To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Zloty i Spoty - Międzyregionalny spot Polski południowej

Anonymous - 09-05-2007, 14:04

Ognisko jest ok zwłaszcza że oni organizują wszystko no i cena nie jest taka wielka :) postaram sie w sobote do was dojechac i poznać osobiście :biggrin: czy ktoś z okolicy wybiera sie tam w sobote :?:

Pozdrawiam

BUBU - 09-05-2007, 21:41

No wszystko zaklepane i przygotowane , do zobaczenia w Morsku :) :) :)
Robson86 - 10-05-2007, 09:41

qr....cze, moj dojazd do Morska znalazl sie pod wielkim znakiem zapytania :angryfire: , ...a wszystko przez uczelnie i egzamin ktory wykladowca postanowil sobie przesunac na ...sobote :banghead: :angryfire: . Wiec teraz nie mam pojecia czy dam rade dojechac...ehhh
okaze sie w sobote :evil: :evil: :(
Pozdroo

Adaho_krak - 10-05-2007, 09:45

Robson86, przecież egzam nie bedzie trwał do późnej nocy, na ognisko dojedziesz :) pozatym zawsze możesz być chory :)
Robson86 - 10-05-2007, 09:49

adaho_krak napisał/a:
poza tym zawsze możesz być chory

o to chodzi ze nie o to chodzi :P heh
niby masz racje, ale o ktorej ja do Was przyjade....o 20?? lipa troszke :?
Pozdroo

Adaho_krak - 10-05-2007, 10:07

Robson86 napisał/a:
ale o ktorej ja do Was przyjade....o 20??

lepiej o 20, niż wcale - nie sądzisz :) zawsze jeszcze kawałek niedzieli zostanie

karolgt - 10-05-2007, 16:53

kurde ;/ ja przyjade ale odpadaja mi taki rzeczy jak picie no i cos konkretnego do jedzenia ;/ wczoraj bylem u dentysty i mam dosc mocno rozgrzebane w srodku (nie wdajac sie w szczegoly), kurde na 2 dni przed wyjazdem ;/

i jeszcze Marcin-krak straszy ze bedzie jechal jak emeryt :D

BUBU - 10-05-2007, 20:26

karolgt napisał/a:
kurde ;/ ja przyjade ale odpadaja mi taki rzeczy jak picie no i cos konkretnego do jedzenia ;/ wczoraj bylem u dentysty i mam dosc mocno rozgrzebane w srodku (nie wdajac sie w szczegoly), kurde na 2 dni przed wyjazdem ;/

Hmn , już widzę jak bardzo będziemy Ci współczuć (grillując i piwko popijając) :wink: :twisted:
Ale przynajmniej winowajcę będziesz miał na miejscu :D

Pozdrav

Anonymous - 10-05-2007, 20:42

Witam :)
Pragnę Wam życzyć udanej zabawy, bo ja niestety dowiedziałem się dzisiaj że nie dam rady :( trudno, będzie następny zlot ;)
pozdrawiam

wojmi1 - 11-05-2007, 15:18

We sprawie trasy do Morska
jutro czekam na wszelkie uczestniki w Trzebini Przy Zkladach Metalurgicznych Niebieski Przyplyw
do 10.30 ------ :badgrin: bo musze byc o 11.00 w Olkuszu pod Hipernowa te Kraki /pokraki/ prowadzic dalej na Morsko do BUBU :badgrin: :badgrin: :badgrin:
jak co to wina Marcina

sion2002 - 11-05-2007, 22:55

Witam

Ja powinienem się pojawic około 15:00. Mam nadzieję, że trafię. Podejrzewam, że mogę się czuć troszkę "nieswojo" - w sumie nikogo nie znam :?

Pozdrawiam
Szymon

Anonymous - 11-05-2007, 23:03

ok 13 zawitam jutro do Was do Morska :wink:
Adaho_krak - 11-05-2007, 23:20

Część ekipy już w Morsku, i nieźle się bawią :partyman: , ja wbijam jutro koło myślę 12.oo, jak się nic nie poślizgnie :) UWAGA: Bede z Wojmim1 i jeszcze pare osób :)

sion2002 napisał/a:
Podejrzewam, że mogę się czuć troszkę "nieswojo" - w sumie nikogo nie znam

.. e tam, znamy się wirtualnie :) Bo wszyscy MM, to jedna rodzina.....
Twoja "nieswojość" zniknie po pierwszym :occasion5:

Anonymous - 12-05-2007, 14:24

Melduje ze chlopaki w Morsku bardzo dobrze sie bawia :mrgreen: - wlasnie od nich wrocilem ale jeszcze ich odwiedze :twisted: Czesc juz jest na miejscu a czesc podobno w drodze a wiec Ci ktorzy jada do Morska niech sie spiesza :mrgreen: :mrgreen:
Anonymous - 12-05-2007, 15:00

Meteo napisał/a:
wiec Ci ktorzy jada do Morska niech sie spiesza

Tylko ostrożnie!!

A Ci którzy nie przyjadą...? :cry: