Nasze Miśki - LEGNUM Vr4
docencik87 - 18-07-2013, 20:01
Hugo napisał/a: |
jacek11 napisał/a: | napisał/a:
Do BMW w sam raz |
Otóż to. |
Oczywiście, że do BMW również pasują ;D
Co nie zmienia faktu, że są miodne
kochajj - 18-07-2013, 20:24
Oczywiście że mogą pasować do BMW...
Ja szukałem felg od 2ch lat i po bataliach z VT padło na te...
Jeszcze zmiana kolorystyki rotorów i będzie dobrze... na dzisiaj mam 2 opcje... polerka lub szary metalik...
tommyc1 - 18-07-2013, 21:00
Ochrypłem od piania z zachwytu.
balcik - 18-07-2013, 21:03
kochajj super fote wymodziles na takich widokach .
Powiem ci ze bardzo ladnie prezentuje sie to zdjecie jak tapeta;D
tak szczerze teraz to chyba najladniejszy misiek jakiego widzialem super alusy
Brawo kochajj
D1VenO - 18-07-2013, 21:59
Ale on was nabiera, te felgi kupil sobie do bmw ktore sobie sprawil ostatnio do turlania pod most.
Gleba i dobre kolo w galancie !!!!!! To chyba zarty jakies
kochajj - 18-07-2013, 22:57
Fajnie że komuś się podoba...
A do BMW będą za małe...
fj_mike - 19-07-2013, 00:29
kochajj napisał/a: | Fajnie że komuś się podoba... |
Felgi są git
docencik87 napisał/a: | Oczywiście, że do BMW również pasują ;D |
Jak dla mnie to średnio na niej wyglądają.
jacek11 - 19-07-2013, 16:28
Nie twierdzę że felga jest brzydka,tylko że nie pasuje do tego auta To auto jest zbyt fajne,żeby je psuć takim kołem Ale to jest oczywiście moje osobiste zdanie,i nie każdy musi się z nim zgadzać Grunt,co by każdy mógł swoją opinię wyrazić
fj_mike napisał/a: | docencik87 napisał/a:
Jak dla mnie to średnio na niej wyglądają. |
To fakt kolorystyka okropna
kochajj - 19-07-2013, 16:36
jacek11 napisał/a: | Nie twierdzę że felga jest brzydka,tylko że nie pasuje do tego auta To auto jest zbyt fajne,żeby je psuć takim kołem Ale to jest oczywiście moje osobiste zdanie,i nie każdy musi się z nim zgadzać Grunt,co by każdy mógł swoją opinię wyrazić
fj_mike napisał/a: | docencik87 napisał/a:
Jak dla mnie to średnio na niej wyglądają. |
To fakt kolorystyka okropna |
A jakie koła Ci się podobają... ??
D1VenO - 19-07-2013, 16:46
jacek11, uważam podobnie jak ty że każdy swoje zdanie mieć powinien i nie może ulegać presji reszty grona. Jednak nie kumam czemu te felgi ci nie pasują? wzór i rozmiar idealnie pasuje do takiej kolubryny jakim jest legnum. w tym BMW widać że te koło jest za duże !
Takich kółek u nas się nie widuje może dla tego ? No i musowo przy tak masywnym wzorku i parapecie musi być gleba bo inaczej śmieszna sprawa będzie ;P
oczywiście ja bym tu widział felgi z evo jakie ma swinks w swoim vr4. To jest idealny wzorek do mitsu. Ale że kochaj ulega presji rasizmu musi isc w stance z wielkimi parapetami i obciagiem ;P
jacek11 - 19-07-2013, 16:55
kochajj napisał/a: | A jakie koła Ci się podobają... ?? |
stalówki
a poważnie,to temat rzeka,bo nawet kolorystyka może popsuć wizerunek felgi.Jak widać na zdjęciu bawarki,czarny środek feli popsuł cały smak.Auto wygląda jak by stało na bańkach po lakierze
D1VenO - 19-07-2013, 17:00
to nie kolor a proporcje psuja wizerunek. oko <----> mózg nie da się oszukać. Lubimy pewne kształty a inne nie, np kobiece biuściki nie ważne jaki kolor ważne jaki maja kształt i proporcje ;P
i9i - 19-07-2013, 17:05
Jak malowanko to jasna czerwień tylko metallic ładnie by przypasowała
Edit:
Choć wersja bez śrubek z kolorem przyjaźniej wygląda
jacek11 - 19-07-2013, 17:19
D1VenO napisał/a: | to nie kolor a proporcje psuja wizerunek. |
jednak nie do końca się z tym mogę zgodzić proporcje owszem mają znaczenie,ale kolor to rzecz ważniejsza
D1VenO napisał/a: | oko <----> mózg nie da się oszukać. Lubimy pewne kształty a inne nie, np kobiece biuściki nie ważne jaki kolor ważne jaki maja kształt i proporcje ;P |
fajne porównanie ale to już się nazywa gust,a jak wiadomo,o tym się nie dyskutuje
D1VenO - 19-07-2013, 17:29
Mnie akuratnie kolor wsio ryba na czyimś samochodzie. W dzisiejszych czasach gdzie tuning lubuje się w kolorkach i oczobolacych pigmentach to raczej proporcja jest ważniejsza. Taki przykład, to samo auto , mniej wiecej ten sam rozmiar kółek a jednak w jednym aucie coś nie pykło
a tu dokładny przykład niesmacznego czegoś
|
|
|