To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Outlander II Ogólne - Outlander wygrywa z Tiguanem w Motorze

MASSARRO - 15-06-2010, 22:33

Oj Zbysiu !!!!!!!!!!
Koniec tych marzeń, połóż się spokojnie spać !!!
Pozwól porozmawiać ludziom którzy naprawdę używają prawdziwych samochodów i jak się już obudzisz nie mniej pretensji do innych, którym dzięki pracy poszczęściło się lepiej niż tobie ;-)

Hubeeert - 15-06-2010, 22:37

MASSARRO napisał/a:
Zbysiu
dostał bana. Już sobie nie popisze.
dab - 16-06-2010, 00:23

Generalnie nie lubie banowan...kiedys za studenta czlowiek bawil sie w takie pierdolki na IRCu ale teraz to nieco smieszne. Wiem ze zbysiek mial specyficzne podejscie do swiata (outka) ale tacy tez maja prawo glosu...a banowac...troche tak nie fair :?
Choc z drugiej strony...w sumie nic nie wnosil wartosciowego do forum.....
moze lepiej zapomniec o sprawie :roll:

PS. o co chodzi z tym "Jasiem Śmietana z Onetu"? :D

Hubeeert - 16-06-2010, 01:14

dab napisał/a:
Generalnie nie lubie banowan...kiedys za studenta czlowiek bawil sie w takie pierdolki na IRCu ale teraz to nieco smieszne. Wiem ze zbysiek mial specyficzne podejscie do swiata (outka) ale tacy tez maja prawo glosu...a banowac...troche tak nie fair

Nie lubię banować bo to środek ostateczny i nieodwracalny. Niestety nie moge pozwolić na taką działalnośc i formę jaką prezentował ZbigniewD.
Mam nadzieję, że skorzysta z mojej rady.
dab napisał/a:
o co chodzi z tym "Jasiem Śmietana z Onetu"?
Google Twoim przyjacielem :D
13zbyszek13 - 19-06-2010, 10:58

Hubeeert napisał/a:
Niestety nie moge pozwolić na taką działalnośc i formę jaką prezentował ZbigniewD.
Mam nadzieję, że skorzysta z mojej rady.

Ale mieliśmy jakiś folklor :D

lexus - 21-11-2010, 16:09

Znowu chwalą outka ,tym razem na Wirtualnej Polsce http://moto.wp.pl/kat,236...,wiadomosc.html :mrgreen: :D
-WALDOR- - 21-11-2010, 18:50

Ja zawsze z zapartym tchem oglądam to : http://www.youtube.com/watch?v=_pOjNOvON-U i staram się wsłuchać czy silnik na końcu zgasł zalany czy nie...
nasa - 21-12-2010, 07:11
Temat postu: Re: Outlander wygrywa z Tiguanem w Motorze
Kemot napisał/a:
W dzisiejszym Motorze Outlander 2.0 DI-D Intense+ wygrał porównanie z VW Tiguanem 2.0 TDI Sport&Style. Misiek wygrał w kategorii wnętrze i koszty, a w kategoriach nadwozie i jazda remis. Ogólnie zwycięstwo Outka.

Gdyby porównanie robił Auto Swiat (Auto Bild) to na 100 pro Tiguan byłby lepszy :lol:

bonito - 21-12-2010, 07:44

Czytam AutoBild od jakiś 10 lat i faktycznie: sporadycznie się zdarza, aby w jakimkolwiek teście pojazd z grupy VAG nie wygrał testu. No ale, jeżeli policzymy ilość stron ogłoszeniowych Volkswagena+spółki i Mitsubishi sprawa jest oczywista. :lol:
Swoją drogą - gdyby Tiguan miał większy bagażnik, to (nie licząc ceny) byłby zdecydowanie zwycięzcą testu...
bonito

Anonymous - 10-01-2011, 17:00

bonito napisał/a:
Czytam AutoBild od jakiś 10 lat i faktycznie: sporadycznie się zdarza, aby w jakimkolwiek teście pojazd z grupy VAG nie wygrał testu. No ale, jeżeli policzymy ilość stron ogłoszeniowych Volkswagena+spółki i Mitsubishi sprawa jest oczywista. :lol:
Swoją drogą - gdyby Tiguan miał większy bagażnik, to (nie licząc ceny) byłby zdecydowanie zwycięzcą testu...
bonito

I dlatego ja 10 lat temu przestałem czytać to jakże obiektywne wydawnictwo :twisted:
Podobnie sprawa ma się zresztą z AMiS...