To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Śmietnik - SPOT WROCŁAW 25.01.2009

Serek - 25-01-2009, 19:06

Teraz czekamy tylko na fotostory. Wszelkie komentarze będą mile widziane :twisted:
gigant87 - 25-01-2009, 19:17

Soldi napisał/a:
Serek napisał/a:
Wszelkie komentarze będą mile widziane :twisted:

:twisted: :twisted: :twisted: Może jakieś wnioski? :twisted: :twisted: :twisted:

Tak!
PROPOZYCJA NASTĘPNEGO SPOTA :D

Serek - 25-01-2009, 19:42

Soldi napisał/a:
:twisted: :twisted: :twisted: Może jakieś wnioski? :twisted: :twisted: :twisted:

gigant87 napisał/a:
Tak!
PROPOZYCJA NASTĘPNEGO SPOTA :D

No i gdzie się pchacie przed szereg :!: Czekamy niecierpliwie na pierwsze zdjęcia z jakże udanego spota, już nie mogę się doczekać. Proszę o zaczekanie na fotki, poźniej będziemy wyciągać wnioski :twisted:

drd1812 - 25-01-2009, 20:17

Hubeeert - 25-01-2009, 21:14

kartomaniak gti,
kartomaniak gti napisał/a:
zwykła stłuczka przez nie uwagę kierowcy

:roll: a ja jestem Królewna Śnieżka - tak samo jak poprzednim razem tak?

KowaliK - 25-01-2009, 21:15

Byłem krótko, ale byłem.. ;p Szkoda że później przenieśliście się pod Milenijny. Ja dzisiaj niestety z ogromnymi ogonami, więc nie miałem szans żeby dojechać do Was. :(

P.S
Pozdrowienia dla czarnego Outka US spec po 19 pod Magnolią... no i żałujcie że Was nie było, ale Golf R32 dał piękny koncert. :D

Demonic - 25-01-2009, 21:27

Ja też tam byłem na chwilkę, ale wystarczyło aby na parę fotek się załapałapać. :mrgreen:
deejay - 25-01-2009, 22:08

Powiem tak , jezeli takie sytuacje beda miały miejsce na SPOTACH to Ja osobiscie wypisuje sie z klubu MM :( , nie mam zamiaru patrzeć i wstydzić się za wasze popisy na ulicach i parkingach :| dzis mieliśmy przykład tego , całe szczęście ze nikomu nic sie nie stało :!:

Ps. A tego co " świrował " na Legnickiej w centrum miasta na ręcznym , to palcem nie będe wskazywał , niech sie sam przyzna :evil:

kochajj - 25-01-2009, 22:19

a teraz napiszmy o miłych sprawach!!!!!
Zlot rewelacyjny ( nie licząc kilku incydentów)....
Frekwencja rewelacyjna. Oby przyszłe zloty były tak liczne. Ciesze się, że praktycznie wszyscy którzy deklarowali przybycie stawili sie pod MAGNOLIĄ. Fajnie, że mogłem poznać tak wielu dolnośląskich misiomaniaków. niestety byłem OPLEM ale na następny spot powinien być gotowym VR4...

deejay - 25-01-2009, 22:21

Czekamy Tomku :finga: :wink:
kochajj - 25-01-2009, 22:21

tucci napisał/a:
deejay napisał/a:
na Legnickiej w centrum miasta na ręcznym

...nie wierze w to co czytam...i tacy ludzie sa wsrod nas...nie chce myslec co by bylo gdybysmy wszyscy jezdzili vr4...

ale na szczeście nie jezdzą...

Anonymous - 25-01-2009, 22:23

Nie ma co się rozpisywać i użalać, jak ktoś jest jaki jest to kanarkiem nie będzie czy jakoś tak to szło. Ogólnie spot uważam za udany pobiliśmy rekord poznaliśmy się wreszcie na żywo pośmialiśmy się ojj pośmialiśmy i mam nadzieje ze jak się zrobi cieplej to częściej się będziemy spotykać.

Osoby robiące zdjęcia prosił bym o udostępnianie ich na uploadach np. Rapidshare

tucci - 25-01-2009, 22:24

kochajj napisał/a:
a teraz napiszmy o miłych sprawach!!!!!
Zlot rewelacyjny ( nie licząc kilku incydentów)....
Frekwencja rewelacyjna. Oby przyszłe zloty były tak liczne. Ciesze się, że praktycznie wszyscy którzy deklarowali przybycie stawili sie pod MAGNOLIĄ. Fajnie, że mogłem poznać tak wielu dolnośląskich misiomaniaków. niestety byłem OPLEM ale na następny spot powinien być gotowym VR4...

jak najbardziej,piszcie i fotki, fotki...a ktos wie jak juz stoimy w rankingu spotow w naszym klubie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

sruba - 25-01-2009, 22:36

emzet napisał/a:
A widzieliście jak wystartowały ople ze spotu obok?? :| . A fordy pod halą też nie lepsze. To misiomaniaki i tak pokazali klasę biorąc pod uwagę ogół.

że się wtrące... nie należy równać w dół, tylko w górę...

seir - 25-01-2009, 22:36

Jak już ktoś powiedział - spot jak najbardziej udany. Pojawiło się sporo nowych twarzy, brakowało mi grill'a, bo pogoda dopisała idealnie, frekfencja rekordowa

Ja mam srebrnego Galanta na stalowych, ale nie jechałem ul. Legnicką, z resztą po nieprzyjemnym zdarzeniu pod Magnolią wszelkie zapały powinny ostygnąć - ja wyciągnąłem wnioski z tego. Jak widać ktoś inny nie... :oops:

Fotki z fotoreportarzem zaraz będą - już się zgrywają z aparatu.