardzo aby opisać ten problem który właśnie rozwiązaliśmy .Jak to dobrze ze są jeszcze ludzie u których forsa nie jest najważniejsza ale też oprócz kasy liczy się drugi człowiek ,a nie tylko zysk za pozytywne załatwienie tematu jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam

cabaniarz - 07-03-2011, 19:59

Jackie napisał/a:
arturro napisał/a:

Otóż to ;)

Bardzo dyplomatyczne postawienie sprawy :finga: Kurczę, to może ja się zastanowię jeszcze nad tymi swoimi materiałami :roll:
Do zobaczenia na przeglądzie.

Jackie - 07-03-2011, 21:18

cabaniarz napisał/a:
Kurczę, to może ja się zastanowię jeszcze nad tymi swoimi materiałami

Spokojnie, wystarczy, że weźmiesz pod uwagę wytyczne Książki Serwisowej i Instrukcji obsługi (albo zadzwonisz do serwisu, zaczniesz krzyczeć, żeś Mitsumaniak i domagasz się podania norm Miśkowych coby kupić to co trzeba ;) )
dzus1, ;)
Pozdrawiam

Trik - 15-07-2011, 18:06

Dowiedzialem sie wlasnie ze Jacek nie pracuje juz w serwisie. :( . Tylko kurcze czemu? Bo moim zdaniem mial spora wiedze i dobre podejscie do klienta. I co dalej? Macie juz kogos, rownie dobrego, na Jego miejsce?
Moomin - 15-07-2011, 19:13

Trik napisał/a:
Dowiedzialem sie wlasnie ze Jacek nie pracuje juz w serwisie. :( . Tylko kurcze czemu? Bo moim zdaniem mial spora wiedze i dobre podejscie do klienta. I co dalej? Macie juz kogos, rownie dobrego, na Jego miejsce?

Ooo, to szkoda. :(

Jackie - 16-07-2011, 10:23

Trik napisał/a:
Dowiedzialem sie wlasnie ze Jacek nie pracuje juz w serwisie

To prawda.
Trik napisał/a:
Tylko kurcze czemu?

Czasami tak wychodzi ;)
Trik napisał/a:
I co dalej? Macie juz kogos, rownie dobrego, na Jego miejsce?

Jeżeli wszystko ułoży się po mojej myśli - tak.
Trzymaj kciuki.
Pozdrawiam

rezon - 16-07-2011, 15:22

Trik napisał/a:
Tylko kurcze czemu?
czyżby zacięcie naukowe wzięło jednak górę?
Trik - 17-07-2011, 19:57

rezon napisał/a:
czyżby zacięcie naukowe wzięło jednak górę?
To raczej nie było to zaciecie. :wink: , chociaz widać było że łykał wiedze jak chomik ziarenka. :mrgreen: Będzie szkoda jek nie bedzie mógł sensownie jej spożytkować. Wróciłem z urlopu to wreśzcie sie z nim spiknę na kilku browcach. :partyman:
Jackie napisał/a:
Trzymaj kciuki.
Trzymam. Za 3 tyś km mam przeględ to zobaczę cóż to za "wiraszka"- (żarcik) :mrgreen: chyba że ktoś będzie szybszy.
jaceksu79 - 23-07-2011, 18:12

Hej, witam!
Nie mogę się zalogować na mój stary login :?: to założyłem sobie nowe konto.
Tak Robercie zrezygnowałem z Grafix-u ale ty akurat chyba nie masz co się przejmować :D pod warunkiem, że masz kanał w garażu :mrgreen:

Poza tym ku informacji innym forumowiczom - oczywiście zawsze służę radą :wink:
a moją decyzję podjąłem ze względów finansowych i wkońcu olbrzymich chęci pracy na własny rachunek. Tutaj są początki tej pracy :mrgreen:
[edit]

Zapraszam :wink:
PS. błędy na stronce wynikają z pośpiechu informatyka i tego, że w tej chwili nie odbiera telefonu :evil:

Hubeeert - 23-07-2011, 19:34

jaceksu79 napisał/a:
Nie mogę się zalogować na mój stary login

Bo wyraziłeś kategoryczne życzenie żeby Twoje konto zostało usunięte co uczyniłem.

Jakakolwiek forma działalności komercyjnej na Forum = ban. Zamieszczanie reklam itp mieści się w definicji działalności komercyjnej.

Trik - 24-07-2011, 12:58

jaceksu79, Zostałeś gondolierem? Super.
jaceksu79 - 24-07-2011, 19:06

Nie słyszałem o czymś takim jak gondolier :mrgreen:
co innego steromotorzysta śródlądowy :wink: poza tym gondola to nazwa marketingowa w tym przypadku - to jest normalny mały statek

rezon - 25-07-2011, 21:23

jaceksu79, to gratuluję nowego zacięcia. A co z pracą naukową?