Outlander II Ogólne - Outlander wygrywa z Tiguanem w Motorze
MASSARRO - 15-06-2010, 22:33
Oj Zbysiu !!!!!!!!!!
Koniec tych marzeń, połóż się spokojnie spać !!!
Pozwól porozmawiać ludziom którzy naprawdę używają prawdziwych samochodów i jak się już obudzisz nie mniej pretensji do innych, którym dzięki pracy poszczęściło się lepiej niż tobie
Hubeeert - 15-06-2010, 22:37
MASSARRO napisał/a: | Zbysiu | dostał bana. Już sobie nie popisze.
dab - 16-06-2010, 00:23
Generalnie nie lubie banowan...kiedys za studenta czlowiek bawil sie w takie pierdolki na IRCu ale teraz to nieco smieszne. Wiem ze zbysiek mial specyficzne podejscie do swiata (outka) ale tacy tez maja prawo glosu...a banowac...troche tak nie fair
Choc z drugiej strony...w sumie nic nie wnosil wartosciowego do forum.....
moze lepiej zapomniec o sprawie
PS. o co chodzi z tym "Jasiem Śmietana z Onetu"?
Hubeeert - 16-06-2010, 01:14
dab napisał/a: | Generalnie nie lubie banowan...kiedys za studenta czlowiek bawil sie w takie pierdolki na IRCu ale teraz to nieco smieszne. Wiem ze zbysiek mial specyficzne podejscie do swiata (outka) ale tacy tez maja prawo glosu...a banowac...troche tak nie fair |
Nie lubię banować bo to środek ostateczny i nieodwracalny. Niestety nie moge pozwolić na taką działalnośc i formę jaką prezentował ZbigniewD.
Mam nadzieję, że skorzysta z mojej rady.
dab napisał/a: | o co chodzi z tym "Jasiem Śmietana z Onetu"? | Google Twoim przyjacielem
13zbyszek13 - 19-06-2010, 10:58
Hubeeert napisał/a: | Niestety nie moge pozwolić na taką działalnośc i formę jaką prezentował ZbigniewD.
Mam nadzieję, że skorzysta z mojej rady. |
Ale mieliśmy jakiś folklor
lexus - 21-11-2010, 16:09
Znowu chwalą outka ,tym razem na Wirtualnej Polsce http://moto.wp.pl/kat,236...,wiadomosc.html
-WALDOR- - 21-11-2010, 18:50
Ja zawsze z zapartym tchem oglądam to : http://www.youtube.com/watch?v=_pOjNOvON-U i staram się wsłuchać czy silnik na końcu zgasł zalany czy nie...
nasa - 21-12-2010, 07:11 Temat postu: Re: Outlander wygrywa z Tiguanem w Motorze
Kemot napisał/a: | W dzisiejszym Motorze Outlander 2.0 DI-D Intense+ wygrał porównanie z VW Tiguanem 2.0 TDI Sport&Style. Misiek wygrał w kategorii wnętrze i koszty, a w kategoriach nadwozie i jazda remis. Ogólnie zwycięstwo Outka. |
Gdyby porównanie robił Auto Swiat (Auto Bild) to na 100 pro Tiguan byłby lepszy
bonito - 21-12-2010, 07:44
Czytam AutoBild od jakiś 10 lat i faktycznie: sporadycznie się zdarza, aby w jakimkolwiek teście pojazd z grupy VAG nie wygrał testu. No ale, jeżeli policzymy ilość stron ogłoszeniowych Volkswagena+spółki i Mitsubishi sprawa jest oczywista.
Swoją drogą - gdyby Tiguan miał większy bagażnik, to (nie licząc ceny) byłby zdecydowanie zwycięzcą testu...
bonito
Anonymous - 10-01-2011, 17:00
bonito napisał/a: | Czytam AutoBild od jakiś 10 lat i faktycznie: sporadycznie się zdarza, aby w jakimkolwiek teście pojazd z grupy VAG nie wygrał testu. No ale, jeżeli policzymy ilość stron ogłoszeniowych Volkswagena+spółki i Mitsubishi sprawa jest oczywista.
Swoją drogą - gdyby Tiguan miał większy bagażnik, to (nie licząc ceny) byłby zdecydowanie zwycięzcą testu...
bonito |
I dlatego ja 10 lat temu przestałem czytać to jakże obiektywne wydawnictwo
Podobnie sprawa ma się zresztą z AMiS...
|
|
|