Nasze Miśki - Czterołapa pantera
rosomak1983 - 02-01-2011, 01:13
Derpin napisał/a: | mój zestaw jeździ w tym aucie od początku i ma się dobrze
|
no ale wiesz ze te heble byly uzywane i nie wiesz jak...
A tutaj prosta piłka zakładam zobacze jak hamuje i... pewnie zostana
Derpin napisał/a: | wystarczyło napisać, że Twoim zdaniem hamulce ze szrotów są bezpieczne i zamiast chodzić do sklepów powinniśmy kupować je na złomowiskach wybierając te mniej zużyte... |
moim zdaniem jak cos jest OK szczególnie jesli jest to markowy dobry porodukt to szkoda tego marnowac i wyrzucac. A tak to mam extra heble z przodu za friko. Napewno beda lepiej hamowac niz nowe ze sklepu za np 300 czy 500zł
rosomak1983 napisał/a: | nowe części są w sklepie w pudełkach, coś założonego do auta już tej nazwy nie nosi. |
acha chodzi Ci o aspekt psychiczny za masz nowe, no wiec ja mam podejscie nieco bardziej praktyczne wole miec lepsze heble które beda lepiej hamowac za darmo.Zwykła logika.
Derpin napisał/a: | tylko jakoś na allegro nie widzę żeby ktoś sprzedawał używane tarcze i klocki... |
popatrz lepiej,
albo masz tu gotowca
http://allegro.pl/audi-q7...1351594280.html
albo tutaj 23 strony,
http://allegro.pl/listing...attr=Poka%C5%BC
Derpin napisał/a: | z tego co wiem już wiele motoryzacyjnych "okazji" przeszło przez Twoje ręce |
dlatego cos o Tym wiem, zresztą na forum nie pisze o wszystkim bo i po co ??? Generalnie sprawia mi to motoryzacyjna frajdę pozwala kolekcjonować graty, porównać rożne modele aut, pogłębiać wiedzę. W zasadzie kazdy zakup był udany.
Derpin napisał/a: | a potem słuch po nich zaginął (chodzi o te kilka innych aut które opisałeś na forum a zaraz potem sprzedałeś) |
nie moge miec tylu aut obecnie i tak mam za dużo, Jeśli chodzi Ci o hondę legend to bylo genialne auto i chyba jedna z lepszych okazji bo kupiłem ja za 3500, naprawiłem za 200zł (czujnik VVS w skrzyni, który robił złudzenie ze skrzynia sie sypie- migały kontrolki) Bardzo miło ja wspominam, duzy respekt dla hondy, jednocześnie juz wiem ze automat to nie dla mnie
rosomak1983 - 06-01-2011, 09:22
Wymieniłem wczoraj olej w skrzyni na zalecana do tej skrzyniu mieszanke red line.
Niecały litr oleju kosztował 76zł.
rosomak1983 - 13-01-2011, 20:57
Swietny ten red line. Moge smiało polecić.
rosomak1983 - 10-02-2011, 00:17
jest propozycja 10 tyś nie wiem co robic
viader - 10-02-2011, 08:33
Sprzedawaj i inwestuj w talona. Do jazdy na codzień będziesz miał diablo albo polarną ninje .
10 000 zł za seryjne 1G, nawet AWD to dość spora suma, później już możesz takiej kasy nie wyciągnąć.
rosomak1983 - 10-02-2011, 15:44
viader, niby tak ale powiedz mi skad ja dostane taka bude ???
Nie bita i jeszcze zupełnie dziewicza...NIe mówiac o reszcie bo srodek i reszta tez mnie urzeka... Sam nie wiem jakbym chciał idelane auto zrobic piekne zadbane i mocne to pantera jest potrzebna jak cholera, drugiej takiej juz nie ma...
mkm - 10-02-2011, 18:23
rosomak1983 napisał/a: | viader, niby tak ale powiedz mi skad ja dostane taka bude ???
Nie bita i jeszcze zupełnie dziewicza...NIe mówiac o reszcie bo srodek i reszta tez mnie urzeka... Sam nie wiem jakbym chciał idelane auto zrobic piekne zadbane i mocne to pantera jest potrzebna jak cholera, drugiej takiej juz nie ma... |
No to problem masz z głowy
viader - 11-02-2011, 10:31
Jak wyżej, sam sobie odpowiedziałeś. Skoro chcesz budować auto idealne to nie sprzedawaj. Z drugiej strony zdecyduj się czego w ogóle chcesz bo trochę tych autek już masz...
rosomak1983 - 01-03-2011, 15:42
Kleju - 01-03-2011, 16:58
Nie mów, że u Ciebie jest jeszcze śnieg?
Fajnie mieć liczne stadko czym dzisiaj wyjechać
rosomak1983 - 02-03-2011, 01:04
Kleju napisał/a: | Nie mów, że u Ciebie jest jeszcze śnieg? |
jest fota z dzisiaj
Kleju napisał/a: | Fajnie mieć liczne stadko czym dzisiaj wyjechać |
jak taki piekny puch to wybor jest prosty
Krzyzak - 02-03-2011, 07:02
ale rura wydechowa - można ją w czasie wojny używać do pocisków moździerzowych
rosomak1983 - 07-03-2011, 00:28
Krzyzak napisał/a: | ale rura wydechowa - można ją w czasie wojny używać do pocisków moździerzowych |
bedzie wieksza HKS super dragger
co powiecie na przeszczep takiej dupy ???
Acha co moge powiedziec eclipse (przynajmniej wersja 4x4) jest o wieleeeeee wygodniejsza od lancerów.....(czy coltów)
marexi - 07-03-2011, 00:31
Felgi ma fajne to autko na zdjeciach z ta dupka:P
Ja bym zainstalowal taki tylek, bo jest inny nie widac takich na drogach a ja lubie byc inny dlatego tez polecalbym taki przeszczer i sam tez bym zrobil:)
rosomak1983 - 07-03-2011, 07:38
marexi napisał/a: | Felgi ma fajne to autko na zdjeciach z ta dupka:P |
to jakies fordowskie stalówki z nakładka blacha chromowana. Ale fakt sa genialne. Tylko odsadzenie za duze koła wystaja poza nadkola.
Natomiast mam zamiar kupic DOTZ Jaremi 17''
Duzy bedzie spadek komfortu po przesiadce z 15''
Mam tez 16'' AEZ z kompletem opon, wybrac to kompromisowe rozwiazanie,
Doradzcie bo nie jezdziłem nigdy na 17''
|
|
|