Zloty i Spoty - Spot interregionalny Wierchomla 2????
mAGDA - 01-02-2013, 16:09
Cytat: |
Oj mAGDA, tak nisko cenisz tegoroczne siły Sławka? A ja miałem nadzieję, że tym razem pójdzie na rekord . |
bongo, ja wysoko cenię sobie Sławka możliwości aleeeee -lepiej mieć zaplecze i możliwości transportowe będzie bezpieczny ja spokojniejsza
mjsystem - 01-02-2013, 17:00
Wojciech Bogacz napisał/a: |
Marcin-Krak napisał/a:
A Bubu będzie ze swoim brązowym specyfikiem
Dołączam się do pytania |
Uwierzcie, że wolelibyście tego nie pić. Chyba, że chcecie szybko zasnąć
mAGDA napisał/a: | Cytat:
Oj mAGDA, tak nisko cenisz tegoroczne siły Sławka? A ja miałem nadzieję, że tym razem pójdzie na rekord .
bongo, ja wysoko cenię sobie Sławka możliwości aleeeee -lepiej mieć zaplecze i możliwości transportowe będzie bezpieczny ja spokojniejsza
_________________ |
Kuba, jak mi pomożesz to dam radę
Wojciech Bogacz - 01-02-2013, 19:17
mjsystem napisał/a: | Uwierzcie, że wolelibyście tego nie pić. Chyba, że chcecie szybko zasnąć |
Zdaje się, że w Wawrzkowiźnie próbowałem ale tak tylko odrobinkę bo ogólnie alkoholu to było co nie miara....
mjsystem napisał/a: | Kuba, jak mi pomożesz to dam radę |
To i ja pomogę
Aga - 02-02-2013, 18:21
Sławek - brązowe jest OK, lepsze od niebieskiego
osobiście popijałam i wielu tu obecnych również - nie pamiętasz?
a Magd, jak widzę, będzie aż 5 - ależ popularne imię
mjsystem - 02-02-2013, 18:52
Cytat: |
Sławek - brązowe jest OK, lepsze od niebieskiego
|
No właśnie nie pamiętam, co było później...
JCH - 02-02-2013, 19:22
mjsystem napisał/a: | Cytat: | Sławek - brązowe jest OK, lepsze od niebieskiego
| No właśnie nie pamiętam, co było później... | To ja Ci powiem - spałeś jak suseł
mabda - 03-02-2013, 08:34
a w kwestii organizacyjnej:
o ktorej zamierzamy wyjechac? :> o ktorej spotkanie z krakowiakami? czy jak planujemy?
o ktorej impreza sie zaczyna na miejscu?
sveno - 03-02-2013, 11:41
mabda, dobre pytanie.
Kto o której i skąd wyjeżdża? Ja mam wolny cały piątek więc mi to rybka.
Spotkanie jak rok temu na BP na Zakopiance? Czy może pojedziemy nową autostradą do Brzeska? Wtedy możemy spotkać się na MOPie w Podłężu?
JCH - 03-02-2013, 11:58
sveno napisał/a: | możemy spotkać się na MOPie | O nie! O nie! Na mopie to ja wczoraj szalałem i wyjazd do Wierchomli to szansa na uwolnienie się od sobotniego mopa a tu..... MOP w Podłężu O nie!
Na 90% my będziemy jechać z Kielc tak więc: Kielce-Busko-Brzesko-New Sącz-Wierchomla.
Wojciech Bogacz - 03-02-2013, 12:22
Tak sobie myślę, że ta stacja BP na Zakopiance byłaby w porządku - zasaniczo też mógłbym inną drogą jechać ale jakoś lubię jak jedziemy sobie grzecznie razem
Tradycyjnie też zaczynam trasę z miejscowości Książ Wielki - tak więc Bongo - możesz miało jechać za mną
mjsystem - 03-02-2013, 15:08
Nieśmiało chciałbym zaproponować godz. 10.00 rano jak rok temu na BP przy zakopiance
JCH - 03-02-2013, 18:25
mjsystem napisał/a: | Nieśmiało chciałbym zaproponować godz. 10.00 rano | Nie za wcześnie trochę
Ale jak tam Wam pasuje Dojedziemy w drugiej turze.
sveno, w piątek zaczynamy kolacją. O której tak orientacyjnie
Prognoza coś nie zimowa.... na razie:
sveno - 03-02-2013, 18:54
JCH napisał/a: | Prognoza coś nie zimowa.... na razie: | miejmy nadzieje, że mikroklimat Wierchomli zadziała i dalej będzie tam zima.
mjsystem - 03-02-2013, 22:26
sveno napisał/a: |
JCH napisał/a:
Prognoza coś nie zimowa.... na razie:
miejmy nadzieje, że mikroklimat Wierchomli zadziała i dalej będzie tam zima.
_________________ |
Wierchomla to nie Nowy Sącz. Przecież w górach jest zawsze inaczej. Będzie śnieg.
JCH - 04-02-2013, 14:50
Śnieg śniegiem ale temperatury dodatnie. Wiosna panie sierżancie
|
|
|