To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Dolnośląskie - Wrześniowy Spot - Techniczny

plonking - 15-12-2007, 21:03

Witam

Ja też dziękuje za miłą atmosferę i dużą liczbą samochodów, chociaż to mój pierwszy spot :) Warto było poznać ludzi z forum, zawsze to lepiej niż tylko na NETie :)
Czekamy na fotki od ludzi z aparatami :)

Pozdrawiam i czekam na następny spot :)

Anonymous - 15-12-2007, 21:24

witam.spot uwazam za udany i glosze-mitsumaniacy łaczmy sie :D miło nam było poznac szacowne grono i do zobazcenia na kolejnym spocie.
gigant87 - 15-12-2007, 21:30

Udany zlot, miło było poznać nowe osoby i spotkać się ponownie z już znanymi ;0

Przede wszystkim ogromne podziękowania dla Wolf'a za możliwość przejazdu Evo!
No i dzięki Juiceman za podwiezienie na zlot.

Poniżej link do albumu ze zdjęciami, niektóre mają podpisy (szukać po lewej stronie) a niektóre nie :P Niestety fotosik.pl coś sfiksował i nie udało mi się wgrać tam zdjęć i zrobić takiej galerii jak chciałem. Nie chcę też obciążać serwera Mitsumaniakowego, w związku z ogłoszeniem od Grupy Przy Korycie :P na stronie głównej naszego forum.

www.mitsuwro.jpg.pl

Ogólnie zdjęć jest więcej i w dużo lepszej jakości. Kto chce mogę przesłać paczkę ok 16MB zdjęć w rozdzielczości 1280x856 na maila. Zamówienia zbieram do niedzieli do 22. Chyba, że ktoś chce oryginał w rozdzielczości 2560x1712... to zajmuje ok 100MB i z przesłaniem tego mailem może być problem.

Dzięki jeszcze raz za miłe popołudnie i do zobaczenia znowu! :) Miejmy nadzieję że w tak samo licznym (lub bardziej) gronie.

Pozdrawiam!

Juiceman - 15-12-2007, 21:53

A mowili ze ja mam parkinsona przy robieniu fotek ; ) Fotki ( te 100mb) proponuje umiescic na rapidzie albo megaupload ; )

Fotki prosze wyslac na maila :juicemann@o2.pl

Anonymous - 15-12-2007, 22:46

Czolem chlopaki. Powiem wam ze bylo bardzo fajnie. Szkoda, ze bylo tak malo Galantow (why?). No i moje pytanko, co z pisem "who is who"? Kojarze juz piotrka i giganta, ale co z reszta ??
PS. Czipsy i paluszki byly spoko, natepnym razem ja stawiam.

Juiceman - 15-12-2007, 23:18

No to moze ja na poczatek.
Taki gruby, upierdliwy typ ( co marudzil wszystkim o pokazaniu co maja pod maska i nawracal ludzi do ustawienia sie do zdjec) w skorze z Carismy z EXE;]( z korbkami z tylu) (27zdjecie druga od lewej ; )) to ino ja ;]

plonking - 15-12-2007, 23:47

Juiceman napisał/a:
No to moze ja na poczatek.
Taki gruby, upierdliwy typ ( co marudzil wszystkim o pokazaniu co maja pod maska i nawracal ludzi do ustawienia sie do zdjec) w skorze z Carismy z EXE;]( z korbkami z tylu) (27zdjecie druga od lewej ; )) to ino ja ;]

hehe, wcale nie byłeś upierdliwy :P
ale ja też jestem za tym żeby:
    1: Wrzucić (Wszyscy co robili zdjęcia) zdjęcia do NET'a
    2: Wrzucić (Wszyscy co robili zdjęcia) ORYGINALNE zdjęcia do NET'a
    3: Zrobić jedno duże zdjęcie z opisem "Kto Jest Kto", tak będzie lepiej, co zdjęcie to zdjęcie :)

Pozdrawiam

gigant87 - 16-12-2007, 01:35

Juiceman napisał/a:
A mowili ze ja mam parkinsona przy robieniu fotek ; ) Fotki ( te 100mb) proponuje umiescic na rapidzie albo megaupload ; )

Fotki prosze wyslac na maila :juicemann@o2.pl

Hue, dopiero w domu jak zobaczyłem zdjęcia to się zorientowałem, że ostatnio jak się bawiłem różnymi trybami pracy aparatu, to wyłączyłem stabilizator :P

Wyślę jednego maila zbiorczego do wszystkich chętnych, tak jak pisałem: w sobotę wieczorem.

Co do opisu who is who, to musiałby zająć się ktoś, kto zna wszystkich.

Proponuję, aby zrobić opis pod zdjęciem grupowym. Lepiej jednak poczekać na inne zdjęcia , bo to moje mało widoczne jest.

A gdzie reszta fotek? Wydaje mi się, że nie tylko ja miałem aparat? :D

Jutro wrzucę swoje na rapid'a lub megaupload'a.

p.s.
właśnie zauważyłem, że w dniu zlotu upłynęły dwa lata od czasu jak jestem na forum :D

plonking - 16-12-2007, 12:29

Witam

Postawiłem server FTP u siebie na kompie (1Mb/1Mb, działa przeważnie w godzinach jak mam włączony komp, czyli w dzień powszedni 8-24) żeby ludzie którzy zrobili zdjęcia wrzucili je do mnie, bez obróbki

host: sivy.pl
login: mitsumaniaki
pass: mitsumaniaki123

Niech każdy który wrzuca założy własny katalog. (nie można kasować :) )

Tylko nie przesadzajcie, to tylko 1Mb :)

Pozdrawiam

Anonymous - 16-12-2007, 12:56

http://www.eclipse.net.pl...f94828641#12729
ja narazie wrzuciłem na stronkę eclipse. Później się postaram je gdzieś umieścić do pobrania!!!

Anonymous - 16-12-2007, 14:52

co do tych podpisow.. to hmm.. no ja chyba sie troche wyroznialem wiec nie wiem czy musze miec tabliczke.. ja to ten w czerwonych glanach, skorze i z kolczykami.. drugiego takiego nie ma ;) ;d
jak tylko dorwe kumpla tego od mazdy to go zmolestuje o jego zdjecia.. ;>

do tej pory nie jestem w stanie uwierzyc ze udalo sie ze bylo 18 aut!! ;o

Anonymous - 16-12-2007, 16:12

Jeśli chodzi o podpisy, to być może TO ułatwi sprawę. Na zdjęciu nie ma WOWY, który dzielnie pstrykał fotkę, a dostałem tylko tą wersję :wink:

Może każdy po prostu powie, gdzie się znajduje na zdjęciu i potem można będzie zrobić fotkę z podpisami, w dużej rozdzielczości.

Pzdr.

P.S.
Ja jestem na środku zdjęcia :lol: Tj. pierwszy z lewej w dolnym rzędzie...

kochajj - 16-12-2007, 16:15

Juiceman napisał/a:

Kochajj - nawet nie ma sensu komentowac

??????

Niestety czasem wypadają sytuacje wazniejsze od zlotu, a Ty nie jestes osobą której bede sie tłumaczył... [nc]

plonking - 16-12-2007, 16:36

Witam

Myślę, że to trochę pomoże, chociaż przydało by się zdjęcie w wyższej rozdzielczości.

Jak będzie zdjęcie w wysokiej rozdzielczości to jak się wypełni lista to będzie można zrobić zamiast numerków nazwy.

Zacznę listę, reszta KOPIOWAĆ listę i uzupełniać :)

13. Sivy (plonking)
19. Tanpit

Pozdrawiam

Anonymous - 16-12-2007, 17:08

13. Sivy (plonking)
19. Tanpit
9. Mlody321