Zachodniopomorskie - Zachodniopomorskie OT III
Yoshiko - 11-06-2013, 07:53
| Cytat: | Yoshiko, teraz poznałem |
potrąbione, pomachane wczoraj jeszcze napotkałam JacekeRa wracającego z pracy a dziś rankiem idącego do pracy
| Maelen napisał/a: | I znów dzień dobry | i jeszcze raz i jeszcze raz i jeszcze raz
no weekendowcy to co doszliśmy do jakiegoś konsensusu ????
o której w końcu ta zbiórka na cepeenie bo chyba nie doczytałam szczegółów
mlodam - 11-06-2013, 08:46
na 8 i ewentualnie czekac na spoznialskich
btw jakbym cudem ze stargardu jechala to ewentualnie sie doczepie pod was
W sumie i tak terazsiedze z zalozonymi rekami takze pewnie wszystko na ostatnia chwile :/
Bry dzien
sie rozpedzilam ;p
volve - 11-06-2013, 08:56
| mlodam napisał/a: | | na 8 i ewentualnie czekac na spoznialskich |
Ty myślisz, że rodzina M. wstanie o tak wczesnej porze ?
A ogólnie to bawcie się dobrze i godnie reprezentujcie nasze województwo
stary alfer - 11-06-2013, 09:01
| volve napisał/a: | | A ogólnie to bawcie się dobrze i godnie reprezentujcie nasze województwo |
Toć oni Polskę będą reprezentować, naszą Ojczyznę
To jest starannie wyselekcjonowana reprezentacja.
Najlepsi z najlepszych!
Największe nadzieje pokładam na tych, którzy dźwigają na barkach słodki ciężar w postaci zaszczytnego tytułu!
volve - 11-06-2013, 09:05
| stary alfer napisał/a: | | Toć oni Polskę będą reprezentować, naszą Ojczyznę |
Ja jestem patriotą lokalnym, nie krajowym Więc dla mnie reprezentują nasz region, o !
| stary alfer napisał/a: | | Największe nadzieje pokładam na tych, którzy dźwigają na barkach słodki ciężar w postaci zaszczytnego tytułu! |
Tylko niestety pod tym względem to będzie baaardzo okrojona reprezentacja
Yoshiko - 11-06-2013, 09:12
| volve napisał/a: | dla mnie reprezentują nasz region, o ! |
noooo obecność banera obowiązkowa | Cytat: | Tylko niestety pod tym względem to będzie baaardzo okrojona reprezentacja | hahahahahaahaaa | volve napisał/a: | Ty myślisz, że rodzina M. wstanie o tak wczesnej porze ? | oni się nawet nie położą by wcześniej wstać
| mlodam napisał/a: | btw jakbym cudem ze stargardu jechala to ewentualnie sie doczepie pod was | super | mlodam napisał/a: | | na 8 i ewentualnie czekac na spoznialskich | czyli ostatecznie:
zbiórka między 8 a 9 na stacji
max 9 wyjazd
na 13 powinniśmy zajechać
mlodam - 11-06-2013, 10:05
| volve napisał/a: | | mlodam napisał/a: | | na 8 i ewentualnie czekac na spoznialskich |
Ty myślisz, że rodzina M. wstanie o tak wczesnej porze ?
A ogólnie to bawcie się dobrze i godnie reprezentujcie nasze województwo |
wstanie wstanie
mi nie kazali sie przyznawac ze z Polski jestem
Bo ponoc siara takim autem
a ja uwazam iz to wrecz DUMA jechac moja kruszynka najwspanialsza
mam nadzieje ze sie nie rozsypie po drodze
[ Dodano: 11-06-2013, 10:12 ]
btw tam jakies formularze byly do wypelniania czy co?
bo niedawno cos mi sie o oko obilo i potem mialam sprawdzic o co chodzi ale zapomnialam...
trudno...ewentualnie sie wieczorem podpytam
jak nie zapomne
[ Dodano: 11-06-2013, 10:15 ]
o juz znalazlam
http://www.mitsubishi-fan.de/MFF/TD_DEU.pdf
[ Dodano: 11-06-2013, 10:15 ]
nie kumam nemca wiec sorry bardzo
volve - 11-06-2013, 10:31
| mlodam napisał/a: | | a ja uwazam iz to wrecz DUMA jechac moja kruszynka najwspanialsza |
jak dojedzie...
| mlodam napisał/a: | | nie kumam nemca wiec sorry bardzo |
Ogólnie to dane odnośnie Ciebie i auta( typu imię, nazwisko, data urodzenia, auto, klub, wiek auta, w przypadku zielonych Coltów ilość rdzy itp. ). Zapytaj Juicemana, czy macie to wypełniać
mlodam - 11-06-2013, 11:01
| volve napisał/a: |
jak dojedzie... |
dojedzie chyba...
musi dojechac...
i wrócic też musi ...
| volve napisał/a: | Ogólnie to dane odnośnie Ciebie i auta( typu imię, nazwisko, data urodzenia, auto, klub, wiek auta, w przypadku zielonych Coltów ilość rdzy itp. ). Zapytaj Juicemana, czy macie to wypełniać |
mialam zapytac wczoraj...ale zapomnialam
a co do ilości rdzy to ...zmalało oj zmalało
szuwar - 11-06-2013, 11:48
| volve napisał/a: | Tylko niestety pod tym względem to będzie baaardzo okrojona reprezentacja |
Nie ma ludzi nie do zastąpienia .... ale zawsze możesz dołączyć
| Cytat: | nie kumam nemca wiec sorry bardzo |
Po 2 flaszkach obowiązuje wspólny język
[ Dodano: 11-06-2013, 11:57 ]
| mlodam napisał/a: | na 8 i ewentualnie czekac na spoznialskich
|
ale 300 po autostradzie walniemy w max 4 godziny po co tak wcześnie, a na spóźnialskim czekamy do 30 min i jedziemy, wszyscy mają zegarki, bez przesady.
volve - 11-06-2013, 12:22
| szuwar napisał/a: | | ale zawsze możesz dołączyć |
Praca niestety Teraz rusza dużo robót i niestety ciężko się wyrwać...
| szuwar napisał/a: | | ale 300 po autostradzie walniemy w max 4 godziny po co tak wcześnie, a na spóźnialskim czekamy do 30 min i jedziemy, wszyscy mają zegarki, bez przesady |
Z tego co widziałem, to Juiceman coś wspominał o wspólnym wjeździe na Elbe. Macie się spotkać gdzieś na stacji przy Elbe o godzinie 12, czyli godzina 8 jak najbardziej właściwa
wojtas - 11-06-2013, 12:49
Tomku, miejsce zbiórki nie jest po drodze dla MM jadących z północy:
https://maps.google.pl/maps?saddr=51.896165,13.804868&hl=pl&sll=51.896231,13.806081&sspn=0.003668,0.009645&t=h&mra=mift&mrsp=0&sz=17&z=17
volve - 11-06-2013, 13:10
| wojtas napisał/a: | | Tomku, miejsce zbiórki nie jest po drodze dla MM jadących z północy: |
A widzisz, nie sprawdzałem tego, bo aż tak się nie angażowałem(skoro nie jadę). Dziwne, że nikt nie pomyslał o licznej grupie zachodniopomorskiej...
wojtas - 11-06-2013, 13:18
Jedziemy z dwóch różnych kierunków, nie ma sensu nadrabiać km. Na miejsce i tak wszyscy dojedziemy między 13 - 14.
volve - 11-06-2013, 13:24
| wojtas napisał/a: | | Jedziemy z dwóch różnych kierunków |
W sumie nie wiem, którędy grupa od nas będzie jechać Żeby spotkać się z Wami, nasi musieliby pojechać 20 km więcej według google Ale już nie mieszam i się nie wtrącam
|
|
|