To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Kujawsko - Pomorskie - Spotkania niedzielne.

Anonymous - 17-04-2007, 22:21

Niestety nie będę miał auta, ale jeśli ktoś z Bydgoszczy się wybiera i ma jedno wolne miejsce to bardzo chętnie!
tomusn - 17-04-2007, 23:28

no ja to raczej niedziela, no i nie jestem z Bydgoszczy
Firebee - 18-04-2007, 09:09

w sobote mam inwentaryzacje do zrobienia jakiejś drogi w Mogilnie, więc będę po południu (w Żninie też ostatnio bywam znowu:)), więc jak ktoś chce wizytówki to dawać znać:)
Pozdr

Anonymous - 18-04-2007, 15:30

W sobote to praktycznie w Mogilnie tylko chwilami będzie można spotkać autka z rajdu bo mają trasę i punkty z konkurencjami, a w niedzielę będzie to fajniejsze dla widzów. Będzie można wtedy z bliska je oberkać.
Co do wizytówek Firek, to jeszcze mam ale jakby co to możesz dzwonić jak będziesz w sobotę w Mogilnie, mój nr tel. jest w Assistance.

tomusn - 22-04-2007, 19:12

bylim, widzielim, Mitsu żadnego nie było, a potem przypomnieliśmy sobie że przecież Skład ma Colta 25letniego (warunek uczestnictwa).
Anonymous - 22-04-2007, 19:49

Mea culpa czy jakoś tak :wink: bo ciut wcześniej wiedziałem o tym rajdzie ze względu na to, że to mój sąsiad organizował (to jego pomysł wogóle).
Na tej stronie, którą już wcześniej podawałem w linku bedzie relacja więc można kiknąć co tam się działo.
Ale po raz piąty byłem widziałem i stwierdzam, że jest coraz fajniej więc Sklad masz szansę na drugi rok. Osobiście mógłbym cię zgłosić u sąsiada :)

Firebee - 22-04-2007, 20:00

A i też byłem i dzięki za zatrzymanie się podczas mojej ciężkiej pracy i pogadanie:)
Pozdrówka dla Was Doniu i Tomusn!
Nastukałem troszke fotek z tego zlotu i miałem dzięki Wam przyjemne z pozytecznym:)

p.s. Doniu, to Ci poznajomosci moze parking zrobie lepszy:P

Pozdro
Firek

tomusn - 22-04-2007, 20:18

Firebee napisał/a:
A i też byłem i dzięki za zatrzymanie się podczas mojej ciężkiej pracy i pogadanie:)
Pozdrówka dla Was Doniu i Tomusn!

no miło, całkiem przypadkiem w tę uliczkę wjechaliśmy, gdzie to się człowiek nie spotka...

Anonymous - 22-04-2007, 20:27

Bardzo miło było mi spotkać kogoś z Mitsumaniaków.
Również pozdrówka dla Firebee i Tomusn :!:
Muszę Firebee zapisać twój nr tel. bo nie miałem i już później na tym pokazie nie mogłem cię znaleźć.

p.s. No ten parking to jak zauważyłeś Firek nadaje się chyba tylko do parkowania czołgów :evil: bo zwykłym autkiem to można coś sobie na nim delikatnie mówiąc popsuć.

Anonymous - 23-04-2007, 00:54

moze mnie ktos oswiecic oc chodzi??
co ja ?? :) \\

moge wam porzyczyc colta nawet dwa w drugim godziny robty i tez pojedzie:))
oba te same i takie same:))
81 rok:)

tomusn - 09-05-2007, 00:33

to kiedy znowu spotkanko, pogoda coraz ładniejsza, od razu mówię, że w ten weekend jestem w Inowrocławiu, więc nie za bardzo, ale oczekuję propozycji :)
Anonymous - 09-05-2007, 01:50

Jeśli planujecie coś w tygodniu (nie w weekend) na przełomie maja i czerwca to może uda mi się pojawić.

Pozdro.

Anonymous - 09-05-2007, 23:21

"Proponuje palaczyc watek spotkan czwartkowych i niedzielnych
Ale nie wiem jak to sie robi
No i oczywiscie w koncu sie spotkac - bo ostatnio cos nam nie wychodzi"

Anonymous - 10-05-2007, 14:35

no właśnie !!!!! jestem za !!!!!! jak tylko pogoda dojdzie do ładu proponuje spotkanie !!!!!! ten weekend odpada a może następny ?????
Anonymous - 24-05-2007, 21:09

U mnie wchodzi w grę tylko i wyłącznie niedziela. Godzina nieistotna. W pozostałe dni pracuję :(

Lancera będę miał jakos na początku czerwca, więc póki co mam auto zastępcze.