Nasze Miśki - El Stówa Galant'e Fake VR4/Combat Soilder
tresorex - 10-01-2017, 23:18
Hugo napisał/a: | Stówa napisał/a: | Ja jeszcze myślę o przełożeniu przełącznika do schowka na okulary | Jeszcze lepszy pomysł, ale wolałbym go zamontować np. w obudowie licznika po lewej stronie (tam gdzie przedlifty miały włącznik tempomatu) albo w panelu naokoło lewarka zmiany biegów pod popielniczką. |
Ja mam przełącznik grzania właśnie koło lewarka (trochę jak w sigmie ). Bardzo fajne miejsce jak dla mnie. Łatwo wyciąć, nie trzeba dorabiać kabli tylko odpiąć kabel dopięty trytytkami do wiązki i go cofnąć Dałem tam bo w miejscu grzania mam przełącznik od ukp. Jeden minus to taki że pasażer może mieć problem z przełączaniem.
Stówa - 10-01-2017, 23:30
Najlepiej to by było i to kiedyś zrobię, zamontować w boczkach drzwi, żeby każdy miał pod ręką. Gdzieś przy panelu szyby Jeszcze nie wiem do końca, ale kiedyś tak zrobię Będę musiał zdobyć przyciski które nie są zespolone.
Ale na razie, póki co! Moi mili! Cieszę się nowym cudeńkiem!
Hugo - 11-01-2017, 08:10
Stówa napisał/a: | Cieszę się nowym cudeńkiem! | Na grill? tresorex napisał/a: | Ja mam przełącznik grzania właśnie koło lewarka | Dlaczego nie na środku? Coś przeszkadza od dołu?
Stówa - 11-01-2017, 08:48
Hugo napisał/a: | Na grill? | Dokładnie tak
RE_man - 11-01-2017, 12:43
Może z mazdy, hondy albo subaraka podpasują przełączniki ?
Stówa - 11-01-2017, 15:02
Takie roboty to ja lubię. Jedni się o to dadzą zabić, inni wolą nie patrzeć. No cóż. Ja zrobiłem i mam. Są też tacy co powiedzą "YYy no eee, Jak Mitsubishi to tylko CZERWONE, TYLKO ORI!" Podejrzewam, że gdyby ori były tylko czerwone to czerwony by został, ale Poliftowe VR4 miały takie znaczki, więc prosto z Japonii na moje autko ori znaczek VR4. Pozdrawiam Mitsubishi Motors Japan (chyba pierwsza rzecz kupiona w ASO. )
Hugo - 11-01-2017, 15:42
Kurcze jaki ładny jest czysty Avance Jak mrozy puszczą muszę mojego wreszcie umyć.
vrangsinn - 11-01-2017, 16:28
fajnie nawet to wygląda...ale mi tam sie podoba czerwony....:]
Stówa - 11-01-2017, 17:06
Hugo napisał/a: | Kurcze jaki ładny jest czysty Avance Jak mrozy puszczą muszę mojego wreszcie umyć. |
Czysty? Jest uwalony jak mały osiołek
Hugo - 11-01-2017, 17:13
Stówa napisał/a: | Czysty? Jest uwalony jak mały osiołek | Tyś uwalonego kilkumiesięcznym syfem auta nie widział... W dodatku jak lód z niego spadł to jest cały pomazany na czarno od sadzy czy czegoś takiego, pewnie jakiś dizel go opluł
Chcesz fotę?
Stówa - 11-01-2017, 17:35
Hugo napisał/a: |
Chcesz fotę? |
czekam
mkm - 13-01-2017, 05:00
Stówa, jak masz jeden luźny znaczek to proponuję zedrzeć "chrom" i prysnąć na czarno, a wnętrze diamentów okleić folią "chrom".
powinno się jeszcze lepiej komponować - choć obecny także zacny
Da się wywalić pomarańczowy kolor z kierunków?
robertdg - 13-01-2017, 08:19
mkm napisał/a: | Da się wywalić pomarańczowy kolor z kierunków? | Jak sie założy nie pomarańczowe żarówki które blinkaja na pomarańczowo to i owszem - tam nie ma amberowych wkładek
tresorex - 13-01-2017, 12:06
[quote="Hugo"] Stówa napisał/a: | tresorex napisał/a: | Ja mam przełącznik grzania właśnie koło lewarka | Dlaczego nie na środku? Coś przeszkadza od dołu? |
Jest z lewej żeby było łatwiej obsługiwać. Po środku zasłaniał drążek a tak to jest pod ręką
Stówa - 18-01-2017, 21:06
No i takie Itemsy wpadły ostatnio. Dzięki wielkie dla Gawrona, Sveno oraz Pawel84, którzy część rzeczy oddali mi za friko. Nie do opisania jest uczucie, kiedy jesteś w potrzebie, a twoi przyjaciele potrafią Ci pomóc bezinteresownie i to w takich ilościach!
W skrócie: Udało mi się kupić skóry do kombi, były w dobrej cenie, ale trzeba je trochę naprawić. Sveno poratował mnie ścinkami skóry, które zostały mu z Bordosa! Pawel84 podarował mi plastikową kuwetę do bagażnika coby się mi jasna tapicerka nie brudziła, a Gawron podarował mi tapicerkę od kombi do bagażnika w kremie, bo podłoga z mojego dawcy była uszkodzona!
|
|
|