Sport - Inne - Wyniki typera - generalka
Anonymous - 05-02-2007, 09:59
Przyznaj się McDoune, jesteś przybyszem z przyszości i przywiozłeś ze sobą dodatki sportowe z następnych pięciu lat? Tylko co masz do nas biednych przodków, że nas tak dręczysz?
McDoune - 05-02-2007, 10:05
thomb napisał/a: | Przyznaj się McDoune, jesteś przybyszem z przyszości i przywiozłeś ze sobą dodatki sportowe z następnych pięciu lat? Tylko co masz do nas biednych przodków, że nas tak dręczysz? |
Mam almanach sportowy na sezon 2006/2007 taki jak był w powrocie do przyszłości
Anonymous - 05-02-2007, 10:10
McDoune napisał/a: | thomb napisał/a: | Przyznaj się McDoune, jesteś przybyszem z przyszości i przywiozłeś ze sobą dodatki sportowe z następnych pięciu lat? Tylko co masz do nas biednych przodków, że nas tak dręczysz? |
Mam almanach sportowy na sezon 2006/2007 taki jak był w powrocie do przyszłości |
Przyznaj się chociaż czy sobie na tym chociaż coś dorabiasz na boku?
Anonymous - 05-02-2007, 10:12
McDoune napisał/a: | Mam almanach sportowy na sezon 2006/2007 taki jak był w powrocie do przyszłości |
Ha wiedziałem, no wiedziałem, coś musiało w tym być
No dobra to przejdźmy do interesów, dogamy się to Cię nie wydam. Chyba się jeszcze nikt nie zorientował
To mówisz, że jak będzie w tej kolejce? ...
McDoune - 05-02-2007, 10:13
slo_mo napisał/a: | Przyznaj się chociaż czy sobie na tym chociaż coś dorabiasz na boku? |
nie ja jestem do bólu uczciwy
Anonymous - 05-02-2007, 10:19
McDoune napisał/a: | slo_mo napisał/a: | Przyznaj się chociaż czy sobie na tym chociaż coś dorabiasz na boku? |
nie ja jestem do bólu uczciwy |
To możemy zakładać klub uczciwych
Ale tak naprawdę to sporo kasy przechodzi Ci koło nosa - naprawdę nie grasz u booka?
McDoune - 05-02-2007, 10:27
kiedys wpłaciłem 100 z zalozeniem ze albo wygram i bede gral, a jak strace to nie gram więcej,
No i przestałem grać
Anonymous - 05-02-2007, 11:07
ALe ide jak przeciąg 41 miejsce razem z Hubim
A tak na serio to przychylam sie do poprzedników ze McDoune jest z przyszłości albo ma jakies wtyki u kaszpirowskiego
Anonymous - 05-02-2007, 13:40
Przez McDouna te wszystkie afery korupcyjne , bo to on kupuje mecze zeby wygrac w typerze
Anonymous - 05-02-2007, 13:44
Dokładnie i jeszcze twierdzi, że na tym nie zarabia o c ow tym chodzi???
Anonymous - 05-02-2007, 13:47
Meteo pilnuj sie dzieli nas tylko 1 punkt
McDoune - 05-02-2007, 13:48
Meteo napisał/a: | Przez McDouna te wszystkie afery korupcyjne , bo to on kupuje mecze zeby wygrac w typerze |
pewnie czego się nie robi żeby zdobyć pucharek
sruba - 05-02-2007, 14:40
chyba musze sie zaczac mylic na pewna korzysc i niekorzysc
tak dalej byc nie moze (czyt. Mc znowu okupuje 1 miejsce i oby nie jak w poprzedniej edycji - jak sie dorwal na dluzej, to juz nie odpuscil).
zabierajcie sie za 5 kolejke -
tym razem bez ligi wloskiej, bo se tam chyba chlopaki (i Matusiak) w najblizszych tygodniach raczej nie pograja.
a za miesiac rusza nasza OE - i wtedy Sruba ruszy w gore tabeli (czyli nabierze odwrotnego od dotychczasowego kierunku )
McDoune - 05-02-2007, 14:48
Sruba napisał/a: | tak dalej byc nie moze (czyt. Mc znowu okupuje 1 miejsce i oby nie jak w poprzedniej edycji - jak sie dorwal na dluzej, to juz nie odpuscil). |
człowiek człowiekowi wilkiem... zamiast się cieszyć moim szczęściem to taka nieżyczliwość mnie spotyka
Anonymous - 05-02-2007, 14:49
McDoune napisał/a: | Sruba napisał/a: | tak dalej byc nie moze (czyt. Mc znowu okupuje 1 miejsce i oby nie jak w poprzedniej edycji - jak sie dorwal na dluzej, to juz nie odpuscil). |
człowiek człowiekowi wilkiem... zamiast się cieszyć moim szczęściem to taka nieżyczliwość mnie spotyka |
No gdzie tam?! Przecież to jawny przejaw podziwu i zachwytu! Jak mogłeś tak pomyśleć
|
|
|