To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełn± wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Mi¶ki - Bandyta

Rafal_Szczecin - 04-05-2010, 21:53

Maciek napisał/a:

A jak spalanie gaziora w trasie?

ok 12 litrow. ale predkosc nie byla mala

zbliza sie przeglad instalacji, i sie zastanawiam, gdzie mam z nia jechac.

dzis odwiedzilem bandyte, czuje sie srednio , ma jeszcze spuchnieta mordke .

zderzak pomalowany juz na nowo, oczyszczona listwa pod zderzak, pomalowana i podklepana.
pomalowana na nowo maska ( na koszt lakiernika ) , do tego podklepana ( lakiernik wypatrzyl zadzior po uderzeniu na kancie ) i poprostowana ( Londol :director: )

zastanawiam sie nad zalozeniem zoltych kierunkow :twisted:

Psikus - 04-05-2010, 21:58

Rafal_Szczecin napisał/a:
zastanawiam sie nad zalozeniem zoltych kierunkow :twisted:
nie będzie tego klimatu,co drugi galant na allegro ma żółte, choć te kojarz± się z jdm to lepiej będzie zainwestować w lampy od vr4 :mrgreen:
Rafal_Szczecin - 04-05-2010, 22:00

Psikus napisał/a:
nie będzie tego klimatu,co drugi galant na allegro ma żółte, choć te kojarz± się z jdm to lepiej będzie zainwestować w lampy od vr4 :mrgreen:

na allegro sa za 1199pln, sprzedawane, od bylego klubowicza, ktory w tej chwili ma urlop od forum , wiec lekka przesada,
szukam oryginalow jeszcze angielskich,ale narazie brak .

robertdg - 04-05-2010, 22:15

Rafal_Szczecin, czemu lakiernik naprawia na swój koszt co¶ co sam zepsułe¶ :?: Ja tez tak chce :lol:
londolut - 04-05-2010, 22:41

pomalowana na nowo maska ( na koszt lakiernika ) , do tego podklepana ( lakiernik wypatrzyl zadzior po uderzeniu na kancie ) i poprostowana ( Londol :director: )
Mówiłem, że to nie jest normalny kształt :D
Rafal_Szczecin - 04-05-2010, 22:44

robertdg napisał/a:
Rafal_Szczecin, czemu lakiernik naprawia na swój koszt co¶ co sam zepsułe¶ :?: Ja tez tak chce :lol:

maska najprawdopodobniej dostala jakims kamieniem/kamykiem i zrobil sie "zadzior", i podczas mycia karcherem z maski odprysl kawalek lakieru o wymiarach 5cmx4cm, lakiernik " przyjal to na klate " i powiedzial, ze zrobi to na swoj koszt, i maska zostala cala polakierowana.

Matejko - 04-05-2010, 23:13

Cytat:
zbliza sie przeglad instalacji, i sie zastanawiam, gdzie mam z nia jechac.

dobrze wiesz gdzie,
poza tym gwarancja :lol:

robertdg - 05-05-2010, 09:15

lakiernik " przyjal to na klate "
zabiega o Twoje wzgledy :mrgreen:
Owczar - 05-05-2010, 09:17

robertdg napisał/a:
zabiega o Twoje wzgledy :mrgreen:

Rafał może wpadł mu w oko :P

Rafal_Szczecin - 05-05-2010, 09:20

lakiernik bardziej ma juz mnie dosc, niz zabiega o moje wzgledy, mowi, ze przedni zderzak ma juz dosc :D a ja do niego, ze jak cos to znow przyjade zeby go polatal , po czym zrobi taka mine :? hie hie hie :D
Rafal_Szczecin - 05-05-2010, 21:15

galor odebrany !

p.Slawek nie dosc, ze zrobil swoje, do tego ladnie zakonserwowal przednia belke ,do tego dospawal mocowania zderzaka no i przepolerowal blotnik ( o to nie prosilem :D ) czym pozbyl sie szramy :)

moze jutro aktualne foty bandziora

Maciek - 06-05-2010, 16:57

moze jutro aktualne foty bandziora

Czekamy :-)

Rafal_Szczecin - 06-05-2010, 22:11

zdjecia niestety dosyc marnej jakosci, ale bylo ciemno, do tego pogoda tez nie sprzyjala , no i fotograf do :butthead: jak sie przejasni, to bedzie cos bardziej wyraznego i ladniejszego mniejmy nadzieje :)

macia - 06-05-2010, 22:33

Powiem Ci Rafał, że najgrubsz± robotę robi w Twoim bandycie ta felga. Jest zar±bista, po stokroć lepsza od oryginalnej dawanej standardowo do SE 8)
stary alfer - 07-05-2010, 07:14

Rafal_Szczecin, ja będę duży to też sobie kupię takiego Galanta :D

Ładny :)