MMC Car Poland & Dilerzy Mitsubishi - ASO Białystok -opinie o serwisie i naprawach gwarancyjnych
Anonymous - 07-03-2011, 15:03
Jackie napisał/a: | choć nie obędzie się bez informacji w książce, że materiały dostarczył klient |
wiec trzeba pamietac aby zadbac by te materialy spelnialy normy mitsu, w przeciwnym wypadku w razie jakiejs awarii reklamacja nie zostanie uwzgledniona.
Jackie - 07-03-2011, 15:11
arturro napisał/a: | wiec trzeba pamietac aby zadbac by te materialy spelnialy normy mitsu, w przeciwnym wypadku w razie jakiejs awarii reklamacja nie zostanie uwzgledniona.
_________________ |
Otóż to
dzus1 - 07-03-2011, 18:52
witam witam nie miałem czasu za bardzo aby opisać ten problem który właśnie rozwiązaliśmy .Jak to dobrze ze są jeszcze ludzie u których forsa nie jest najważniejsza ale też oprócz kasy liczy się drugi człowiek ,a nie tylko zysk za pozytywne załatwienie tematu jeszcze raz dziękuje i pozdrawiam
cabaniarz - 07-03-2011, 19:59
Jackie napisał/a: | arturro napisał/a: | wiec trzeba pamietac aby zadbac by te materialy spelnialy normy mitsu, w przeciwnym wypadku w razie jakiejs awarii reklamacja nie zostanie uwzgledniona.
_________________ |
Otóż to |
Bardzo dyplomatyczne postawienie sprawy Kurczę, to może ja się zastanowię jeszcze nad tymi swoimi materiałami
Do zobaczenia na przeglądzie.
Jackie - 07-03-2011, 21:18
cabaniarz napisał/a: | Kurczę, to może ja się zastanowię jeszcze nad tymi swoimi materiałami |
Spokojnie, wystarczy, że weźmiesz pod uwagę wytyczne Książki Serwisowej i Instrukcji obsługi (albo zadzwonisz do serwisu, zaczniesz krzyczeć, żeś Mitsumaniak i domagasz się podania norm Miśkowych coby kupić to co trzeba )
dzus1,
Pozdrawiam
Trik - 15-07-2011, 18:06
Dowiedzialem sie wlasnie ze Jacek nie pracuje juz w serwisie. . Tylko kurcze czemu? Bo moim zdaniem mial spora wiedze i dobre podejscie do klienta. I co dalej? Macie juz kogos, rownie dobrego, na Jego miejsce?
Moomin - 15-07-2011, 19:13
Trik napisał/a: | Dowiedzialem sie wlasnie ze Jacek nie pracuje juz w serwisie. . Tylko kurcze czemu? Bo moim zdaniem mial spora wiedze i dobre podejscie do klienta. I co dalej? Macie juz kogos, rownie dobrego, na Jego miejsce? |
Ooo, to szkoda.
Jackie - 16-07-2011, 10:23
Trik napisał/a: | Dowiedzialem sie wlasnie ze Jacek nie pracuje juz w serwisie |
To prawda.
Trik napisał/a: | Tylko kurcze czemu? |
Czasami tak wychodzi
Trik napisał/a: | I co dalej? Macie juz kogos, rownie dobrego, na Jego miejsce? |
Jeżeli wszystko ułoży się po mojej myśli - tak.
Trzymaj kciuki.
Pozdrawiam
rezon - 16-07-2011, 15:22
Trik napisał/a: | Tylko kurcze czemu? | czyżby zacięcie naukowe wzięło jednak górę?
Trik - 17-07-2011, 19:57
rezon napisał/a: | czyżby zacięcie naukowe wzięło jednak górę? | To raczej nie było to zaciecie. , chociaz widać było że łykał wiedze jak chomik ziarenka. Będzie szkoda jek nie bedzie mógł sensownie jej spożytkować. Wróciłem z urlopu to wreśzcie sie z nim spiknę na kilku browcach. Jackie napisał/a: | Trzymaj kciuki. | Trzymam. Za 3 tyś km mam przeględ to zobaczę cóż to za "wiraszka"- (żarcik) chyba że ktoś będzie szybszy.
jaceksu79 - 23-07-2011, 18:12
Hej, witam!
Nie mogę się zalogować na mój stary login to założyłem sobie nowe konto.
Tak Robercie zrezygnowałem z Grafix-u ale ty akurat chyba nie masz co się przejmować pod warunkiem, że masz kanał w garażu
Poza tym ku informacji innym forumowiczom - oczywiście zawsze służę radą
a moją decyzję podjąłem ze względów finansowych i wkońcu olbrzymich chęci pracy na własny rachunek. Tutaj są początki tej pracy
[edit]
Zapraszam
PS. błędy na stronce wynikają z pośpiechu informatyka i tego, że w tej chwili nie odbiera telefonu
Hubeeert - 23-07-2011, 19:34
jaceksu79 napisał/a: | Nie mogę się zalogować na mój stary login |
Bo wyraziłeś kategoryczne życzenie żeby Twoje konto zostało usunięte co uczyniłem.
Jakakolwiek forma działalności komercyjnej na Forum = ban. Zamieszczanie reklam itp mieści się w definicji działalności komercyjnej.
Trik - 24-07-2011, 12:58
jaceksu79, Zostałeś gondolierem? Super.
jaceksu79 - 24-07-2011, 19:06
Nie słyszałem o czymś takim jak gondolier
co innego steromotorzysta śródlądowy poza tym gondola to nazwa marketingowa w tym przypadku - to jest normalny mały statek
rezon - 25-07-2011, 21:23
jaceksu79, to gratuluję nowego zacięcia. A co z pracą naukową?
|
|
|