[97-04]Galant EAxA/W - [EAxx] Płyta - osłona pod silnik do EA
Anonymous - 27-10-2008, 14:02
roch_27 napisał/a: | akbi napisał/a: | wykręć je więc proszę i pożycz na parę dni | popieram
No to jak Robert - dasz radę odczepić i przesłać do Poznania w celu dorobienia
pozdro |
pewnie ze dam rade. plyte juz mam zdjeta zaraz te plasticzki odczepie, adresik potrzeba to rano poleci.
roch_27 - 27-10-2008, 19:27
PLPynton napisał/a: | roch_27 napisał/a: | akbi napisał/a: | wykręć je więc proszę i pożycz na parę dni | popieram
No to jak Robert - dasz radę odczepić i przesłać do Poznania w celu dorobienia
pozdro |
pewnie ze dam rade. plyte juz mam zdjeta zaraz te plasticzki odczepie, adresik potrzeba to rano poleci. | wielkie dzięki
w sprawie adresu odezwie się do Ciebie Krzysiek - cuuube bo to on pilotował całą sprawę z drobieniem płyt pod silnik wiec chyba nie będzie miał nic przeciwko żeby dorobić te dwa brakujące elementy
pozdro
Anonymous - 28-10-2008, 09:07
z racji tego ze Robert poswiecil sie i przesle mi swoje dokladki do plyty pozwalajace spasowac zderzaki np avance'a i bodaj sporta robimy liste kto potrzebuje takie cuda
1. cuuube
2.
3.
skoro firma sie sprawdziala to dzialamy z nia dalej . mam jeszcze takie pytanie dotyczace nadkoli przednich czy zakladamy osobny temat i robimy rozeznanie kto i jakie bedzie potrzebowal ?? zeby tu nie robic zamieszania (beda potrzebne wzory ja mam pod zderzak elegance'a i prawe od avance'a nie wiem jakie sa do wersji przed liftem )
yaro1976 - 28-10-2008, 11:54
1. cuuube
2.yaro - jeżeli będą "robiły" pod SE - tbc
3.
akbi - 28-10-2008, 12:53
1. cuuube
2. yaro - jeżeli będą "robiły" pod SE - tbc
3. akbi
4.
cuuube napisał/a: | mam jeszcze takie pytanie dotyczace nadkoli przednich |
co do nadkoli, to ja potrzebowałbym jedynie tą dolną część, - między kołem a zderzakiem.
Oczywiście po obu stronach
wawer82 - 28-10-2008, 13:22
Płyta już zamontowana. Pasuje idealnie tylko trzeba wywiercić w niej kilka otworów których nie ma a te co są rozwiercić do 8mm bo takie otwory mają pozostałe plastiki do których się ją montuje. Zostaje jeszcze kwestia brakujących elementów po dwóch stronach (narożnikach) zderzaka. Dużo tego tam nie brakuje wiec trochę inwencji twórczej z jakiegoś w miare wytrzymałego plastiku i będzie komplet
Dzięki za płyte
(Mam nadzieje ze nie zgubie jej przy tak niskim zawieszeniu )

tomekrvf - 28-10-2008, 14:52
Ja tez się piszę na brakujące dokładki do płyty
1. cuuube
3. akbi
4. tomekrvf
4.
Anonymous - 29-10-2008, 11:40
wawer82 napisał/a: | Zostaje jeszcze kwestia brakujących elementów po dwóch stronach (narożnikach) zderzaka. | to bedzie chyba rowniez wkrotce dostepne...
tomekrvf napisał/a: | cuuube napisał/a: | swoja droga sa puste miejsca... od kola w przod do zderzaka i w bok do tej plyty pod silnik patrz zdjecia |
Obrazek
Obrazek
Właśnie zamówiłem te brakujące boczne osłony w ASO. Osłony mają zastosowanie w EA/EC na rynek japoński. Czy będą pasowały to powiem dopiero w połowie grudnia | mysle ze pojda za wzory na rozpowszechnienie
PiotrBe - 29-10-2008, 18:15
Ja tez się piszę na brakujące dokładki do płyty
1. cuuube
3. akbi
4. tomekrvf
5.piotrbe - jeśli spasuja do wersji przed liftem(zdj płyty zrobię, jak sprzątne garaż... )
6.
tomekrvf - 29-10-2008, 20:00
cuuube napisał/a: | tomekrvf napisał/a:
cuuube napisał/a:
swoja droga sa puste miejsca... od kola w przod do zderzaka i w bok do tej plyty pod silnik patrz zdjecia
Obrazek
Obrazek
Właśnie zamówiłem te brakujące boczne osłony w ASO. Osłony mają zastosowanie w EA/EC na rynek japoński. Czy będą pasowały to powiem dopiero w połowie grudnia
mysle ze pojda za wzory na rozpowszechnienie |
Akurat cena tych osłon jest taka że chyba nie opłaca się ich dorabiać
akbi - 29-10-2008, 21:26
tomekrvf napisał/a: |
Akurat cena tych osłon jest taka że chyba nie opłaca się ich dorabiać |
tzn jaka?
Anonymous - 29-10-2008, 21:30
wzorce wyszly ale pozno i dotra zapewne dopiero w piatek.
tomekrvf - 29-10-2008, 22:32
akbi napisał/a: | tomekrvf napisał/a:
Akurat cena tych osłon jest taka że chyba nie opłaca się ich dorabiać
tzn jaka? |
Lewa osłona MR328507 43PLN
Prawa osłona MR328508 165PLN
Anonymous - 30-10-2008, 00:15
akbi napisał/a: | co do nadkoli, to ja potrzebowałbym jedynie tą dolną część, - między kołem a zderzakiem. | nadkole to jeden element od zderzaka nad kolem az do "sciany grodziowej"
PiotrBe napisał/a: | jeśli spasuja do wersji przed liftem | jesli chodzi o zderzak w wersji '97 to wawer zamiescil zdjecia jak pasuje...idealnie. boczne oslony dopiero w nastepnej kolejnosci poleca...
PLPynton napisał/a: | wzorce wyszly ale pozno i dotra zapewne dopiero w piatek. | ok
tomekrvf napisał/a: | Lewa osłona MR328507 43PLN
Prawa osłona MR328508 165PLN | koszt podrobki moze czasem oscylowac w cenie ori ale czas oczekiwania powala a prawa mysle ze tymbardziej warto bo kwota juz spora jak na taki maly kawalek plastiku
akbi - 30-10-2008, 10:14
cuuube napisał/a: | nadkole to jeden element od zderzaka nad kolem az do "sciany grodziowej" |
hm ... a jak ostatnio tam zaglądałem, to wydawało mi się, że u mnie to się składa z 3 części.
Przyjrzę się jeszcze raz w weekend.
|
|
|