To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że... cd ...

hubert_galant - 23-01-2010, 11:42

Pexu napisał/a:
...że wystawiłem dzisiaj Warszawiaków na próbę uczciwości zostawiając radio (panel) w samochodzie na osiem godzin. i zdali celująco ;) czyli szyby mam całe :)

raczej to właśnie przyjezdni by Ci wyciągneli panel :)

ja wszędzie zostawiam całe radio (mam jednoczęściowe [zjeżdzalnia]) i do tej pory nikt nawet nie próbował :) może przez to że mam przyciemnione szyby też z przodu :)

Pexu - 23-01-2010, 12:31

hubert_galant napisał/a:
raczej to właśnie przyjezdni by Ci wyciągneli panel :)

mieszkam obecnie pod Warszawą i Ci powiem, że u siebie idąc na zakupy zostawiam wszystko na widoku. ale w Warszawie zawsze chowam, wolę nie kusić losu ;)

werdew - 23-01-2010, 13:33

Warszawa to moje rodzinne miasto, niestety jadąc na święta do kraju zmieniłem radio z
7mio calowym wyświetlaczem na zwykłe ze zdejmowanym panelem.
Dlaczego :?: :!: Jakoś tak na wszelki wypadek.
Bo jakiś "gnojek" dopiero po wywaleniu szyby w Galu :? , by się przekonał się że to nie tak prosto wymontować.

sieegurd - 23-01-2010, 15:40

gulgulq napisał/a:
taa...

o 3 wstałem by dołożyć do pieca :)

Ja o 5-tej wstałem, ale już było za późno żeby dokładać :) -18st - MASAKRA :D

Realistka - 23-01-2010, 15:46

Niestety wczoraj odkryłam, że synowi w przedszkolu ktoś ukradł plecak z Bobem Budowniczym (jeszcze w środę był). Na szczęście w plecaku nic wartościowego nie było - bo spodenki, koszulka i skarpetki na przebranie, ale zdenerwował mnie sam fakt.
koszmarek - 23-01-2010, 15:52

Realistka, mały pewnie też płakał :( ? ja nie rozumiem takich ludzi co zabierają... :/ i to dzieciaczkom w przedszkolu
Realistka - 23-01-2010, 15:57

koszmarek napisał/a:
Realistka, mały pewnie też płakał :( ? ja nie rozumiem takich ludzi co zabierają... :/ i to dzieciaczkom w przedszkolu

ano niestety popłakał się, był to jego ulubiony plecak i w dodatku jeszcze był prezentem urodzinowym. Cóż - nie rozumiem tego - jak można zabrać coś dzieciom - nie wiem czy to zazdrosne dziecko czy rodzic. Jesli jakieś dziecko - to co na to jego rodzice. Po prostu nie rozumiem takiego zachowania.

koszmarek - 23-01-2010, 16:02

Realistka napisał/a:
Po prostu nie rozumiem takiego zachowania.

ja też nie, ale na drugi raz nie zostawicie. szkoda ze nikt go/rodzica/ nie przyłapał.

misjonarz. - 23-01-2010, 19:37

mojej córce w szkole zwinął ktoś piórnik. również tragedia. 1 klasa i już takie cóś... :evil: :evil: :evil:
Efa! - 23-01-2010, 19:55

Trudno rozstrzygnąć, czy to nie przypadkiem wina rodziców, że dzieci kradną... Często pozostawione same sobie nie mają dobrych wzorców.
sieegurd - 23-01-2010, 20:14

Efa! napisał/a:
Trudno rozstrzygnąć, czy to nie przypadkiem wina rodziców, że dzieci kradną... Często pozostawione same sobie nie mają dobrych wzorców.

Oj Efciu muszę się z Tobą zgodzić :( Rodzice są w tych czasach chyba zbyt zajęci, żeby wychowywać dzieci :( I to jest smutny fakt :/

Pexu - 23-01-2010, 20:45

...że po raz pierwszy odważyłem się zrobić sobie grzane piwo i... wyszło mi pyyyszne :drinkers: :drinkers:
sieegurd - 23-01-2010, 20:54

Pexu napisał/a:
...że po raz pierwszy odważyłem się zrobić sobie grzane piwo i... wyszło mi pyyyszne :drinkers: :drinkers:

Mój przepis na grzane piwo:

Browarek do garnka, cytryna na kawałki pokrojona do browarka, sok z malin i trochę "gwoździków" :D Pyyyyyyyyyszotka :D

Pexu - 23-01-2010, 20:57

sieegurd napisał/a:
cytryna na kawałki pokrojona do browarka

następnym razem muszę spróbować z cytryną :)

sieegurd - 23-01-2010, 21:04

Pexu napisał/a:
sieegurd napisał/a:
cytryna na kawałki pokrojona do browarka

następnym razem muszę spróbować z cytryną :)

Ja osobiście nie lubię słodkich napojów, stąd ładuję duużo cytryny a soku z malin niewiele. Ale cytryna i sok z malin musi być obowiazkowo! Goździki dla smaczku - jak kto lubi. Można przyprawę do grzańca dodać :D

Jak Cie grypsko zbiera to, ładujesz napój póki gorący i migusiem pod kołderkę - a jak Cię nie zbiera, to sączysz spokojniutko :D