Zloty i Spoty - ZLOT 2011 - Gadka Szmatka
Seichan - 25-03-2011, 11:33
Jak ktoś ma zdolności manualne, to może sobie sam wydziergać nick na koszulce
mabda - 25-03-2011, 11:50
albo prosciej - napisac markerem to chyba nie bedzie przewyzszalo umiejetnosci manualnych wiekszosci uczestnikow zlotu a przynajmniej nie zaraz po przybyciu
Yoshiko - 25-03-2011, 11:57
A może w ogóle by tak zrobić koszulki klubowe z nickiem i regionem - nie tylko na konkretny zlot
Aga - 25-03-2011, 11:57
zależy jaki będzie kolor koszulki - nie na każdej będzie marker widoczny
ale to jest dobry pomysł
a z tyłu pamiątkowe podpisy uczestników zlotu
Seichan - 25-03-2011, 12:35
Aga napisał/a: | a z tyłu pamiątkowe podpisy uczestników zlotu |
Na koszulkach rozmiaru S mogłyby się nie zmieścić wszystkie podpisy
mabda - 25-03-2011, 16:33
Aga napisał/a: | zależy jaki będzie kolor koszulki - nie na każdej będzie marker widoczny |
na czarnej mozna bialym markerem albo korektorem
Seichan napisał/a: | a koszulkach rozmiaru S mogłyby się nie zmieścić wszystkie podpisy |
jak sie ma taki maly rozmiar to ma sie problem
volve - 25-03-2011, 17:29
Yoshiko napisał/a: | A może w ogóle by tak zrobić koszulki klubowe z nickiem i regionem - nie tylko na konkretny zlot |
Jestem za(ale to zapewne już trzeba z kimś od nas rozmawiać, bo to chyba siekiera załatwia u nas regionalne). W naszym przypadku jeszcze przydałby się dopisek: Szczecin dojedzie wszędzie...
Yoshiko - 25-03-2011, 17:38
volve napisał/a: | Yoshiko napisał/a:
A może w ogóle by tak zrobić koszulki klubowe z nickiem i regionem - nie tylko na konkretny zlot
Jestem za(ale to zapewne już trzeba z kimś od nas rozmawiać, bo to chyba siekiera załatwia u nas regionalne). W naszym przypadku jeszcze przydałby się dopisek: Szczecin dojedzie wszędzie... |
regionalną to ja mam - mi chodzi o to żeby była koszulka klubowa ( dla wszystkich w jednym kolorze, z naszym logo, nickiem i regionem ) ale to chyba bardziej pod gadżet podchodzi
stary alfer - 25-03-2011, 21:31
Yoshiko napisał/a: | regionalną to ja mam - mi chodzi o to żeby była koszulka klubowa ( dla wszystkich w jednym kolorze, z naszym logo, nickiem i regionem ) ale to chyba bardziej pod gadżet podchodzi |
Wyobrażasz sobie tę WIELKĄ ankietę? Niezadowolone z koloru, fasonu i wzoru masy?
volve - 25-03-2011, 21:36
Yoshiko napisał/a: | regionalną to ja mam - mi chodzi o to żeby była koszulka klubowa ( dla wszystkich w jednym kolorze, z naszym logo, nickiem i regionem ) ale to chyba bardziej pod gadżet podchodzi |
No tak, ale w sumie moglibyśmy zrobić w regionie takie koszulki z nickiem...bo na całą Polskę to tak jak alfer pisze...
Marcin-Krak - 26-03-2011, 12:09
Zamiast koszulek można by zrobić czepki z nickami dla wszystkich
stary alfer - 26-03-2011, 12:33
Marcin-Krak napisał/a: | Zamiast koszulek można by zrobić czepki z nickami dla wszystkich |
Grejt ajdija
Kolor jest wybrany, zostają rozmiary.
mabda - 26-03-2011, 12:59
chyba wdarla sie wam jakas literowka
o czApki chodzilo oczywiscie
volve - 26-03-2011, 13:49
mabda napisał/a: | chyba wdarla sie wam jakas literowka
o czApki chodzilo oczywiscie |
Dobrze, że im się inna literówka nie wdarła...np. "o"...
Anonymous - 26-03-2011, 15:18
volve napisał/a: | Dobrze, że im się inna literówka nie wdarła...np. "o"... |
Tylko jak tam sobie byś nie swój nick umieścił....to mogło by się źle skończyć....
|
|
|