Nasze Miśki - FTO LHD LPG
wojtas - 19-02-2012, 22:54
Xsystoff napisał/a: | Gdzie sie podzialy takie genialne Miśki jak FTO, 3000GT, Eclipse, Galant rekin, Sigma... teraz mamy Colta wygladajacego jak kiosk ruchu, nudnego ASXa z Outlanderem. Zostal Lancer i Pajero. Troche malo jak na taka kultowa marke. Fajnie sie oglada FTO, zlota era Mitubishi |
"Święte słowa, polać Mu"
m6riano - 20-02-2012, 02:46
_Slawek_ napisał/a: | E tam, wątpię aby ktoś był zainteresowany |
Ja sie moge zamienić na pół godzinki,pozwole nawet taksometr włączyć...;-)
Rafal_Szczecin - 20-02-2012, 08:16
jest MOC
Seichan - 20-02-2012, 08:49
m6riano napisał/a: | Ja sie moge zamienić na pół godzinki,pozwole nawet taksometr włączyć...;-) |
Dobra moneta przetargowa
Rafal_Szczecin napisał/a: | jest MOC |
I to jaka
Pierwszy punkt planu - wymiana silnika zrealizowany
Teraz, jak będą na to środki malowanie.
Kolor nadal nie wybrany Pojawiały się różne koncepcje, ale żadna nie zwyciężyła jak dotąd...
Jakieś pomysły? Założenie jest takie, że maska, dach i klapa bagażnika zostają czarne
robertdg - 20-02-2012, 08:59
Biały
Marcin-Krak - 20-02-2012, 10:27
Seichan napisał/a: | Jakieś pomysły? |
Różowy w żółte kwiatuszki
FTOrek - 20-02-2012, 10:53
Jeśli czarna klapa,dach i tył to reszta żółta.FTO jest super to fakt.Powodzenia.
_Slawek_ - 20-02-2012, 11:07
Marcin-Krak napisał/a: | Seichan napisał/a: | Jakieś pomysły? |
Różowy w żółte kwiatuszki |
Ten jest już oklepany Ogólnie kwieciste wzory są już zarezerwowane dla mazd
stary alfer - 20-02-2012, 11:38
_Slawek_ napisał/a: | Ogólnie kwieciste wzory są już zarezerwowane dla mazd |
Potwierdzam.
Marcin nie jest na bieżąco
Marcin-Krak - 20-02-2012, 11:47
stary alfer napisał/a: | Marcin nie jest na bieżąco |
Jestem jestem.
Mój blacharzo-lakiernik dziwnie się na mnie popatrzył jak w ubiegłym roku do niego pojechałem i powiedziałem, że malujemy na różowy w kwiatki (nie tylko żółte miały być).
Alle chyba EOT
Zawsze może być żółty w różowe kwiatki
_Slawek_ - 20-02-2012, 19:15
Plany na najbliższy tydzień bardzo przyziemne:
- przegląd w OSKP
- wyrobienie nowego dowodu rej.
- aktualizacja składki OC
I dopiero wtedy będzie się już można w pełni cieszyć
Anonymous - 20-02-2012, 21:18
Seichan napisał/a: | Kolor nadal nie wybrany Pojawiały się różne koncepcje, ale żadna nie zwyciężyła jak dotąd...
Jakieś pomysły? Założenie jest takie, że maska, dach i klapa bagażnika zostają czarne |
robertdg napisał/a: | Biały |
również znam tylko ten jedyny słuszny kolor
wtedy będzie i moc i wygląd chociaż obecny zestaw też bardzo w moim guście
m6riano - 21-02-2012, 00:59
Marcin-Krak napisał/a: | Seichan napisał/a:
Jakieś pomysły?
Różowy w żółte kwiatuszki |
Poleć w stikery w atomówki..;-)w końcu atomowa fura..;-)
_Slawek_ - 25-02-2012, 23:15
Ftulec przeszedł dzisiaj przegląd w OSKP w związku ze zmianą silnika. Właściwie to panowie tylko zajrzeli pod maskę i wobec braku jakichkolwiek danych w ich katalogach i systemach przyjęli dane o pojemności i mocy ode mnie bez większych zastrzeżeń Co najwyżej wspólnie ustaliliśmy aktualną masę własną, ostatecznie stanęło na 1150kg
_Slawek_ - 01-03-2012, 19:58
Wydział komunikacji nie robił problemów i już w przyszłym tygodniu będzie nowy twardy dowód, a z OC wyszło jeszcze lepiej, bo w MTU mają przyjęty przedział pojemności dokładnie 1800-2000 więc obyło się bez żadnych dopłat
Pójdziemy chyba jednak w niebieski, z zewnątrz i od wewnątrz Takie gadżety mi się marzą z ebay'a, tylko ceny przesyłki z wysp są trochę odpychające
Coś niebieskiego pod maskę
Coś niebieskiego do środka, ale to tylko na początek
To wprawdzie nie niebieskie, ale wygląda o niebo lepiej niż obecny ster z eclipsa:
A problem z odwróconymi lusterkami aby nie robić jakiejś większej rzeźby pozostanie rozwiązać chyba jakoś tak
|
|
|