Kujawsko - Pomorskie - Spotkania niedzielne.
Anonymous - 17-04-2007, 22:21
Niestety nie będę miał auta, ale jeśli ktoś z Bydgoszczy się wybiera i ma jedno wolne miejsce to bardzo chętnie!
tomusn - 17-04-2007, 23:28
no ja to raczej niedziela, no i nie jestem z Bydgoszczy
Firebee - 18-04-2007, 09:09
w sobote mam inwentaryzacje do zrobienia jakiejś drogi w Mogilnie, więc będę po południu (w Żninie też ostatnio bywam znowu:)), więc jak ktoś chce wizytówki to dawać znać:)
Pozdr
Anonymous - 18-04-2007, 15:30
W sobote to praktycznie w Mogilnie tylko chwilami będzie można spotkać autka z rajdu bo mają trasę i punkty z konkurencjami, a w niedzielę będzie to fajniejsze dla widzów. Będzie można wtedy z bliska je oberkać.
Co do wizytówek Firek, to jeszcze mam ale jakby co to możesz dzwonić jak będziesz w sobotę w Mogilnie, mój nr tel. jest w Assistance.
tomusn - 22-04-2007, 19:12
bylim, widzielim, Mitsu żadnego nie było, a potem przypomnieliśmy sobie że przecież Skład ma Colta 25letniego (warunek uczestnictwa).
Anonymous - 22-04-2007, 19:49
Mea culpa czy jakoś tak bo ciut wcześniej wiedziałem o tym rajdzie ze względu na to, że to mój sąsiad organizował (to jego pomysł wogóle).
Na tej stronie, którą już wcześniej podawałem w linku bedzie relacja więc można kiknąć co tam się działo.
Ale po raz piąty byłem widziałem i stwierdzam, że jest coraz fajniej więc Sklad masz szansę na drugi rok. Osobiście mógłbym cię zgłosić u sąsiada
Firebee - 22-04-2007, 20:00
A i też byłem i dzięki za zatrzymanie się podczas mojej ciężkiej pracy i pogadanie:)
Pozdrówka dla Was Doniu i Tomusn!
Nastukałem troszke fotek z tego zlotu i miałem dzięki Wam przyjemne z pozytecznym:)
p.s. Doniu, to Ci poznajomosci moze parking zrobie lepszy:P
Pozdro
Firek
tomusn - 22-04-2007, 20:18
Firebee napisał/a: | A i też byłem i dzięki za zatrzymanie się podczas mojej ciężkiej pracy i pogadanie:)
Pozdrówka dla Was Doniu i Tomusn! |
no miło, całkiem przypadkiem w tę uliczkę wjechaliśmy, gdzie to się człowiek nie spotka...
Anonymous - 22-04-2007, 20:27
Bardzo miło było mi spotkać kogoś z Mitsumaniaków.
Również pozdrówka dla Firebee i Tomusn
Muszę Firebee zapisać twój nr tel. bo nie miałem i już później na tym pokazie nie mogłem cię znaleźć.
p.s. No ten parking to jak zauważyłeś Firek nadaje się chyba tylko do parkowania czołgów bo zwykłym autkiem to można coś sobie na nim delikatnie mówiąc popsuć.
Anonymous - 23-04-2007, 00:54
moze mnie ktos oswiecic oc chodzi??
co ja ?? \\
moge wam porzyczyc colta nawet dwa w drugim godziny robty i tez pojedzie:))
oba te same i takie same:))
81 rok:)
tomusn - 09-05-2007, 00:33
to kiedy znowu spotkanko, pogoda coraz ładniejsza, od razu mówię, że w ten weekend jestem w Inowrocławiu, więc nie za bardzo, ale oczekuję propozycji
Anonymous - 09-05-2007, 01:50
Jeśli planujecie coś w tygodniu (nie w weekend) na przełomie maja i czerwca to może uda mi się pojawić.
Pozdro.
Anonymous - 09-05-2007, 23:21
"Proponuje palaczyc watek spotkan czwartkowych i niedzielnych
Ale nie wiem jak to sie robi
No i oczywiscie w koncu sie spotkac - bo ostatnio cos nam nie wychodzi"
Anonymous - 10-05-2007, 14:35
no właśnie !!!!! jestem za !!!!!! jak tylko pogoda dojdzie do ładu proponuje spotkanie !!!!!! ten weekend odpada a może następny ?????
Anonymous - 24-05-2007, 21:09
U mnie wchodzi w grę tylko i wyłącznie niedziela. Godzina nieistotna. W pozostałe dni pracuję
Lancera będę miał jakos na początku czerwca, więc póki co mam auto zastępcze.
|
|
|