To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - Szpala85 i tym razem Galant

Frost - 10-06-2010, 22:59

szpala85, hehe :) nic nowego, nie ma miesiaca żeby coś sie dziwnego z Twoim Galem nie działo. Na bank jakas pierdółka na stykach
szpala85 - 10-06-2010, 23:05

frost83, :mrgreen: pewnie nie podoba mu się to że w takie gorące dni jeździ bez nabitej klimy .... i próbuje mi strzelić focha ..... ale ja na takie tanie numery się nie nabiorę :mrgreen:
Frost - 11-06-2010, 09:45

coś może w tym być :) mój gal jeździ lepiej i szybciej jak jest umyty i zatankowany :D hehe
szpala85 - 11-06-2010, 22:50

dzisiaj rozebrałem cały tył Gala ( znaczy się w środku ) ... wywaliłem wszystko .... podczas rozbierania trochę się bałem rudej ale po wszystkim był tylko mały nalot tam gdzie jest drugi zbiorniczek do spryskiwacza tylniej szyby .... ogólnie jest wszystko w porządku :mrgreen: z czego sie bardzo cieszę .... no może poza kurzem który się tam zbierał parę lat ......

ps. przy okazji wymienię tylnie głośniki na jakieś lepszejsze bo te ori mitsu z tektury są na wykończeniu :wink:

jacek11 - 12-06-2010, 13:17

szpala85 napisał/a:
przy okazji wymienię tylnie głośniki na jakieś lepszejsze bo te ori mitsu z tektury są na wykończeniu :wink:

Życzę powodzenia :D

szpala85 - 12-06-2010, 14:18

jacek11, :mrgreen: skąd wiedziałeś :mrgreen:

właśnie próbowałem wyjąć jeden ....... szlak mnie na miejscu omało nie trafił :evil: ......

tak upchać głośnik i tak go przykręcić to tylko Japońce potrafią :lol:

jacek11 - 13-06-2010, 11:23

szpala85 napisał/a:
tak upchać głośnik i tak go przykręcić to tylko Japońce potrafią :lol:

Bo widzisz,oni mają małe żółte rączki... :mrgreen:

szpala85 - 13-06-2010, 11:34

jacek11, ... a ten cały stelaż metalowy głośnika też trzeba zdejmować ?? :roll: bo teraz dopiero pomyślałem sobie jak ja wsadzę inny głośnik z większym magnesem :roll: ....
jacek11 - 13-06-2010, 11:54

Ja kombinowałem,i w końcu zostawiłem ori,a kupiłem głośniki w półę.I tak tam miałem otwory zrobione przez któregoś z wcześniejszych właścicieli.
O ile pamiętam,była jakaś możliwość założenia innych głośników,ale wiązało się to z jakąś przeróbką.Pamiętam na pewno,że zdejmowałem ten blaszany stelaż,bo było ciężko się dostać.
Ogółem,miałem jakąś wizję wstawienia głośników w tylne drzwi.Pomysł jest dobry,ale jakoś nie doszło do realizacji :)

szpala85 - 13-06-2010, 12:29

jacek11 napisał/a:
Ogółem,miałem jakąś wizję wstawienia głośników w tylne drzwi.

czyli tam gdzie obecnie są popielniczki :wink: ..... też o tym myślałem :mrgreen:

szpala85 - 27-06-2010, 18:43

kilka aktualnych fotek Gala :mrgreen: :

sorry za jakość ale robione tel. :wink: ... i jeszcze na dodatek pod słońce :wink:

Wszyc - 27-06-2010, 21:23

zadbany jak nic chciałbym kiedyś dojść do takiego stanu :D
szpala85 - 27-06-2010, 22:04

i jeszcze więcej zdjęć :mrgreen: :

Car Audio & Video :

zegary :

Silnik :

Przód i tył :

bagażnik :

Antena :

Koła :

Temperatura , lusterka i comp pokładowy:

i na koniec ...

Niezbędnik Podróżnika :twisted: :

Wszyc - 27-06-2010, 22:48

wszystko fajnie ale ktoś Ci chyba granat do bagażnika wrzucił :D
po co to wybebszenie co znów kombinujesz maszyne do waty cukrowej? :D

szpala85 - 27-06-2010, 23:16

:mrgreen: .... hehe :mrgreen: ... nie granat tylko bomba atomowa :mrgreen: ...

tak na serio to wybebeszyłem wszystko bo jak jeździłem to coś mi tam z tyłu chrobotało i mnie denerwowało ..... a i przy okazji wymienię głośniki .....

ps . jak się przeprowadzę do rodziców ( niestety wyprowadzam się z mieszkania które wynajmuję ) to wybebeszę cały tył łącznie z fotelami i tapicerką ....
chce zobaczyć w jakiej kondycji jest galant od środka :wink: .... oraz może jak mi się poszczęści z $$$ to go wyciszę troszku :mrgreen: ... zobaczymy z a trzy tygodnie :mrgreen: