Nasze Miśki - Lekki Samochód Ratowniczo Gaśniczy
Bzyk_R1 - 30-03-2026, 17:18
Etap 1: przygotowanie sanek do zabezpieczenia antykorozyjnego.
Dziś kurier przywiózł bardzo ciężką paczkę, pomyślałem że to na pewno bardzo dobrej jakości zamiennik bo nie mogłem wnieść do domu. Jakież było moje zaskoczenie po rozpakowaniu:
W środku znalazłem również kartkę papieru z napisem po chińsku:
為了表彰對推廣 Outlander Turbo 的傑出貢獻,我們將免費贈送第二輛雪橇!
Wkrótce dalsze info...
Krzyzak - Wczoraj 7:21
Dziękują za wkład w promocję Outlandera Turbo i dają drugie sanki za darmoszkę. Pan chińczyk to jednak fachowiec jest. Umie w PR.
Tiamat - Wczoraj 13:56
| Bzyk_R1 napisał/a: | | Etap 1: przygotowanie sanek do zabezpieczenia antykorozyjnego. |
Bzyk_R1 robiłem domową konserwę równo dwa lata temu. Nie widać, żeby się coś działo. Jestem zdania, że takie sanki po domowym spa nie będą problemem przez co najmniej kilka lat.
Bzyk_R1 - Dzisiaj 16:31
Kiedyś nieosiągalne marzenie i godziny szukania zamienników z innych modeli z których można coś urzeźbić. Dziś do wyboru do koloru, na wyciągnięcie ręki. Blacha ocynkowana na pierwszy rzut oka dość solidne, starannie wykonane elementy. I najważniejsze z dużym zapasem nawet jak komuś korozja wejdzie dużo dalej niż nadkola. POLCAR nie umie już w PR, brak kartki, przyszedł tylko jeden komplet P+L
robertdg - Dzisiaj 19:44
| Bzyk_R1 napisał/a: | | Blacha ocynkowana na pierwszy rzut oka dość solidne, starannie wykonane elementy. | Blacharz przymierzy to sie okaże z której strony brakuje
|
|
|