Nasze Miśki - Za(Avance)owany Srebrny EA5A by mjsystem
mjsystem - 20-10-2014, 08:44
Obie tylne piasty do wymiany. Tak, te nowe. Jedna krzywa a druga huczy...
Dodatkowo do wymiany jedna piasta przód.... Koszty rosną....
apg2312 - 20-10-2014, 08:51
To już chyba wymień wszystkie cztery za jednym zamachem.
mjsystem - 20-10-2014, 12:14
apg2312 napisał/a: | To już chyba wymień wszystkie cztery za jednym zamachem. |
Jeszcze wiele tajemnic zostanie objawionych Zobaczymy, co jeszcze wyjdzie z worka
mjsystem - 20-10-2014, 18:17
Drugi komplet tylnych piast(ze sklepu), znów krzywy
Fragu - 20-10-2014, 18:43
mjsystem, jakie to piasty??
mjsystem - 20-10-2014, 19:00
Fragu napisał/a: | mjsystem, jakie to piasty?? |
Chyba JPN... Chyba, bo tak wyszło z rozmowy z "mechanikiem"
Zamawiam orginalne kompletne używki u Hugo. Za grosze a sprawdzone(podobno).
komarsnk - 20-10-2014, 19:43
mjsystem, JPN to badziewie niestety :/ Ja u siebie wsadziłem na tył jedną piastę z trupka i śmiga w ciszy już prawie 40tys km
mjsystem - 20-10-2014, 20:13
komarsnk napisał/a: | Ja u siebie wsadziłem na tył jedną piastę z trupka i śmiga w ciszy już prawie 40tys km |
No i chyba to najlepsze rozwiązanie
komarsnk napisał/a: | PN to badziewie niestety |
Wszystkie zamienniki to badziew, ale liczysz na szczęście, że Ci x tysięcy kilometrów wytrzyma. Tylko, że każda nowa założona już jest krzywa?
Marcino - 20-10-2014, 22:02
mjsystem napisał/a: | Zamawiam orginalne kompletne używki u Hugo. Za grosze a sprawdzone(podobno). |
Mam przod od Hugo już ponad rok i jest ok.
Daj mi do niego namiar na PW
mjsystem - 21-10-2014, 07:32
Marcino napisał/a: | Daj mi do niego namiar na PW |
PW
misza116 - 21-10-2014, 08:33
mjsystem napisał/a: | sveno napisał/a: | mjsystem napisał/a:
A teraz już wiem, że na wesele lancerem jedziemy
nieeeeee, miala być kolumna Galantów |
Ale wyszła Moja wina, bo chciałem robić na lepszych częściach. Japaneze poleciał po bandzie(nie pierwszy już raz) i zlał nas. Czekanie na łożyska od niego było bez sensu. Kupujemy chinole z nadzieja, że wytrzyma. Koniec naprawy auta się przesunął w czasie |
Myślałem, że tylko mnie podejście Japaneze do klienta denerwuje, ale widzę, że to chyba robi się standardem usług
Gratuluję gala, byłem pierwszym oglądającym go i teraz trochę żałuję, że nie został mój .
apg2312 - 21-10-2014, 08:48
misza116 napisał/a: | Gratuluję gala, byłem pierwszym oglądającym go i teraz trochę żałuję, że nie został mój . |
Z drugiej strony teraz widzisz, co by Cię czekało
misza116 - 21-10-2014, 09:36
apg2312 napisał/a: | misza116 napisał/a: | Gratuluję gala, byłem pierwszym oglądającym go i teraz trochę żałuję, że nie został mój . |
Z drugiej strony teraz widzisz, co by Cię czekało |
Kupiłem innego srebrnego V6, czeka mnie mniej więcej to samo uwzględniając, że ten jeszcze musi Avance'ować
mjsystem - 21-10-2014, 12:34
misza116 napisał/a: | Myślałem, że tylko mnie podejście Japaneze do klienta denerwuje, ale widzę, że to chyba robi się standardem usług |
No niestety.... popsuł się mocno....
misza116 napisał/a: | Gratuluję gala, byłem pierwszym oglądającym go i teraz trochę żałuję, że nie został mój |
Dzięki. Jest czego, te naprawy to naprawdę nie jest duży problem. Po prostu trzeba być cierpliwym.
apg2312 napisał/a: | Z drugiej strony teraz widzisz, co by Cię czekało |
Nic ponad to, co wszyscy robią
misza116 napisał/a: | Kupiłem innego srebrnego V6 |
Gratuluję
misza116 napisał/a: | czeka mnie mniej więcej to samo uwzględniając, że ten jeszcze musi Avance'ować |
Powodzenia i cierpliwości. Avance'owanie nie jest aż tak drogie
Mnie całe szczęście udało się takiego kupić
KsiadzRobak - 21-10-2014, 14:57
Ja w piątek zamówiłem części od Japaneze i właśnie dostałem mail od kuriera, że jutro planują dostawę.
Niestety nie dało się szybciej, bo jedna z części była "na następny dzień" a nie na miejscu.
Osobiście narzekać nie mogę, jednak wiem, że czasem miewa obsuwy - słyszałem o tym i czytałem.
|
|
|