Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cd ...
Cezar - 19-01-2010, 15:14
| rosomak1983 napisał/a: | | Cezar napisał/a: | Kolejny miesiac z reka w gipsie ... jest to juz nudne
Menda jedna (kosc) nie ma ochoty sie zrosnac |
a dobrze to złożyli??? |
Jeszcze nikt jej nie skladal, za tydzien ide do speca i zobacze co on na to powie.
koszmarek - 19-01-2010, 15:17
| Cezar napisał/a: | | Jeszcze nikt jej nie skladal |
jak to? oO' nie powinni wkładać w gips bez operacji i składania kości do kupy?
Cezar - 19-01-2010, 15:21
Jak widac chyba nie
Uwex - 19-01-2010, 15:33
Cezar - nie lekceważ tego - mogą być nieprzyjemne powikłania. Oby nie !
Bartek - 19-01-2010, 15:42
Siem zdeka zdenerwowałem, żeby napisać bez wulgaryzmów - właśnie wróciłem do pracy vr-4 z odbitym volvo z tyłu.....zderzak, pas tylny, klapa - sieczka.....
gigant87 - 19-01-2010, 15:44
| Cezar napisał/a: | Jak widac chyba nie |
Zmień lekarza ;]
Choć najpierw możesz skonsultować to z innym.
Kumpel miał dodatkowo rozerwaną skórę i mięśnie na przedramieniu... "lekarze" obłożyli to watą i włożyli w gips. (szpital powiatowy w Oleśnie ;])
Opowiedział to siostrze, która od razu zabrała go na Śląsk (nie pamiętam jaka miejscowość) gdzie Lekarze nie mogli wyjść ze zdumienia, kto mógł coś takiego zrobić.
koszmarek - 19-01-2010, 15:47
Cezar, będą Ci ją łamać po prostu na kontroli i kolejne x tygodni w gipsie :/
chyba, że jakieś cuda na kiju robią
Rafal_Szczecin - 19-01-2010, 16:41
| Bartek napisał/a: | | Siem zdeka zdenerwowałem, żeby napisać bez wulgaryzmów - właśnie wróciłem do pracy vr-4 z odbitym volvo z tyłu.....zderzak, pas tylny, klapa - sieczka..... |
wspolczuje Bartek,takich to tylko
Bartek - 19-01-2010, 16:50
Najgorsza bezradność - stoisz, przed Tobą samochód stoi, za Tobą samochód stoi i w tego za Tobą wbija się z dużą siłą kolo, a Ty tylko obserwujesz zdarzenie w lusterku....
Cezar - 19-01-2010, 17:13
| gigant87 napisał/a: | Zmień lekarza ;]
Choć najpierw możesz skonsultować to z innym. |
W poniedzialek mam prywatna wizyte u ordynatora chirurgi - podobno specjalista, zobaczymy.
| Uwex napisał/a: | | Cezar - nie lekceważ tego - mogą być nieprzyjemne powikłania. |
Czarna wlasnie mnie tymi powiklaniami straszy
| koszmarek napisał/a: | | Cezar, będą Ci ją łamać po prostu na kontroli i kolejne x tygodni w gipsie :/ |
Twardym trzeba byc (aby tylko dali znieczulenie) Na l4 to juz zaczyna mi sie nudzic, i przejde teraz pod zus, ktory cale g placi
Efa! - 19-01-2010, 17:33
Cezar, trzymam kciuki, żeby nie bolało.
Manuela - 19-01-2010, 18:03
| Bartek napisał/a: | | Najgorsza bezradność - stoisz, przed Tobą samochód stoi, za Tobą samochód stoi i w tego za Tobą wbija się z dużą siłą kolo, a Ty tylko obserwujesz zdarzenie w lusterku.... |
Ech, wiem dokładnie co czujesz, miałam taki przypadek 2,5 roku temu. Dobrze że byłam trzecia do bicia, bo w moim cienko ten psi syn by mnie zabił.
Fragu - 19-01-2010, 20:39
| Bartek napisał/a: | | Najgorsza bezradność - stoisz, przed Tobą samochód stoi, za Tobą samochód stoi i w tego za Tobą wbija się z dużą siłą kolo, a Ty tylko obserwujesz zdarzenie w lusterku.... |
współczucia...tata miał podobną sytuacje. Tyle, że stał jako 1 i zdążył uciec...a sieczka była, 5 aut skasowanych przez "tira".
...że zawitał do mnie z niespodziewana wizytą mój dobry znajomy Jaś Wędrowniczek
mkm - 19-01-2010, 22:31
Bartek, no to ubezpieczalnia bedzie miala problem.
Ciekaw jestem jak beda kosztorysowac...
szpala85 - 20-01-2010, 01:12
..................... skończyłem projekt " komp pokładowy " ... ... ... i że przeraża mnie to ile w Galu jest kabli .... :
http://forum.mitsumaniaki.pl/viewtopic.php?t=47069
zapraszam do lektury
...... a i najważniejsze ....dzisiaj urwałem resztkę osłony silnika ... co oznacza że nie mam juz żadnej
|
|
|