To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - PowerWagon II

Arturro-86 - 16-08-2011, 14:22

Jogurt napisał/a:
na co ona pyta: to po co Pan pół auta wymienia po zakupie ?

Praktycznie rzecz biorąc, to chyba jest słuszne zachowanie w takiej sytuacji :biggrin:

Jogurt - te faktury po to, aby udowodnić im wartość samochodu, tak :?:

Jogurt - 16-08-2011, 14:26

Arturro-86 napisał/a:
aby udowodnić im wartość samochodu
żeby podnieść wartość i żeby zwracali za to pieniądze bo się nawet nie zamortyzowały. rozrząd ma ledwo 2k km zrobione. wogóle od zakupu łącznie z powrotem z Czapli i wczasami nad morzem zrobiłem od marca 3,5kkm
robertdg - 16-08-2011, 18:50

Jogurt napisał/a:
na co ona pyta: to po co Pan pół auta wymienia po zakupie ?
Kolejny pierdzistołek i jego mądrości, Pani jak ma samochód to zapewne nie wymienia nawet filtra powietrza, albo paliwo tankuje wtedy gdy auto staje z jebo braku :P
Krzyzak - 17-08-2011, 07:21

pisz do Renaty - oni mają ocenić TWÓJ samochód a nie auto z katalogu Audatex itp.
mi do wyceny wzięli wszystko z podstawowej wersji Elegance, bo Avance nie mają w programach...

luckyluck - 17-08-2011, 08:14

Faktycznie u mnie też nie jest nigdzie napisane Avance. Za to wypisali rzeczy, których brak jak np. antena elektryczna czy dach regulowany elektrycznie. :lol:
Seichan - 19-08-2011, 08:15

Wojtek, był już rzeczoznawca?
Wojciech Bogacz - 19-08-2011, 14:32

Seichan napisał/a:

Właśnie Wojtku ;) Też ciekaw jestem.... powoli też zaczyna do mnie docierać myśl, a raczej zastanawiać - jak zmieścisz wszystko do Colta żeby na zlocie być...

Juiceman - 19-08-2011, 16:31

Wojciech Bogacz napisał/a:
Seichan napisał/a:

Właśnie Wojtku ;) Też ciekaw jestem.... powoli też zaczyna do mnie docierać myśl, a raczej zastanawiać - jak zmieścisz wszystko do Colta żeby na zlocie być...

Tak jak co roku ; ) Tylko Lobuzie nasmaruj sprawdź w tym roku mechanizm od wycieraczek:P :wink:

londolut - 19-08-2011, 16:52

Seichan napisał/a:

Hahaha dobre :D Miałeś nas widzieć na 2 Colty jak przyjechaliśmy do Grudziądza...wanienki, śpiwory i inne gadżety :D
Jogurt - 19-08-2011, 17:52

Seichan napisał/a:
był już rzeczoznawca?
zgłosiłem szkodę we wtorek, mieli się odezwać do 3 dni. telefon cały czas przy tyłku noszę, nawet dowód im skserowałem w WK tak jak chcieli a tu cisza, nic się nie dzieje jak w polskim filmie. nawet nie raczyli zadzwonić żeby się umówić. :evil:
jak zmieścisz wszystko do Colta żeby na zlocie być...
być będę nawet Syreną jeśli będzie trzeba. a pakowanie no cóż, niektórzy będą mieli polewkę jak co roku widząc colciaka napakowanego jak dacia cygana :P
Juiceman napisał/a:
Tylko Lobuzie nasmaruj sprawdź w tym roku mechanizm od wycieraczek
nasmarowany, śmiga jak ta lala. a podobno w tym roku pogoda zamówiona jest
Juiceman - 19-08-2011, 19:08

Jogurt napisał/a:
nasmarowany, śmiga jak ta lala. a podobno w tym roku pogoda zamówiona jest

Jak co roku :P

Jogurt - 23-08-2011, 22:40

dziś pół dnia spędziłem na telefonie żeby dodzwonić się do mojego likwidatora, jutro przyjeżdża rzeczoznawca.
Wszyc - 23-08-2011, 22:50

Jogurt napisał/a:
być będę nawet Syreną jeśli będzie trzeba. a pakowanie no cóż, niektórzy będą mieli polewkę jak co roku widząc colciaka napakowanego jak dacia cygana :P

Masakra :P ja to się w plecak zmieszczę :P w zeszłym roku tylko bochenek chleba ser żółty zgrzewka picia :P i słoik Nutelli na drogę :P przez którą ufajdałem całą kierownice :P

Jogurt - 23-08-2011, 22:58

Wszyc napisał/a:
ja to się w plecak zmieszczę
zapytam krótko i subtelnie: masz żonę i dziecko? pogadamy kiedy odpowiedź będzie twierdząca :P
jacek11 - 24-08-2011, 16:36

Wszyc napisał/a:
Masakra :P ja to się w plecak zmieszczę :P w zeszłym roku tylko bochenek chleba ser żółty zgrzewka picia :P i słoik Nutelli na drogę :P przez którą ufajdałem całą kierownice :P

Krzychu,nutellą to chleb trzeba było posmarować,a nie kierę :mrgreen: :wink: