Lubelskie - Lubelskie OT VI
Seichan - 04-09-2012, 10:04
Myślę, że w ciągu miesiąca się wyjaśni, gdzie będzie XI zlot
Mario - 04-09-2012, 12:46
Dzień dobry
[ Dodano: 04-09-2012, 12:55 ]
Tak trochę zdjęć przejrzałem to i widzę pojawiło się Eclipse 3g, takie dość mocno rzucające się w oczy
Andrew - 04-09-2012, 13:23
Coś mi się dzisiaj nie chce
Seichan - 04-09-2012, 13:34
Jędruś, mam takie same objawy
Myślę, że to jest pozlotowa depresja
Andrew - 04-09-2012, 13:36
| Seichan napisał/a: | Jędruś, mam takie same objawy |
Hehe, fajnie tak odskoczyć. Ale na przyszły rok pasuje nam na dłużej pojechać, co nie
Seichan - 04-09-2012, 13:38
Tak od środy posiedzieć
Tylko, że wtedy już na pewno my musielibyśmy zabrać dzieci. Babcia na tak długo by nas nie puściła
A w ogóle widzę, że jadnak coś Ci się chciało - zmieniłeś awatar
Andrew - 04-09-2012, 13:42
| Seichan napisał/a: | A w ogóle widzę, że jadnak coś Ci się chciało - zmieniłeś awatar |
Wśród zdjęć wychuchanych miśków znalazłem zdjęcie swojego klekotka jak dzielnie bronił miejsca dla Radka
Zdjęcie z kolekcji szuwara
Seichan - 04-09-2012, 13:49
Wychuchanych powiadasz Zwłaszcza ftulec był wychuchany i czyściutki
U Sławka też się powinny znależć jakieś fotki Twojego gala
Andrew - 04-09-2012, 13:51
| Seichan napisał/a: | Wychuchanych powiadasz Zwłaszcza ftulec był wychuchany i czyściutki |
Mój to ostatnio zaniedbany, a colt jeszcze bardziej, przez brak czasu, a FTO i tak się zacnie prezentowało
| Seichan napisał/a: | U Sławka też się powinny znależć jakieś fotki Twojego gala |
Spoczko, poczekam jak wstawicie żuczki
Marcin-Krak - 04-09-2012, 14:15
| Seichan napisał/a: | Zwłaszcza ftulec był wychuchany i czyściutki |
W środku widziałem jaki był zakurzony - tylko z zewnątrz wychuchaliście - złapałem Was
Stary Wujku Alfredzie, jakoże tu zaglądasz - to pragnę poinformować, że strzelam, chciałem napisać focha - ale po tegorocznym zlocie i tym, jak ludzie rozszyfrowują ten skrót - napiszę, że się obrażam ani razu nie widziałem Cię na balkonie
O tym, że vice versa za Łomżę też nie było okazji dokonać już nie wspominam
Musisz przyjechać za karę do Krakowa
Jeszcze godzina i pięć minut pracy w czasie urlopu zaplanowanego
stary alfer - 04-09-2012, 14:24
| Marcin-Krak napisał/a: | Stary Wujku Alfredzie, jakoże tu zaglądasz - to pragnę poinformować, że strzelam, chciałem napisać focha - ale po tegorocznym zlocie i tym, jak ludzie rozszyfrowują ten skrót - napiszę, że się obrażam ani razu nie widziałem Cię na balkonie |
Zdecydowanie nie polecam stosowania skrótu F.O.C.H przy Renacie
To Ona rozszyfrowała go na moją niekorzyść
Cały niedzielny ranek wypatrywałem Cię tęskno przez balkon, ale nic... Jak kamień w wodę
| Marcin-Krak napisał/a: | | O tym, że vice versa za Łomżę też nie było okazji dokonać już nie wspominam |
Powinien być Bosman, a była Łomża. Niestety cena zdecydowała
| Marcin-Krak napisał/a: | | Musisz przyjechać za karę do Krakowa |
Zlot w Krajkowie? Ludzie, ludzie Zlot 2013 jest w Krakowie!
A poważnie jak mnie tam zawieje to chętnie skorzystam z zaproszenia
U nas w ZP tez można pospamować
Marcin-Krak - 04-09-2012, 14:30
| stary alfer napisał/a: | Zdecydowanie nie polecam stosowania skrótu F.O.C.H przy Renacie |
Nie tylko przy Niej
| stary alfer napisał/a: | Cały niedzielny ranek wypatrywałem Cię tęskno przez balkon, ale nic... Jak kamień w wodę |
Niedzielny ranek był ciężki ... masła szukałem, kanapki jadłem jakoś tak o 4 rano chyba - a potem chyba spałem ...
| stary alfer napisał/a: | Zlot w Krajkowie? Ludzie, ludzie Zlot 2013 jest w Krakowie! |
Może ten KraJków - to fajne miejsce - ale ja go nie znam
A w Krakowie i w okolicy nie ma niczego co by nas pomieściło niestety.
stary alfer - 04-09-2012, 14:34
| Marcin-Krak napisał/a: | | Może ten KraJków - to fajne miejsce |
Z LaJkonikiem mi się pomyliło
Seichan - 04-09-2012, 15:30
Hehehe
Panowie, zamiast Łomży czy Bosmana, proponuję PEREŁKĘ
I oczywiście spotkanie w Lbn. Do Krakowa i Szczecina strasznie daleko, a że wszystkie drogi prowadzą do Lublina (w szczególności te kategorii B), to może zawitacie do nas
Yoshiko - 04-09-2012, 17:55
| Seichan napisał/a: | wszystkie drogi prowadzą do Lublina (w szczególności te kategorii B), to może zawitacie do nas |
a co organizujecie XI zlot
|
|
|