Nasze Miśki - Mitsubishi Colt Mirage Cyborg-R
Wszyc - 10-02-2010, 21:07
i prawidłowo Ty tym jeździsz i Ciebie będzie to wkurzało a jak coś wkurza to trzeba to zrobić by nie odwracało uwagi kierowcy ( tak sobie swoją psychoze staram się tłumaczyć )
Kleju - 10-02-2010, 21:12
Wszyc napisał/a: | a jak coś wkurza to trzeba to zrobić by nie odwracało uwagi kierowcy |
Tylko że po przekładce to będzie fotel pasażera Więc i tak nie będę go widział, ale moją uwagę może odwracać ta myśl zagiętego materiału
mkm - 10-02-2010, 21:53
Kleju napisał/a: | Ale jest taka gąbczasta imitacja nie wiem po co |
Zeby dywan ladnie lezal.
Kleju napisał/a: | Okazało się nawet że jest jakiś alarm... |
I ten alarm proponuje Ci dokladnie sprawdzic. Jezeli jest ori to proponuje zostawic.
Ja swojego sie pozbylem jak mi auto zgaslo, wiec na pierwszy ogien poszedl alarm i bardzo tego zaluje.
Nie moge znalezc zdjecia jak wygladal wymontowany, ale elektryk twierdzil, ze „takie pajeczyny nieczesto sie spotyka”.
Okazalo sie takze, ze to alarm „wszystkomajacy”, wiec sprawdz dokladnie co u Ciebie siedzi. U sibie w gti-ku reanimuje nawet immo...
Kleju napisał/a: |
Uprzedzając pytania, jaki jest sens to robić jak prawie tego nie widać, tak mam nierówno pod deklem |
Nie ma takiej opcji!
Malo tego. Stoj nad tapicerem i rob foty, bo u mnie tez ta gabka sfatygowana.
Poszycie do pralki?
Kleju - 10-02-2010, 22:18
mkm napisał/a: | ten alarm proponuje Ci dokladnie sprawdzic. Jezeli jest ori to proponuje zostawic. |
No właśnie nie wiem czy ori, ale chyba nie bo widać że ktoś go dokładał. Żadnego pilota nie mam, syrenka była pod maską ale się jej pozbyłem, krańcówka pod maską też była Ale dzisiaj sprawdziłem odłączając aku na chwile. Po założeniu klemy w centralce zadziałał przekaźnik i kierunkowskazy migneły... Chyba że będzie tylko podłączony pod krancówki (drzwi i maski) i wyzwalany centralnym zamkiem. Muszę go prześwietlić jak będę rozbierał auto.
mkm napisał/a: | Stoj nad tapicerem i rob foty, bo u mnie tez ta gabka sfatygowana |
Nie wiem czy będzie zadowolony jak będę mu patrzył na ręce jak robi
mkm napisał/a: | Poszycie do pralki? |
Zobaczę jeszcze jak się będzie odczepiać Jak ciężko i będzie pozszywane to chyba tylko ręczna pralnia zostanie
Kleju - 13-02-2010, 15:53
Fotel dzisiaj odebrałem, tapicer się spisał Nie widać że było coś robione Gąbka wymieniona, materiał naciągnięty tak jak powinno być. Fotel na zdjęciach jeszcze mokry, bo zrobiłem mu małe pranie.
Nie mam jeszcze pomysłu jak odratować ten napis "recaro"... Bo do końca nie wiadomo czy ten napis jest wyszywany czy przyklejony...
Wszyc - 13-02-2010, 15:59
przyklejony na mój gust... ja bym się pokusił za to o wyszycie nowego na biało lub czerwono
Kleju - 13-02-2010, 16:06
Wszyc napisał/a: | przyklejony na mój gust... ja bym się pokusił za to o wyszycie nowego na biało lub czerwono |
hmmm jakby był trochę wyszyty
Ale wyszyć będzie ciężko, może jakiś sitodruk, flok albo prasowanka
londolut - 13-02-2010, 19:15
Ja stawiam na sito.
mkm - 14-02-2010, 16:24
Tapicer Ci tego „paska” nie wyciagnie?
Az prosi sie haft.
Moze jakas „haftowana naszywka”?
Sitodruk i inne „prasowanki” wg. mnie odpadaja.
Bedzie wygladac jak chamska podroba.
Oprocz tego nie wiem czy do sitodruku tez nie bedzie konieczny demontaz poszycia...
Wszyc - 14-02-2010, 16:35
popieram mkm jak w ogóle się w to bawić to myśleć nad wyszyciem tego
i nie gdybać czy da rade czy nie tylko pokazać tapicerowi on najlepiej stwierdzi czy da rade
Kleju - 14-02-2010, 16:58
Wszyc napisał/a: | tylko pokazać tapicerowi on najlepiej stwierdzi czy da rade |
No właśnie już to widział... Jest naprawdę dobry, ale nie podejmie się tego.
Zobaczymy mam jeszcze jeden pomysł okaże się czy dobry, zdam relacje.
Kleju - 15-02-2010, 15:23
Znowu coś kupiłem
Środek gładki jak pupa nastolatki
Trzeba korzystać jak niema przepływki
Ja_good - 15-02-2010, 15:37
Kleju napisał/a: | Znowu coś kupiłem |
Parówa
Kleju napisał/a: | Środek gładki jak pupa nastolatki |
skad Ty wiesz takie rzeczy
Kleju napisał/a: | Trzeba korzystać jak niema przepływki |
Takiemu to dobrze
Tzn jak to nie masz przeływki? Czym zastapiles?
BTW Co mozna zyskac poprzez montaz tego typu dolotu I czy zalozenie przed nim przeplywki nie zakluci za bardzo poboru powitrza? (pytam odnosnie 4g93 )
Anonymous - 15-02-2010, 15:42
Seryjnie nie ma przepływki bo zabiera moc
Kleju - 15-02-2010, 15:50
Cytat: | skad Ty wiesz takie rzeczy |
Taki stary jeszcze nie jestem, więc pamiętam
Ja_good napisał/a: | Tzn jak to nie masz przeływki? Czym zastapiles? |
Tak jak adamovicius napisał, w tym silniku niema seryjnej przepływki
Ja_good napisał/a: | Co mozna zyskac poprzez montaz tego typu dolotu |
Się okaże, może jakieś konie przybędą. Albo inaczej, jakieś może odratuję z tych seryjnych 175
Bo przy seryjnym dolocie (wkładka hks gąbka) miałem wrażenie jakby powietrza dostawał za mało...
Ja_good napisał/a: | I czy zalozenie przed nim przeplywki nie zakluci za bardzo poboru powitrza? (pytam odnosnie 4g93 ) |
Zawsze możesz wywalić przepływkę i dać mapsensor
Ale jeszcze nie widziałem parówy i przepływki razem...
|
|
|