To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Off Topic - Chcę powiedzieć, że...

ruslana81 - 03-10-2007, 12:49

Ja miałam tu na myśli konkretnie "pręgierz" obecnie nazwany "kfiatkami...". Miały być tylko wklejane przykłady, a zrobił się totalny kociokwik. Uważam, że z tematu trzeba wyciąć to, co zbędne. Wojującym proponuję przeniesienie się z takimi "dysputami" na PW, niech się między sobą "boksują" skoro to lubią.
Jeśli chodzi o tematy kontrowersyjne, tez jestem zdania, ze trzeba zostawić to jako dyskusje, można się z nich czsem czegoś nauczyć ;)

Aga - 03-10-2007, 13:29

chcę powiedzieć, że:
tak się nie da
był już temat dodatkowy, była ankieta
miała być sprawa zamknięta
ale co zrobić skoro Hubert wprowadza swoje zasady, przeciwne wynikowi ankiety i nie reaguje na prośby, aby dał nam spokój? nam-czyli tym co sobie pisali i nadal chcą pisać w pręgierzu
i sam ciągnie tę niepotrzebną dyskusję

ruslana81 - 03-10-2007, 14:17

Aga, proszę Cię, dokładnie tego dotyczył mój post...to jest temat "Chcę powiedzieć, że...", a Twój post będący próbą rozpoczęcia dyskusji spowodował, że teraz i ten topic stał się kolejnym wątkiem, w którym dalej rozwija się temat, który uważam za zbędny. Swoją odpowiedzią uzupełniasz moją wypowiedź, czego nie oczekiwałam i wcale nie chciałam.
Uważam, że nie należy przenosić jednej "dyskusji" między kilkoma osobami we wszystkie możliwe tematy. Nawiązywanie wciąż do jednego "problemu" jest nudne.
Życzę więcej konstruktywnych, wesołych wypowiedzi, bez nauczycielskiego tonu.

Pozdrawiam i życze miłego dnia :wink:

ps. Proszę moderatora o wycięcie mojego postu w przypadku wywiązania się dalszej, nic nie wnoszącej pseudodyskusji odnośnie powyższego. Dziękuję.

Tak na marginesie - dyskusji nie ciągnie jedna osoba, bo wtedy jest to monolog.

Aga - 03-10-2007, 14:24

chcę powiedzieć, że:
wybacz moja droga, ale już tak mnie wychowano, że gdy ktoś o mnie pisze lub bezpośrednio mnie pyta to nie pozostawiam bez odpowiedzi
zresztą zauważ, że przed chwilą inne osoby oraz Ty sama wypowiedzieliście się ciągnąc tę rozmowę...

natomiast skoro piszesz o pręgierzu to tam cały czas dyskutuje się na temat ortografii, nawet przepychanki słowne, jak je nazwałaś dotyczą restrykcji w tej właśnie dziedzinie, więc nie sądzę aby to było odbieganie od treści, może jedynie zmiana formy z cytatów na dyskusję

uważam również, że temat: chcę powiedzieć, że... jak najbardziej nadaje się do tego aby mówić co nam się tylko podoba i ile chcemy
wybacz, ale w tym temacie raczej OT nie można zrobić :badgrin: :badgrin:

OK, zmienię wypowiedź na : chcę powiedzieć, że....
to chyba mogę :) :badgrin: :badgrin:

cns80 - 03-10-2007, 14:43

O rany. Tu też "pręgierz" :?:

Co się dzieje ?
:roll:

Aga - 03-10-2007, 14:45

poza wyborami to najgorętszy temat na forum :mrgreen:
cns80 - 03-10-2007, 14:50

Aga napisał/a:
poza wyborami to najgorętszy temat na forum
Chcę powiedzieć że ... niekoniecznie w każdym możliwym topicu :shock: To ja tyle. Koniec OT.

Chce powiedzieć że robię wszystko żeby mnie z pracy wywalili (byle nie dyscyplinarnie), ale moja szefowa poszła rodzić i przyjdzie mi zaczekać do stycznia, aż przyjdzie jej następczyni :P

Aga - 03-10-2007, 14:59

chcę powiedzieć, ze....

właśnie mi przylazła kontrola z Izby Skarbowej i już się cieszę jak cholera
przez kilka dni będzie trzeba uważać na to co się mówi, a w firmie takiej jak moja to raczej niewykonalne :twisted:

arekp - 03-10-2007, 15:00

cns80 napisał/a:
Chce powiedzieć że robię wszystko żeby mnie z pracy wywalili (byle nie dyscyplinarnie), ale moja szefowa poszła rodzić i przyjdzie mi zaczekać do stycznia, aż przyjdzie jej następczyni :P

... mozesz podac numer do swojej firmy, a powiemy, ze spedzasz cale dnie na grzebaniu w sieci zamiast pracowac ;-)

cns80 - 03-10-2007, 15:10

arekp napisał/a:
... mozesz podac numer do swojej firmy, a powiemy, ze spedzasz cale dnie na grzebaniu w sieci zamiast pracowac
Chcę powiedzieć że to nie takie proste, bo włożyli kasę w moje szkolenia, a później im sejm z panem posłem A. Zawiszą zmienił ustawę i roboty jest mniej niż było. A ja się zwalniać nie zamierzam, bo nie będę oddawał im kasy 8) . No to od maja siedzę w sieci :P
Ale możesz zadzwonić do skarbówki i powiedzieć że Aga czepia się Huberta :P , a on płaci wszystkie podatki w GB :shock: , więc jest czysty, a skoro tak to Aga jest z układu :evil: i trzeba znaleźć na nią haka :wink:

Aga - 03-10-2007, 15:11

właśnie szukają :)
Izba Skarbowa
siedzą tu przy biurku obok i grzebią... grzebią... grzebią.... :shock:

BUBU - 03-10-2007, 15:12

cns80 napisał/a:
i trzeba znaleźć na nią haka

Agusi szefowi na maila linka do forum podesłać :twisted: :twisted: :mrgreen: :mrgreen:

Aga - 03-10-2007, 15:15

ty już nie bądź taki Fidel Castro :twisted:
nie podpowiadaj!

Anonymous - 03-10-2007, 15:16

Aga napisał/a:
poza wyborami to najgorętszy temat na forum :mrgreen:

zależy jak dla kogo...............

cns80 - 03-10-2007, 15:19

BUBU napisał/a:
Agusi szefowi na maila linka do forum podesłać
Chcę powiedzieć że Aga zrobi szybką zmianę i ...

... w profilu wstawi zdjęcie nielubianej koleżanki z pracy :wink:
I już ma spokój :P