To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - PowerWagon II

m6riano - 24-08-2011, 17:04

jacek11 napisał/a:
Wszyc napisał/a:
Masakra :P ja to się w plecak zmieszczę :P w zeszłym roku tylko bochenek chleba ser żółty zgrzewka picia :P i słoik Nutelli na drogę :P przez którą ufajdałem całą kierownice :P

Krzychu,nutellą to chleb trzeba było posmarować,a nie kierę :mrgreen:

gryzł ze złości na drogą benzynę i korki..a do smaku smarował nutellą..;-)

Seichan - 30-08-2011, 17:48

Wojtek dostał wyliczenie szkody. Jak ktoś jest pod ręką, niech mu poda coś mocniejszego....
Wszyc - 30-08-2011, 17:55

Seichan napisał/a:
Wojtek dostał wyliczenie szkody. Jak ktoś jest pod ręką, niech mu poda coś mocniejszego....

No nie mów... że nie jest fajnie :? ehhh.... :(

Seichan - 30-08-2011, 17:57

Jest nędznie, ale będziemy walczyć :evil:
Marcin-Krak - 30-08-2011, 19:08

Nie pozostaje nic innego jak napisać - powodzenia i trzymać kciuki.
Jogurt - 30-08-2011, 19:52

pierwsze nerwy już puściły, gdyby nie Renata wpadłbym chyba w furię. przemili ludzie z inter-risk przesłali po moim telefonie wycenę szkody.
Wartość rynkowa pojazdu: 9 200 zł
Wartość rynkowa pozostałości zbywalnych w stanie kompletnym: 2 000 zł
WARTOŚĆ SZKODY: 7 200 zł
płakać czy się śmiać ?
jeszcze raz dziękuję Seichan, za okazaną już pomoc. jutro wysyłam żądanie ponownej wyceny, które napisała. RENATA JESTEŚ WIELKA. NAPRAWDĘ BARDZO DZIĘKUJĘ.

Arturro-86 - 30-08-2011, 19:59

Jogurt napisał/a:

:evil: :axe:
To tak jakby za rozbicie czyjegoś Forda Focusa RS500 skasować jak za zwykłego... Toż to śmiech na sali :roll:

Jogurt napisał/a:
jeszcze raz dziękuję Seichan, za okazaną już pomoc. jutro wysyłam odwołanie, które napisała. RENATA JESTEŚ WIELKA. NAPRAWDĘ BARDZO DZIĘKUJĘ.

Renata złotą duszą tego forum... jestem za tym, żeby dostała jakiegoś "honorowego mitsumaniaka" :P

robertdg - 30-08-2011, 20:08

Kurma z wrażenia się zakrztusiłem kawą :shock: Legalne złodziejstwo.
Seichan - 31-08-2011, 18:45

Skoro wycena jest zrobiona w systemie, który jako program powszechnie dostępny, nie zawiera wszystkich modeli danej marki ani wyszczególnionych mniejszych podzespołów czy części, to pojechali po bandzie. Galant to galant - cała filozofia w/g ubezpieczyciela.
londolut - 02-09-2011, 07:41

Jogurt napisał/a:
Szczerze ci powiem, że tego się nie spodziewałem :? Fakt, jest to złodziejstwo na legalu, tak jak napisał robert. To powinno być ścigane z urzędu :? ... ciekawe jaki będzie finał tego konkursu :|
Seichan - 02-09-2011, 08:26

Na razie, przed wydaniem decyzji o ustaleniu odpowiedzialności i kwocie odszkodowania, Wojtek wysłał do nich pismo z żądaniem wyliczenia wartości pojazdu bezposrednio przed wypadkiem w programie Audatex z InfoExpertem. Posłużenie się przez ubezpieczyciela programem Eurotax to komplenta bzdura, tak jak pisałam w poprzednim poście.
Zobaczymy co zrobią. Mają czas na to do wtorku.

pitbu77 - 02-09-2011, 09:54

Normalnie tylko sepuku strzałem z łuku. Wojtas, jak trzeba to pożyczę od kolegi fizjoterapeuty-Strongmana masaż dębowy i pojedziemy zrobić im dobrze tak jak oni Tobie :axe: ... Głowa do góry, będzie dobrze :) Pamiętaj, że z "ruin" powstają często piękne rzeczy...
BTW. Dobrze, że mamy Renię...

Anonymous - 02-09-2011, 10:24

Jogurt napisał/a:
Wartość rynkowa pozostałości zbywalnych w stanie kompletnym: 2 000 zł

Mój post nic nie wniesie, lecz muszę to napisać... Kopara mi opadła :!:

rosomak1983 - 02-09-2011, 11:44
Temat postu: auto
Jaka była realna wartosc auta przed wypadkiem ???
Seichan - 02-09-2011, 12:28

Ok. 2 x tyle, co ustalona wartość rynkowa przez ubezpieczyciela.