To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Kącik pijaka ;-)

Chooper - 06-08-2005, 16:39

"...dobry chłopak był i mało pił..." :mrgreen:
Efa! - 07-08-2005, 06:51

A ja mam śmigę, jak się patrzy :D

Jak w każdy sierpniowy weekend - oprócz oczywiście tego zarezerwowanego grania na Zlocie Mitsumaniaków - gram z zespołem na weselu. Akurat z lekka wstawiona wróciłam z imprezy weselnej, a od 15.00 popiję jeszcze (no i popracuję, jak mi się nogi nie poplączą, hehe) na poprawinach. Wasze zdrówko!

Grześku - 07-08-2005, 17:17

Nie wolno gwałtownie odstawiać alkoholu, organizm może tego nie przeżyć i nawet nam tego nie powie.
Picie to życie, chociaż zalewane robaki mają na ten temat inne zdanie. Gdzieś tu było moje lusterko ..... cip cip, taś taś ....

Chooper - 07-08-2005, 22:16

Grześku napisał/a:
..... cip cip, taś taś ....

do lusterka K**wa...do lusterka ??? ;)

misia27 - 07-08-2005, 22:48

lepsze lusterko niz nic... :wink:
Matejko - 07-08-2005, 23:56

misia27 napisał/a:
lepsze lusterko niz nic... :wink:

lepszy byle cyc niz nic :mrgreen: ale to znowu nie ten dzial sie robi

misia27 - 07-08-2005, 23:57

Matejko napisał/a:
lepszy byle cyc niz nic

Matejko, naprawde byle jaki Cie zadowala?? :wink:

Anonymous - 08-08-2005, 00:28

Patrzac na jego avatorka to raczej dazy ku doskonałości/doskonałościom :lol:
Matejko - 08-08-2005, 08:24

misia27 napisał/a:
Matejko napisał/a:
lepszy byle cyc niz nic

Matejko, naprawde byle jaki Cie zadowala?? :wink:

eeee to tak mi sie tylko skojarzylo z tym co napisalas wczesniej :)

filip napisał/a:
Patrzac na jego avatorka to raczej dazy ku doskonałości/doskonałościom :lol:

i tu mnie masz :mrgreen:

Grześku - 08-08-2005, 09:12

Pierwszy raz w życiu piłem żeby zapomnieć, miałem w pracy bardzo niemiłą sytuację i nie mogłem sobie z tym poradzić (suicide)
To działa, ale cholerka na chwilę. Łatwiej zasnąć. Błedne koło, jako antidotum nie polecam. Choć czasami trzeba.

TNT - 08-08-2005, 09:25

Niektorzy o tym zapominaja i stosuja to jako antidotum zle sie to konczy bo nie wiedza kiedy co i jak gubia rzeczywistosc a to jest blad. My nie mozemy sobie na to pozwolic bo Misie by staly i rdzewialy.
Jackie - 08-08-2005, 09:51

A ja się kiedyś upiłem ze szczęścia i starciłem kontakt z rzeczywistością, potem okazało się, że powód szczęścia się nieco wkurzył i sobie poszedł, na nastepny dzień leczyłem kaca na tyle skutecznie, że znowu straciłem horyzont ale tym razem w smutnym nastroju....;)
Generalnie zasada jest taka - jak pić to tylko wtedy jak chcecie pić a nie żeby świętować czy się umartwiać;)
Howhg!

Hubeeert - 08-08-2005, 10:05

O taaak Jackie dobrze mówi - ja się ostatnio upodliłem dość mocno za co pokutowałem całą dobę...
TNT - 08-08-2005, 10:12

Pokutowanie zawsze jest najgorsze mimo stosowania cudownych specyfikow. Jak przecholujesz to placisz i to wysoka cene wtedy zawsze mowie to bylo ostatni raz az do nastepnego dobrze ze nie za czesto :mrgreen:
misia27 - 08-08-2005, 10:29

TNT napisał/a:
Pokutowanie zawsze jest najgorsze mimo stosowania cudownych specyfikow

ano jest, sama sie ostatnio przekonalam.zawsze pomagala mi woda mineralna i ibuprom ale akurat wtedy ani tego ani nie bylo i caly dzien do bani...