To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Sport - Inne - Wyniki typera - generalka

Anonymous - 05-02-2007, 09:59

Przyznaj się McDoune, jesteś przybyszem z przyszości i przywiozłeś ze sobą dodatki sportowe z następnych pięciu lat? Tylko co masz do nas biednych przodków, że nas tak dręczysz? :P
McDoune - 05-02-2007, 10:05

thomb napisał/a:
Przyznaj się McDoune, jesteś przybyszem z przyszości i przywiozłeś ze sobą dodatki sportowe z następnych pięciu lat? Tylko co masz do nas biednych przodków, że nas tak dręczysz? :P

Mam almanach sportowy na sezon 2006/2007 taki jak był w powrocie do przyszłości ;)

Anonymous - 05-02-2007, 10:10

McDoune napisał/a:
thomb napisał/a:

Mam almanach sportowy na sezon 2006/2007 taki jak był w powrocie do przyszłości ;)

Przyznaj się chociaż czy sobie na tym chociaż coś dorabiasz na boku? :wink:

Anonymous - 05-02-2007, 10:12

McDoune napisał/a:

Ha wiedziałem, no wiedziałem, coś musiało w tym być :twisted:
No dobra to przejdźmy do interesów, dogamy się to Cię nie wydam. Chyba się jeszcze nikt nie zorientował 8)
To mówisz, że jak będzie w tej kolejce? ...

McDoune - 05-02-2007, 10:13

slo_mo napisał/a:

nie ja jestem do bólu uczciwy :mrgreen:

Anonymous - 05-02-2007, 10:19

McDoune napisał/a:
slo_mo napisał/a:

nie ja jestem do bólu uczciwy :mrgreen:

To możemy zakładać klub uczciwych :mrgreen:
Ale tak naprawdę to sporo kasy przechodzi Ci koło nosa - naprawdę nie grasz u booka?

McDoune - 05-02-2007, 10:27

kiedys wpłaciłem 100 z zalozeniem ze albo wygram i bede gral, a jak strace to nie gram więcej,

No i przestałem grać :)

Anonymous - 05-02-2007, 11:07

ALe ide jak przeciąg :lol: 41 miejsce razem z Hubim :lol:

A tak na serio to przychylam sie do poprzedników ze McDoune jest z przyszłości albo ma jakies wtyki u kaszpirowskiego :lol: :lol: :lol:

Anonymous - 05-02-2007, 13:40

Przez McDouna te wszystkie afery korupcyjne , bo to on kupuje mecze zeby wygrac w typerze :wink:
Anonymous - 05-02-2007, 13:44

Dokładnie i jeszcze twierdzi, że na tym nie zarabia :shock: o c ow tym chodzi???
Anonymous - 05-02-2007, 13:47

Meteo pilnuj sie dzieli nas tylko 1 punkt :mrgreen: :mrgreen:
McDoune - 05-02-2007, 13:48

Meteo napisał/a:
Przez McDouna te wszystkie afery korupcyjne , bo to on kupuje mecze zeby wygrac w typerze :wink:

pewnie czego się nie robi żeby zdobyć pucharek :)

sruba - 05-02-2007, 14:40

chyba musze sie zaczac mylic na pewna korzysc i niekorzysc :twisted:
tak dalej byc nie moze (czyt. Mc znowu okupuje 1 miejsce i oby nie jak w poprzedniej edycji - jak sie dorwal na dluzej, to juz nie odpuscil).
zabierajcie sie za 5 kolejke -
tym razem bez ligi wloskiej, bo se tam chyba chlopaki (i Matusiak) w najblizszych tygodniach raczej nie pograja.

a za miesiac rusza nasza OE - i wtedy Sruba ruszy w gore tabeli (czyli nabierze odwrotnego od dotychczasowego kierunku :twisted: :lol: :P )

McDoune - 05-02-2007, 14:48

Sruba napisał/a:
tak dalej byc nie moze (czyt. Mc znowu okupuje 1 miejsce i oby nie jak w poprzedniej edycji - jak sie dorwal na dluzej, to juz nie odpuscil).

człowiek człowiekowi wilkiem... zamiast się cieszyć moim szczęściem to taka nieżyczliwość mnie spotyka :cry: :wink:

Anonymous - 05-02-2007, 14:49

McDoune napisał/a:
Sruba napisał/a:

człowiek człowiekowi wilkiem... zamiast się cieszyć moim szczęściem to taka nieżyczliwość mnie spotyka :cry: :wink:

No gdzie tam?! Przecież to jawny przejaw podziwu i zachwytu! Jak mogłeś tak pomyśleć :twisted: