To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Forum Oficjalnego Klubu Mitsubishi - MitsuManiaki

Nasze Miśki - LEGNUM Vr4

docencik87 - 18-07-2013, 20:01

Hugo napisał/a:

jacek11 napisał/a:
napisał/a:
Do BMW w sam raz

Otóż to.

Oczywiście, że do BMW również pasują ;D

Co nie zmienia faktu, że są miodne 8)

kochajj - 18-07-2013, 20:24

Oczywiście że mogą pasować do BMW... :wink:
Ja szukałem felg od 2ch lat i po bataliach z VT padło na te...
Jeszcze zmiana kolorystyki rotorów i będzie dobrze... na dzisiaj mam 2 opcje... polerka lub szary metalik...

tommyc1 - 18-07-2013, 21:00

Ochrypłem od piania z zachwytu. :mrgreen:
balcik - 18-07-2013, 21:03

kochajj super fote wymodziles na takich widokach .
Powiem ci ze bardzo ladnie prezentuje sie to zdjecie jak tapeta;D
tak szczerze teraz to chyba najladniejszy misiek jakiego widzialem super alusy
Brawo kochajj

D1VenO - 18-07-2013, 21:59

Ale on was nabiera, te felgi kupil sobie do bmw ktore sobie sprawil ostatnio do turlania pod most.

Gleba i dobre kolo w galancie !!!!!! To chyba zarty jakies ;)

kochajj - 18-07-2013, 22:57

Fajnie że komuś się podoba... :mrgreen:
A do BMW będą za małe...

fj_mike - 19-07-2013, 00:29

kochajj napisał/a:
Fajnie że komuś się podoba...

Felgi są git :mrgreen:
docencik87 napisał/a:

Jak dla mnie to średnio na niej wyglądają.

jacek11 - 19-07-2013, 16:28

Nie twierdzę że felga jest brzydka,tylko że nie pasuje do tego auta :wink: To auto jest zbyt fajne,żeby je psuć takim kołem :cry: Ale to jest oczywiście moje osobiste zdanie,i nie każdy musi się z nim zgadzać :P Grunt,co by każdy mógł swoją opinię wyrazić 8)
fj_mike napisał/a:
docencik87 napisał/a:

To fakt :| kolorystyka okropna :?

kochajj - 19-07-2013, 16:36

jacek11 napisał/a:
Nie twierdzę że felga jest brzydka,tylko że nie pasuje do tego auta :wink: To auto jest zbyt fajne,żeby je psuć takim kołem :cry: Ale to jest oczywiście moje osobiste zdanie,i nie każdy musi się z nim zgadzać :P Grunt,co by każdy mógł swoją opinię wyrazić 8)
fj_mike napisał/a:
docencik87 napisał/a:

To fakt :| kolorystyka okropna :?

A jakie koła Ci się podobają... :mrgreen: ??

D1VenO - 19-07-2013, 16:46

jacek11, uważam podobnie jak ty że każdy swoje zdanie mieć powinien i nie może ulegać presji reszty grona. Jednak nie kumam czemu te felgi ci nie pasują? wzór i rozmiar idealnie pasuje do takiej kolubryny jakim jest legnum. w tym BMW widać że te koło jest za duże !

Takich kółek u nas się nie widuje może dla tego ? No i musowo przy tak masywnym wzorku i parapecie musi być gleba bo inaczej śmieszna sprawa będzie ;P

oczywiście ja bym tu widział felgi z evo jakie ma swinks w swoim vr4. To jest idealny wzorek do mitsu. Ale że kochaj ulega presji rasizmu :P musi isc w stance z wielkimi parapetami i obciagiem ;P

jacek11 - 19-07-2013, 16:55

kochajj napisał/a:
A jakie koła Ci się podobają... :mrgreen: ??

stalówki :mrgreen:
a poważnie,to temat rzeka,bo nawet kolorystyka może popsuć wizerunek felgi.Jak widać na zdjęciu bawarki,czarny środek feli popsuł cały smak.Auto wygląda jak by stało na bańkach po lakierze :?

D1VenO - 19-07-2013, 17:00

to nie kolor a proporcje psuja wizerunek. oko <----> mózg nie da się oszukać. Lubimy pewne kształty a inne nie, np kobiece biuściki nie ważne jaki kolor ważne jaki maja kształt i proporcje ;P
i9i - 19-07-2013, 17:05

Jak malowanko to jasna czerwień tylko metallic ładnie by przypasowała

Edit:
Choć wersja bez śrubek z kolorem przyjaźniej wygląda

jacek11 - 19-07-2013, 17:19

D1VenO napisał/a:
to nie kolor a proporcje psuja wizerunek.

jednak nie do końca się z tym mogę zgodzić :wink: proporcje owszem mają znaczenie,ale kolor to rzecz ważniejsza :wink:
D1VenO napisał/a:
oko <----> mózg nie da się oszukać. Lubimy pewne kształty a inne nie, np kobiece biuściki nie ważne jaki kolor ważne jaki maja kształt i proporcje ;P

fajne porównanie :mrgreen: ale to już się nazywa gust,a jak wiadomo,o tym się nie dyskutuje :wink:

D1VenO - 19-07-2013, 17:29

Mnie akuratnie kolor wsio ryba na czyimś samochodzie. W dzisiejszych czasach gdzie tuning lubuje się w kolorkach i oczobolacych pigmentach to raczej proporcja jest ważniejsza. Taki przykład, to samo auto , mniej wiecej ten sam rozmiar kółek a jednak w jednym aucie coś nie pykło

a tu dokładny przykład niesmacznego czegoś