To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - The Crims :) Pamiętacie?:)

Bartek - 15-01-2007, 01:02

Napisz do Grześka - wkręci Cię do DWS - tu Al jest na porządku dziennym :)

Tyle że w grupowych skokach - TYLKO STATY + BROŃ ....... broń Boże nie wliczaj pancerza do swojej siły......

PS. W dws jestem średniakiem:
Inteligencja
2821
Charyzma
2191
Siła
2337
Wytrzymałość
1903

STRUSIU - 16-01-2007, 22:47

Nie ma MitsuManiaki.com, DWS.
Gdzie sie podziewacie ? W jakich gangach jesteście ?

Hubeeert - 17-01-2007, 00:44

STRUSIU, zapraszam
gang - www.pocalujmniewd***.com
dodaj mnie do znajomych

Anonymous - 26-01-2007, 12:28

od niedawna pogrywam sobie w the simsów.. sory.. the CRIMSów :lol: wszystko ładnie pięknnie.. ale mam jedno ale... mianowicie jak chce kupić towar u dilera wklepuje obok towaru ilośc.. kilkam na KUP .. i wyskakuje na dole ekranu .. błąd na stronie :/.. mam swój lokal ale bez towaresów... jak możecie to pomóżcie.. chciałem żeby mi ktoś pomógł na forum crimsów ale tam tylko po angielsku .. więc licze na was.. dzięki.
STRUSIU - 26-01-2007, 14:09

Kupujesz towar u dilera (jak masz za co). Na dole strony pod towarem dilera znajduje ilość towaru którą posiadasz.
Jak już masz towar wchodzisz w Lokale. Kupujesz Nightclub lub Raveparty (różnica w ilości towaru, który możesz wystawić do sprzedaży i ilości osób, które mogą odwiedzić lokal jednocześnie).
Po zakupie pojawia się lokal poniżej tych do kupienia. Wchodzisz do lokalu (żółta nazwa lokalu), ustawiasz parametry czyli $ za wejście do lokalu i resp do którego można wejść.
Dodajesz dragi ustawiając cenę ich sprzedaży i to wszystko :mrgreen:
Myślę, że trochę pomogłem.

Anonymous - 26-01-2007, 14:17

taaa... prościej sie chyba nie dało tego wytłumaczyć :mrgreen: wiem że to ak powinno wyglądać... ale mi wyskakują jakieś błędy na stronie... np jak idę zarwać nockę do klubu.. to przy niektórych lokalach zamiast wejście.. są jakieś chińskie znaczki.. albo wogóle nie ma tego napisu i nie można wejsc.. to samo jest z kupowaniem u dilera.. jak wpisuje ilośc klikam kup.. i błąd na sytronie.. ale to sie chyba wiaże z ostatnimi problemami mojego kompa.. po formacie zpbacze czy jesyt lepiej.. troszke odbiegłem od tematu... więc strrasznie mnie to wciągneło i w sumie mam ochote zapisac sie do gangu mitsumaniaków... jakby się dało :lol: tylko odrazu piszcie z czym to sie wiąże .. co moge co nie co powinienem i wogóle... juz raz byłem w więzieniu a teraz 2 dni w szpitalu leże... podam może moje staty .. bez rewelacji .. ale jak na amatora :roll:

nazwa użytkownika

KindPower

Respect
113
Inteligencja
104
Charyzma
115
Siła
109
Wytrzymałość
120

STRUSIU - 27-01-2007, 10:36

Przełącz sobie na dole strony na język angielski (angielska flaga)
Bartek - 20-02-2007, 14:50

No i koniec edycji, jak również mojego grania w tego pożeracza czasu.

Dorobek edycji:

Dziękuję wszystkim z którymi grałem, przede wszystkim Hubeeertowi, za przelew statów 183 dnia za łączną kwotę:
Intelligence: 9933.33
Strength: 13121.55
Charisma: 5988.99
Tolerance: 8797.33

Dzięki którwmu zyskałem ok. 11000 respektu i możliwe było osiągnięcie 265 lokaty na świecie i 66 w Polsce

STRUSIU - 21-03-2007, 13:03

Tak się spytam z ciekawości. Czy ktoś jeszcze gra ?
Juiceman - 21-03-2007, 13:32

Hehe moja expanna w to grala byla na 3 miejscu. Gang czy jak to sie nazywalo to smerfy :)

Ja tam wole Ogame uni 9 :)