To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Chcę Kupić Outlandera - NOWE PROMOCJE W SALONACH

jachupda - 06-05-2009, 19:02

No i po dzisiejszym pobycie w salonie ....... szkoda slow , teraz czekaj na kratke ktora miala byc w poniedzialek na 1000 % a dzisiaj nie wiiadomo czy konca tygodnia dojedzie ....
No coz trzeba uzbroic sie w cierpliwosc.

edit :

no papiery sa, krata tez w poniedzialek odbieram chyba autko :)

didku - 09-05-2009, 23:00

YES YES YES
Papiery przyślą mi w poniedziałek, w sobotę odbieram. Czy to już wszyscy czy są jeszcze czekający?

dab - 11-05-2009, 00:52

didku napisał/a:
YES YES YES
Papiery przyślą mi w poniedziałek, w sobotę odbieram. Czy to już wszyscy czy są jeszcze czekający?

Hej didku, u mnie juz po progressie :rolleyes: w sobote odebralem (w koncu!) outka :rolleyes:
Ubezpieczasz u nich w Hestii? Na ile ci wycenili max polise?

jachupda - 11-05-2009, 08:17

dab napisał/a:
didku napisał/a:
YES YES YES

Hej didku, u mnie juz po progressie :rolleyes: w sobote odebralem (w koncu!) outka :rolleyes:
Ubezpieczasz u nich w Hestii? Na ile ci wycenili max polise?

mi wycenieli na 3800 AC+OC+NW

Klaar - 12-05-2009, 11:34

didku napisał/a:
w sobotę odbieram.

Aby zminimalizować ryzyko...
Upewnij się, czy w sobotę będzie pracował jakiś serwisant. W razie jakichkolwiek problemów technicznych przy odbiorze sprzedawcy nie wszystko potrafią zrobić, czy wytłumaczyć.
Tak na marginesie odebrałem w sobotę Outka z uszkodzonym żarnikiem reflektora (zbytnia ufność...), co zauważyłem dopiero w drodze powrotnej.
Tak więc już dzisiaj pierwsza wizyta w serwisie :twisted:
Sprawdź więc wszystko dokładnie. Przygotuj się, że sprzedawca będzie chciał sprawę szybko załatwić, ponieważ w sobotę przeważnie mają większy ruch.
Powodzenia

jurekschroda - 12-05-2009, 13:24

Zdaje się, że w salonach pojawiły się znów Outki z rocznika 2008 - jeśli ktoś jeszcze szuka :wink:
jachupda - 12-05-2009, 23:37

No to odebralem swojego Outka :) :p :p :p :p :p
dab - 12-05-2009, 23:49

jachupda napisał/a:

ja juz tez swoim bzykam od soboty...650km juz poszlo 8) fajnie sie jezdzi :rolleyes:
A jak twoje odczucia?

jachupda - 13-05-2009, 00:15

dab napisał/a:
jachupda napisał/a:

ja juz tez swoim bzykam od soboty...650km juz poszlo 8) fajnie sie jezdzi :rolleyes:
A jak twoje odczucia?

Jezdzi sie super, troche te plastiki jakos mnie draznia ale to kwestia przyzwyczajenia no i kierownica jakas cienka w porownaniu do octavki jak mialem :)
Poza tym jest super. To moje pierwsze wrazenia po 50 km :)

piotrls - 13-05-2009, 00:48

Ja po 6 tygodniach czekania odebrałem moje cudo. Dostałem w cenie lakier metalik, kola zimowe na alu 16, alarm no i dywaniki. Samochodzik to cudo. Dynamika silnika jak w kombi.
Ale są i minusy - od piątku zarobilem 10 punkcików

koniu12 - 13-05-2009, 21:52

Jak placiliscie za swoje autka ? Po otrzymaniu papierow wplata na konto przelewem czy gotowka przy odbiorze ?

Pozdrawiam i zazdroszcze czekajac na swoj egzemplarz
Adam

rezon - 13-05-2009, 22:19

koniu12 napisał/a:
wplata na konto przelewem

dab - 13-05-2009, 22:21

piotrls napisał/a:
Ja po 6 tygodniach czekania odebrałem moje cudo. Dostałem w cenie lakier metalik, kola zimowe na alu 16, alarm no i dywaniki. Samochodzik to cudo. Dynamika silnika jak w kombi.
Ale są i minusy - od piątku zarobilem 10 punkcików

Pogratulowac negocjacji przy zakupie :shock: Mi sie nie udalo wynegocjowac kol zimowych :cry:
Ale i tak nie mam powodow do narzekan, bo w moim rodzimym salonie dawali tylko dywaniki!! :twisted:

Co do platnosci - to po otrzymaniu dokumentow do rejestracji robilem przelew.

Hiszpan - 14-05-2009, 00:03

Przelew
didku - 16-05-2009, 08:52

MAM MAM MAM
Poliska 3,3kZł, spalanko na Autostradzie przy V=100km/h pokazuje komp 6,7. Silnik cichy ale opony głośne - radyjko znośne. Oczywiście śrubek antkradzieżowych ''zapomnieli', poza tym po odebraniu auta zatankowałem bo były już alarmy stacja 300m od salonu i... nie zapalił. Straszny obciach jak się zbiera kolejka pod stacją i nawet nie krzyczą tylko się śmieją. Nawet mnie życzliwie podepchali. Assistance (salon był już zamknięty) - uruchomili bardzo długo kręcąc zapłonem. Podobno salon dał za mało paliwa i się układ zapowietrzył. Tylko czemu świeci kontrolka awarii silnika? Wiem, że w systemie OEBD2 czy jak tam go zwą błędy już nie występujące kasują się same. Czekam na śrubki i na zgaśnięcie kontrolki.