To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Podkarpackie - 13 kwiecien 2008r - IV SPOT PODKARPACIA - zapraszamy :)

Monia - 10-04-2008, 15:42

Ja dziś będę dostarajac CB bo coś mi się nie podoba a musze być gotowa na niedzielę ;)

Mapka dojazdowa (słowna - już kiedyś pisałam ale się powtórz. Możecie na CB pytac o Skansen ewentualnie Carrefura) : Będziecie jechać "Dąbrówką" ( taka 4pasmówka:2 pasy w jedną i 2 pasy w druga stronę ) dojedziecie do Ronda i tam w LEWO ( chyba na Barwinek) i jedziecie dalej dalej dalej az do dużej krzyżówki i tam znów w LEWO i jedziecie taką dróżką przed siebie i przed siebie i macie Parkingi - prawdopodobnie powinnam juz być więc moze mnie zobaczyc chyba ze przyjedziecie szybciej

Wiem ze znajdziecie :D

Anonymous - 10-04-2008, 16:05

Witam
Ja może w ten sposób pomogę:
Tak jak mówiła Monia- kierować się na Przemyśl drogą krajową nr 28. Na rondzie im. Beksińskiego (jedynym rondzie w Sanoku) skręcicie w lewo (bo prosto to do centrum wjedziecie) nadal DK 28 i teraz.... patrzcie na plastikowe (czerwono-białe) słupki hektometrowe przy drodze. W kilometrze 275 i 440m jest skrzyżowanie ul.Staszica / ul.Mickiewicza - NA NIM W LEWO (wcześniej będą słupki z oznaczeniami (275 2) (275 3) (275 4) to są kilometry a pojedyńcze cyfry to kolejne 100m na danym kilometrze. Jak już skręcicie to cały czas prosto ok 400m. Po skręcie wlewo - po prawej będzie Kauffland. Od ronda aż do tego skrzyżowania i trochę dalej trwają remonty ale z tego co pamietam słupki są wszystkie.

Moniu:
Kierunkowskaz w stronę Barwinka (bo --> Nowy Sącz ) jest na krzyżowaniu drogi wojewódzkiej nr 886 z dk 28 jak się wjeżdża do Sanoka od strony Rzeszowa.

Ja równiez mam CB w razie czego pomogę.

witus86 - 10-04-2008, 16:06

Ja tam trafie (zwiedzałem kiedyś ten Skansen ;P) ale innym na pewno sie przyda! :biggrin:

Acha ja i xenik666 z Dubiecka(i jego CAO) spróbujemy dołączyć do Mitsumaniaków jadących z Rzeszowa w Domaradzu, będziemy tam na nich czekać ok 13 godziny! :)

kielurkk - 10-04-2008, 21:54

qulek napisał/a:
Witam
Ja może w ten sposób pomogę:
Tak jak mówiła Monia- kierować się na Przemyśl drogą krajową nr 28. Na rondzie im. Beksińskiego (jedynym rondzie w Sanoku) skręcicie w lewo (bo prosto to do centrum wjedziecie) nadal DK 28 i teraz.... patrzcie na plastikowe (czerwono-białe) słupki hektometrowe przy drodze. W kilometrze 275 i 440m jest skrzyżowanie ul.Staszica / ul.Mickiewicza - NA NIM W LEWO (wcześniej będą słupki z oznaczeniami (275 2) (275 3) (275 4) to są kilometry a pojedyńcze cyfry to kolejne 100m na danym kilometrze. Jak już skręcicie to cały czas prosto ok 400m. Po skręcie wlewo - po prawej będzie Kauffland. Od ronda aż do tego skrzyżowania i trochę dalej trwają remonty ale z tego co pamietam słupki są wszystkie.

a nie prościej podać adres i wklepać go do gpsu :D żartuje :) bądzcie na nasłuchu jakby co :)

[ Dodano: 10-04-2008, 21:56 ]
Triball napisał/a:
Ja będę jechał z Polańca do Sanoka

jakby co to w Kolbuszowej może kilka (mam nadzieję) Mitsu dołączyć z Mielca albo na stacji w widełce tam za budynkiem stacji jest taki duuuuuuuży parking. przed 12 powinniśmy tam przejeżdżac już :)

[ Dodano: 10-04-2008, 21:58 ]
witus86 napisał/a:
Acha ja i xenik666 z Dubiecka(i jego CAO) spróbujemy dołączyć do Mitsumaniaków jadących z Rzeszowa

i z Mielca :D bo myślę że moderator poczeka na nas na wylotówce z rzeszowa :)

Monia - 10-04-2008, 22:18

się nie moge doczekac no :D
kielurkk - 10-04-2008, 22:26

Monia napisał/a:
się nie moge doczekac no :D

spoko spoko jeszcze przecież kilka dni :D

Anonymous - 10-04-2008, 23:50

Może ktoś chetny kupic głosniki infinity 5022i (13cm) rms 55 w 150w. Dałem za nie 230 + gwarancja nie używanie bo za małe hehhe :) Kupiłem 4 dni temu . Ja jutro bede wiedział czy przyjade , bo jak koles mi odsprzeda po takiej cenie jakiej chce progi od avance to nie przyjade a jak nie odsprzeda to przyjade a jak ktoś głosniki kupi to przyjade napewno hyhyhyh :)
JCH - 11-04-2008, 00:01

witus86 napisał/a:
spróbujemy dołączyć ... w Domaradzu
W Domaradzu dobrze radzą, co nie zjedzą to sprzedadzą ;) :mrgreen: 8)
witus86 - 11-04-2008, 00:45

JCH napisał/a:
W Domaradzu dobrze radzą, co nie zjedzą to sprzedadzą ;) :mrgreen: 8)

Nie zaprzeczam ;)

zenkov co to za wymówki?! :?

Werwolf - 11-04-2008, 06:58

No to jak mi nic innego nie wypadnie i jak oczywiście nie zapomnę, to sie zjawie z rodzinką, no chyba że zabłądzę :oops:

Werwolf

Tweety - 11-04-2008, 07:58

e buuuu..... :cry: a ja się rozchorowalam i od wczoraj umieram na anginę :cry:
wszystkie plany weekendowe poszły się...

następnym razem to nie odpuszczę!!!!
bawcie się luxusik i proszę za moje zdrówko pyknąć jakąś piankę :wink:

gulgulq - 11-04-2008, 08:11

pewnie z poczekam :)

Tweety kuruj sie :) :) duzo zdrówka zyczę ;)

na niedzielę patrzyłem na pogode i niby deszcz pokazuje ale trzymajmy kciuki za słońce ;)

Anonymous - 11-04-2008, 15:15

Wiesz moj bum bum troche pali i też chce zakupić progi :) a blisko nie mam :P
Monia - 11-04-2008, 17:46

JAK ZAWSZE ZACZYNAJą SIę WYMóWKI :? ja to się juz przyzwyczaiłam eghhhmmm ale liczę na tych co przyjadą ;)
kielurkk - 11-04-2008, 20:52

Monia napisał/a:
JAK ZAWSZE ZACZYNAJą SIę WYMóWKI

ciekawe ile nas będzie w niedzielę?